- 14 Mart 2021
- 582
- 1.957
- 28
- Konu Sahibi Sempatik109
Canım senin çift embriyomuydu?Ayyy hadi insallah cnm 12 gün sonra güzel bi haber aliriz sen ne zaman döneceksin kıbrıstan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin çift embriyomuydu?Ayyy hadi insallah cnm 12 gün sonra güzel bi haber aliriz sen ne zaman döneceksin kıbrıstan
Evet cnm senin kaç tane transfer edildi ,kaliteleri nasildiCanım senin çift embriyomuydu?
Bizde ikiz istiyorduk ama riskli dedi 5 kaliteli embriyomuz vardı 1 tane transfer yapıldıEvet cnm senin kaç tane transfer edildi ,kaliteleri nasildi
Hiç hamile kalmadım ilk denemede 2 olursa risk olur bence tek daha sağlıklı dedi bizde riske atmak istemedik olumsuz birşey olursa diye ilk tedaviler biraz deneme gibi oluyorEvet cnm senin kaç tane transfer edildi ,kaliteleri nasildi
İğne korkulu rüyam oldu yaptılar bugün göbeğim çok morardı ve acıyor 3 ay nasıl kullanicam bilmiyorum. Ama hemşire düz batırdı tutmadan ondan mı acaba sen nasıl yapıyorsunEvet cnm senin kaç tane transfer edildi ,kaliteleri nasildi
Sen şimdi göbekten hangi iğneleri olacaksın, günde kaç tane yani ,3 ay kullancagini doktorun mu söylediİğne korkulu rüyam oldu yaptılar bugün göbeğim çok morardı ve acıyor 3 ay nasıl kullanicam bilmiyorum. Ama hemşire düz batırdı tutmadan ondan mı acaba sen nasıl yapıyorsun
Günaydın cnm evet günde 1 tane axeparin bunu hastaneden verdiler aynısından bulamazsan benzerini alabilirsin dediSen şimdi göbekten hangi iğneleri olacaksın, günde kaç tane yani ,3 ay kullancagini doktorun mu söyledi
Sanırım Türkiye'de oksapar kullanırım kutu bitince herkes onu kullanıyorSen şimdi göbekten hangi iğneleri olacaksın, günde kaç tane yani ,3 ay kullancagini doktorun mu söyledi
Ben de Oksapar kullanıyorum canım bi kaç denemeden sonra alisirsin merak etme ,videoları var izlersin ona göre yapınca pek açılıyo zatenGünaydın cnm evet günde 1 tane axeparin bunu hastaneden verdiler aynısından bulamazsan benzerini alabilirsin dedi
İzliyorum kendimi alıştırmaya çalışıyorum ☺ ama zamanla artık seninde ilk ignede çok morarma ağrı oldu muBen de Oksapar kullanıyorum canım bi kaç denemeden sonra alisirsin merak etme ,videoları var izlersin ona göre yapınca pek açılıyo zaten
Birde sen göbeğini iki parmağınla tutarak mı yapıyorsun videolar öyle ama hemşire düz yaptı tutmadanBen de Oksapar kullanıyorum canım bi kaç denemeden sonra alisirsin merak etme ,videoları var izlersin ona göre yapınca pek açılıyo zaten
Evet cnm iki parmagimla tutarak yapiyorum ,oyle cok acısı olmuyo oksoparinBirde sen göbeğini iki parmağınla tutarak mı yapıyorsun videolar öyle ama hemşire düz yaptı tutmadan
Hem de nasıl oldu önce alkollü pamukla kolonyali pamukla silip öyle yap ama igneniİzliyorum kendimi alıştırmaya çalışıyorum ☺ ama zamanla artık seninde ilk ignede çok morarma ağrı oldu mu
Çok sağol arkadaşım alışıcam artık napimHem de nasıl oldu önce alkollü pamukla kolonyali pamukla silip öyle yap ama igneni
Progestanı iğne olarak kullanan var iyi ki bana vermedi ona şükrediyorum şimdiHem de nasıl oldu önce alkollü pamukla kolonyali pamukla silip öyle yap ama igneni
Ben onu da göbekten yapiyodum işte O beni hasta etmişti, transferden sonra allahtan kalçadan yapılmaya başlandıProgestanı iğne olarak kullanan var iyi ki bana vermedi ona şükrediyorum şimdi
Yaa Allah yardımcın olsun arkadaşım ben fitil olarak kullanıyorum ilk zaman zor geldi ama alıştım iğneye göre daha rahat hergün gidip yaptırmak zor olurBen onu da göbekten yapiyodum işte O beni hasta etmişti, transferden sonra allahtan kalçadan yapılmaya başlandı
Peki öncesin de neler kullandınız yeme içme vs dikkat ettiniz mi diğer topikte nar suyu tavsiye etmişler rahim kalınlaştırmak için sizler birseyler yaptınızmı birde hangi ilaçlara ne zaman başlanıldı çok mu tuttu ilaç fiyatlarıMerhaba canım bizim tedavi yol otel embriyo dondurma herşey içindeydi yani ilgilenen yetkili vardı burdan herşeyi o ayarladı otel bilet vs. Herhangi birsey oldugunda telde ona söylüyorduk