- 4 Mayıs 2017
- 1.195
- 540
- 47
- Konu Sahibi DrMurudeCakartasDagdelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba dr. hanım
ben piko hastasıyım ilk tüp bebek denememiz de 24 yumurta toplandı 2 si döllendi fakat kalitesizdi.2 tüp bebek denememizde 5 yumurta toplandı 2 embriyo döllendi 3.gün embriyosu 4 hücreliydi geç gelişiyormuş 2 side transfer yapıldı tutmadı. eşimin sperm testi çok iyi .acaba sorun nedir. sizce yumurta donasyonumu yapmalıyım artık tüp bebek denemek istemiyorum. yaşım 34
Merhaba Mürüde Hanım, Eşimle 18 aydır korunmuyoruz, 3 ay klomen tedavisi ve bu ay aşılamamız negatif sonuçlandı. Benim tek sorunum rahim ağzı uzunluğum 5 cm doktorum standarttan uzun dedi. Eşimin sperm sorunu var aşılamamızda yıkanmadan sonra 7.5 milyon %97 ileri hızlı sperm enjekte edildi ama morfoloji %1.
Size sorum: Bir aşılama daha mı denemeliyim yoksa bu sperm şartlarında tüp bebeğe mi yönelmeliyiz.
Öncelikle şuan bu konuyu gorudugum için çok mutluyum doktor hanım benim bir kızım var ilk bebek istediğimiz ay oldu şükür.. 15 aylık şuan ve biz eşimle 3 aydır tekrardan bebek istiyoruz korunmuyoruz.. baştan beride ne spiral ne hap kullandım.. cuma günü doktora gittiğimde bazı testler istedi hormonlarima bakıldı adetimin 2. Günü idi. FSH değerim ve estradiol değerim sanırım yüksek.. iki gündür çok üzgünüm tansiyonum çıkmaya başladı bile.. ne gerekiyorsa yapmaya hazırız bende esimde...bir bakarmisiniz durumum acil. Tüp bebek tedavisi gerektiriyor mu ??