- 4 Mayıs 2017
- 1.195
- 540
- 43
- 47
- Konu Sahibi DrMurudeCakartasDagdelen
-
31 Yaşındayım 5 yıllık evliyiz. 2007 yılından beri FMF hastasıyım. Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim. Lütfen bana yardım edin.
Merhabalar sayin hocam, benim 2013de ilk tup bebek denememden bir evladim var, orada 10 yumurta toplanmis ve 8i dollenmisti, 4 u 5.gune gelmisti ve 2 transfer edilerek cocuguma hamile.kalmam saglanmisti, akabinde ordan kalan tek donmusumu denedim kardes yapmak istedik ama.bos gebelik.oldu, sonra bu yil tekrar ivf yapildi 8 yumurta toplandi 5i.dollendi zar zor 6.gun 2 adet embriyo oldu blastosist seviyesinde, ama kaliteleri orta ve daha zayifdi, yasim 36, simdi tekrar yapsam acaba yine sonuc boyle kotu mu olacak? Yasim yine 36 idi bu sonumcuyu yaparken, yoksa bazi ay sans yukselebiliyor mu? Sorunumuz sperm sayisi sinirda, baska bir sorun yokEki Görüntüle 2003731 Tüp bebek tedavisinde kaçıncı denemede başarı şansı yüksektir?
Tüp bebek tedavisinde ilk 4 denemenin başarı şansı hemen hemen eşit değerdedir. Ancak 4. Denemenin ardından uygulanan tedavilerde başarı oranları bir öncekine göre biraz daha az olmaktadır.
Saygılar
Jin.Op.Dr. Mürüde Çakartaş Dağdelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?