-
- Konu Sahibi DrMurudeCakartasDagdelen
MERHABALARIyi günler doktor hanım. Akrabamızın ikincil dereceden infertilite tanısı kondu. Sperm bulunamıyor ve yanlış ifade etmem inşallah spermlerin kalitesinde sıkıntı var. Bir doktor kök hücre tedavisi dedi başka bir doktor da tüp ile %10 şans var dedi. Siz yazınızda sperm donasyonu demissiniz. Bizim bu durumda sağlıklı sonuçlar almak mümkün olur mu? Olursa mutlaka gelmek isteriz çünkü.
İYİ GÜNLER...2 yıllık evliyim çocuk düşünüyoruz olmuyor doktora gittim bir sıkıntı yok deyip gönderdiler sürekli. Geçen ay başka doktora gittim klomen verdi sonra çatlama iğnesi bu ay adet görmedim henüz ama bir buçuk 2 gün koyu kahve akintim oldu sizce hamile miyimdir? Başka akintim olmadi. Adetim 5 gündür geçiyor ?
Merhabalar;Merhabalar hastaneye gittik benim hormonlarıma bakmak için kan aldılar eşimde spermiyogram testine girdi ama tekrar bize 1 ay sonra gün verdiler sonucları burda paylaşsam siz bakiyor musunuz??
Iyi günler murede hanim 47 yasinda cocuk sahibi olmak istiyorlar benapoz gecirmis sizce hamile olabilirmi simdiden tsk ederim
Selamlar;Mrb.lar diktor hanim gunu birlik kibrista tedavi diyorsunuz yani kibrista tedavi gerceklesirse kibris yasalarina uygun olarak mi transfer yapiliyor (cinsiyet secimi,uc embriyo goz rengi secimi vs.) Bir gunde
Adetimin 2.günü yapıldı
Estradiol= 21,05
FSH= 5,30
LH=6,17
TSH=1,22
Prolaktin =15,43
Ca-125=20,77
Ca-19-9= 13,35
Eşimin spermiyogram testi=
Sperm konsantrasyon = 36 M/ml
İleri hareketli= 20%
Yerinde hareketli= 16%
Hareketsizlik = 64%
Morfoloji(kruger)= 6%
Eşimin toplam hareketli %40 ve fazlası olması gerekiomus ama 36 cıktı bu sorun mu
Tamam teşekkür ederimSELAMLAR;
SONUÇLAR GÜZEL.. SİZE ÖZELDEN MESAJ GÖNDERİYORUM...
SAYGILAR
Iyi günler hocam.. çok teşekkür ederim inşallah diyelim henüz daha adet görmedim 7 gün oldu. Sağlık ocağına gidip kan testini vereyim. Onun dışında yapılan hormon testlerim de hepsinin normal olduğu söylenmişti bende var tabi sonuçlar size göndereyim.. sadece prolaktin yüksekti oda göğüsten süt gelecek kadar değil uykusuzluk ve stresten olduğu söylendi başka da hormon testi yapılmadı.. bilgileriniz için çok teşekkür ederim kolaylıklar dilerim hocam..İYİ GÜNLER...
Yapılan klomen tedavisi ile hamile olma ihtimaliniz tabi ki vardır. Bazen, kahve leke/akıntı gebelik belirtiside olabiliyor. Dilerseniz KANDA gebelik testi (beta hcg) yapın sonucunuzu görelim. Eğer hamilelik yok ise adetli dönemde yapılmış olan ''FSH, LH, E2, Prolaktin, TSH...'' raporlarınızı göndermenizi rica edeceğim. Tabi ki sizin geçmiş hikayenizi dinlemek adına ve sizi daha doğru yönlendirebilmem için bana özelden telefon numaranızı yazarsanız arayıp daha detaylıca bilgi verebilirim.
Bol şans
Oyu hubler
Iyi günler hocam.. çok teşekkür ederim inşallah diyelim henüz daha adet görmedim 7 gün oldu. Sağlık ocağına gidip kan testini vereyim. Onun dışında yapılan hormon testlerim de hepsinin normal olduğu söylenmişti bende var tabi sonuçlar size göndereyim.. sadece prolaktin yüksekti oda göğüsten süt gelecek kadar değil uykusuzluk ve stresten olduğu söylendi başka da hormon testi yapılmadı.. bilgileriniz için çok teşekkür ederim kolaylıklar dilerim hocam..
Selamlar Aden;Merhaba
Sebepsız ınfertılıte ile 3 deneme yaptık 2 si pozıtıf ancak düşükle sonuclandı. Benım ve eşimin tum tetkıklerı normaldı. Genetık dahıl olmak üzere. Ancak en son holosperm yapıldı %61 oranında hasar gozlemlendı. Antioksıdan tedavısı goruyoruz. Düşüklerin sebebi buolabılırmı? Bır sonrakı tedavı için ngs+pıcsı dusunuyoruz.Sizce etkılı mı?
Merhabalar,MerhabaDrMurudeCakartasDagdelen , ovulasyonun erken olması, yumurtanın erken çatlaması hamileliğe engel bir durum mudur? Reglin 7 ya da 8. Günü yumurtam çatlıyor..geçen ay 7. Gün 19 mm di ..yeterliği büyüklüğe de ulaşıyor aslında sanırım...yumurtanin erken catlamamasi için yapabileceğimiz bir şey var mıdır?