Kıbrıs tüp bebek uzmanı Jin.Op.Dr. Mürüde Çakartaş Dağdelen ile tüp bebek hakkında herşey

Canim stres cok etkiler bir tatile cikin biraz stresten uzak durun
Canim stresden uzak durun tatile cikin birde esinle beraber olacaginiz gün cocuk düsünmeyin ne düsünün yeni evlenmissiniz ilk geceniz bu yardimci olur.

Canim stres cok etkiler bir tatile cikin biraz stresten uzak durun

Canim stresden uzak durun tatile cikin birde esinle beraber olacaginiz gün cocuk düsünmeyin ne düsünün yeni evlenmissiniz ilk geceniz bu yardimci olur.
Çok iyi diyon kuzum da nerde stressiz olmak.. hep diyom bu kez dusunmiycem yaparken aklımıza gelmiyor o dakika sonra bi bakıyom haydi ben hamileyim mi acaba :-D tuhaf tuhaf haller falan psikolojik sanırm :-(

Canim sen dr banu cifciye git istanbulda sana yardimci olur.

Çok iyi diyon kuzum da nerde stressiz olmak.. hep diyom bu kez dusunmiycem yaparken aklımıza gelmiyor o dakika sonra bi bakıyom haydi ben hamileyim mi acaba :-D tuhaf tuhaf haller falan psikolojik sanırm :-(
Canim bende birzamanlar öyle yapmistim sonuc negatifdi baktim böyle olmaz isin akisina biraktim sen 1 hafta esinle beraber olma biraz özlem girsin araya ben öyle yaptim.

Canim bende birzamanlar öyle yapmistim sonuc negatifdi baktim böyle olmaz isin akisina biraktim sen 1 hafta esinle beraber olma biraz özlem girsin araya ben öyle yaptim.
Onu da denedik kız 2 yılda denemedigimiz kalmadı vallahi halimize gülsem mi ağlasam mi bilmiyorum? :-S peki sen ne zamandır evlisin şimdi vardır inşallah çocuk falan

Onu da denedik kız 2 yılda denemedigimiz kalmadı vallahi halimize gülsem mi ağlasam mi bilmiyorum? :-S peki sen ne zamandır evlisin şimdi vardır inşallah çocuk falan
Ben 7 senedir evliyim 1-2 sene kendimiz istemedik sonra hamile kalmistim 2 aylikken bir düşük yasadim 1 sene sonra hamile kaldim su an 6 aylik bir kizim var farkli hamilelik testleri farkli gösteriyorlar birinden sabit kal birde nezaman yumurtlayacak diye bir test var onu al adet bitiminden hemen dene silik cikarsa esinle beraber ol taki silik testin koyu renk cikanakadar devam burda iyi sonuc verir.

Mürüde hanım merhaba. Aşılama tedavisi görmeye basladım adetimin 6. Fostimon kullanalı 4.günüm ve bugün ultrasonda sağ ve solda 1er tane 10mmlik yumurta olusmus normal mi? Ayrıca prolaktin dengesizliği yasıyorum ilacı bırakınca yükseliyor bu ay da ilacı bıraktım tedavi icin acaba yükselirse bi sıkıntı olur mu asılama şansını düsürmeye sebep olur mu?

Rabbim bağışlasın inşallah.. Hadi ya dur bak bi onu dememişim alayim.ben o teşrii şuan hamile değilsem tabii

Merhaba.banada yardimci olursaniz sevinirim 3cu yilimdayim bebeyim olmuyor asilama yapdirmak isdiyorum ama rahmim ters oyuzden agri yaparmi acitirmi biraz korkuyorumda

DrMurudeCakartasDagdelen merhaba dr hanım banada yardımcı olursanız çok sevinirim 17 aylık evliyim ben 21 eşim 28 yaşında hiç hamile kalamadım bu süre boyunca eşimde 2.derece vari kosel var ama sayı vehız çok iyi olduğundan doktorumuz amelyat önermedi
Bende ise hormonlar çok iyi yumurtalık rezerviminde iyi olduğu söylendi fakay 4 santimlik bi çikolata kistimvar bu yüzden ca 125 değerim çok yüksek çıkıyo bide rahim filmimde rahim iyi ama tüplerimin içinin sıvıyla dolu olduğu söylendi yek çarem tüp bebekmiş size sormak istediğim şey yaşımdan dolayı amelyat olmaktan tüplerimi aldırmaktan korkuyom
Tüplerdeki sıvıyı boşaltıp tüp deniyemezmiyiz acaba yada bu şekil tutma olsılığı yokmu
Bide rahim filmi nin yanılma payı varmı sizce tüpleri almalımıyım yoksa bağlatmalımıyım cevap larsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

Merhaba doktor hanım ben dondurulmuş embriyoyu nasıl anne adayına koyuyorlar hangi işlemlerden geciriliyoruz ve maliyet olarak ilk denemeye göre nasıl oluyor ogrenebilir miyim

Sperm Bağışını Kimlere Öneriyoruz ?

· – Doğuştan ya da sonradan gelişen bir nedenle sperm hücresi olmayan (azospermi) erkeklere,

· – HIV gibi bulaşıcı hastalığı olan erkeklere,

· – Tanısı konulmuş genetik geçişli hastalığı bulunan erkeklere

· – Mikro-TESE ,TESE,TESA yöntemi uygulanmasına rağmen sperm hücresi bulunamayan erkeklere

· – Tek başına ebeveyn olmak isteyen kadınlara

· – Spermin tespit edildiği fakat yapısal bozukluklarının saptandığı, yumurtayı dölleme yeteneğinin olmadığı durumlar

· – Etkilenmiş RH uyuşmazlığı olduğu durumlar.

· * Sperm Donasyonu öncesinde anne adayı ultrason ve jinekolojik muayene ile değerlendirilmelidir. Bunlar normalse çifte tarama testleri yapılmalı ve işleme hazırlanmaları sağlanmalıdır. Ultrason ve hormon testleri kullanılarak anne adayına yumurta takibi yapılır.

Detaylı Bilgi için: http://tupbebekmerkezlerikibris.com/sperm-donasyonu/

Saygılar
Jin.Op.Dr. Mürüde Çakartaş Dağdelen

Microenjeksiyon (İntrastoplazmik Sperm Enjeksiyonu – ICSI) Yöntemi

Mikroenjeksiyon sperm sayısının ya da hareketliliğinin eksik olduğu durumlarda , ayrıca sperm şekillerinin (morfoloji) bozuk olduğu durumlarda kullanılabılen erkeğin sperminın kadın yumurtasında sitoplazma (cytoplasma) içine yerleştirilmesi ile oluşturulan bır tüp bebek tedavi şeklidir.Erkek infertilitesi için devrim yaratmıştır. “Intra-Cytoplasmatic Sperm Injection” (ICSI) olarak da bilinmektedir.

Saygılar

ICSI (MİKROENJEKSİON) HANGİ DURUMLARDA YAPILMALIDIR

Önceki IVF(Tüp Bebek) denemelerinde döllenme sağlanamayan veya döllenme oranı düşük olanlarda TESA/TESE gibi cerrahi yöntemlerle sperm elde edilmesi gereken olgularda Kötü sperm parametreleri olanlarda ICSİ büyük önem taşımaktadır.

Başarı oranlarının daha yüksek olması nedeniyle bir çok tüp bebek merkezi tüp bebek uygulamalarında ICSI (mikroenjeksiyon) yöntemini birlikte kullanır hale gelmiştir.

Saygılar

Merhaba dr. Hanım ben Almanya'da yaşıyorum 1,5 senelik evliyim ve evlendiğinizden belli çocuk istiyoruz ama olmadı... eşimde bende tüm test tahlil ve rahim filmi yaptırdım ama hiç bi engel bulunamadı 2 kez klomifen 2 kez gonal f iğne tedavisi gördüm yanıt alamadık.. sizden tavsiye istiyorum lütfen başka ne sebep ola bilir yada nasıl bir araştırma yapmam lazım ....

Merhabalar Doktor hanım,
Tüp bebek tedavisi için orada kaç gün kalmamız gerekiyor? Kıbrısta hangi bölgedesiniz acaba?

Tüp bebek tedavisi için Kıbrıs'a gitmenize gerek yok bence, çünkü ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve şu anda 2 buçuk aylık bir oğlum var. Türkiye'de size önerebileceğim bu konuda gerçekten çok başarılı bir hastane var dilerseniz öncelikle acibademtupbebek.com adresini inceleyip ardından iletişime geçebilirsiniz.

Bende aynı durumdaydım bi tane kızım var ikinci 3 senedir olmuyordu tup bebekle kizim oldu 1 yaşına girecek bence tekrar denemelisin

Mrb.lar diktor hanim gunu birlik kibrista tedavi diyorsunuz yani kibrista tedavi gerceklesirse kibris yasalarina uygun olarak mi transfer yapiliyor (cinsiyet secimi,uc embriyo goz rengi secimi vs.) Bir gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…