Köfteler Kıbrıs Köftesi---> Taşkent Yumurta Sponsorluğunda

harika görünüyor selvoş yemiştim bundan ben tadıda nefis ama o pidelerle daha güzel duruyor yanınada hellim peyniri kızartıp yersen of ya canım cekti eline sağlık başarılar canım

harika görünüyor selvoş yemiştim bundan ben tadıda nefis ama o pidelerle daha güzel duruyor yanınada hellim peyniri kızartıp yersen of ya canım cekti eline sağlık başarılar canım
Nerde yedin canimm.. Evet yaninda hellim olmasi lazim ama kalmamis carsambalari aliyoruz az tuzlu olanini malum diyet

Nerde yedin canimm.. Evet yaninda hellim olmasi lazim ama kalmamis carsambalari aliyoruz az tuzlu olanini malum diyet
üniversitedeki ev arkadaşımın nişanına gittimde yazın yengeleri var hataylı ama kıbrısta yaşıyorlar onlar yapmıştı yanında da hellim kızartmışlardı ayçok güzeldi anılarım canlandı şu anda yiyemiyoruz zaten güzel şeyler hep zaralı ya

Bende aslen hatayliyim evet yaa lezzetli seyler hep zararli

elinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim.

Melegim ellerine saglik super gorunuyor.Ilk katilimin ama mudavimi olacagina eminim basarilar dilerim bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…