- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 36
Saol canimellerine sağlık bacım başarılar dilerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canimellerine sağlık bacım başarılar dilerim![]()
Cok tesekkur ederim canimmçok nefis gözüküyor yarışmada başarılar![]()
Offf offff sunum tarif nefisss ellerine sağlık içim gitti yeminleYavruvatandan herkese selamlar
Size kıbrıs mutfagından kıbrıs köftesi yaptım
Eki Görüntüle 1675823 Malzemeler(yukarida fotosu var)
-1 yumurta
-3 orta boy patates
-2 kucuk soğan
-500 gr kıyma(kuzu ve dana karisik)
-5-6 diş sarimsak
-çeyrek demet maydonoz
-tuz,karabiber,kimyon
-kizartmak icin siviyag
-servis icin kibris pidesi
Eki Görüntüle 1675824 Once patatesleri rendeliyoruz(rendenin en ince bolumuyle) sonra avucumuzda suyunu sıkıyoruz resimdeki gibi(yukarida)Eki Görüntüle 1675826 ince dogranmis maydonoz rendelenmis sogan sarimsak karabiber tuz ve kimyonu yogurma kabina aliyoruzEki Görüntüle 1675827 guzelce yoguruyoruzEki Görüntüle 1675829 elimizle cok buyuk olmayacak sekilde sekillendiriyoruzEki Görüntüle 1675830 kizgin yaga atip sonra kisik ateste kizarincaya kadar pisiriyoruz.. Bu malzemeler tam 4kisilik..
İnsallah begenirsiniz ilk yarismam bu
Koftelerimi orijinaline uygun kibris pidesi ile servis ettim. Yanina roka marul ve cevizle salata yaptim.. Afiyet olsun..Eki Görüntüle 1675833
Ayyy cok tesekkur ederimOfff offff sunum tarif nefisss ellerine sağlık içim gitti yeminle![]()
Tesekkur ederimm :)Ellerine sağlık, iştah açıcı bir güzellik, yarışmada başarılar
Tesekkur ederim canimmmEline sağlık selvo . Yarışmada başarılar canım.
Cok tesekkur ederim canimmeline sağlık canım başarılar![]()
Cok tesekkur ederim canimmEllerine sağlık, çok güzel görünüyorYarışmada başarılar dilerim
Tesekkur ederim canım saolİştah açıcı cidden
Ellerine emeğine sağlık , başarılar..
Aaa ne guzel bizde cok seviyoruz ozellikle oglumun en sevdigi yemek :) cok tesekkur ederimEllerine sağlık canım dün köftenden yaptım ama resim çekmeyi unutmuşum bende sık sık yaparım çokta severiz ailecek yarışmada başarılar dilerim
Pisiyor canim haslanmis patatesle olmaz. Dene gor pisiyor :) tesekkur ederimmKöftenin içindeki patates çiğ olunca iyi pişiyormu??haşlayarak koysak olurmu ??
Başarılar bu arada![]()