Köfteler Kıbrıs Köftesi---> Taşkent Yumurta Sponsorluğunda

Köfteler peşpeşe gelmiş.Kıbrıs köftesi de görmemiştim daha önce.Özelliği içinde patates olması sanırım.Çok güzel görünüyor.Kıbrıs pidesinin tarifini de isteriz.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.

Evet icinde patates olmasi kibrista patates cok unlu zaten kibris pidesinj ben yapamamki tasfirinda yapiliuor bazlamanjn incesi dusun oyle bisey.. Saol canimm ayy ne cok madalyan varmiss

Evet icinde patates olmasi kibrista patates cok unlu zaten kibris pidesinj ben yapamamki tasfirinda yapiliuor bazlamanjn incesi dusun oyle bisey.. Saol canimm ayy ne cok madalyan varmiss
Hadi ya bilmiyordum patatesin ünlü olduğunu. Hıı taş fırında yapılıyor demek tamam o zaman.O madalyaları almak hiç de kolay olmadı.Çok çalışmak lazım çok.

Hadi ya bilmiyordum patatesin ünlü olduğunu. Hıı taş fırında yapılıyor demek tamam o zaman.O madalyaları almak hiç de kolay olmadı.Çok çalışmak lazım çok.
bende alicam bananeee bende alicam alana kadar yariscamm sirrin varsa soylermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…