kıalzrr lütfen bir bakın...fikirlerinize ihtiyacım varrrrr

M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
aslında çok düşündüm konuyu açmadan önce....

ama fikrinizi almak istiyorum...şöyle bir durumla karşı karşıya olsanız ne yapardınız , nasıl davranırdınız??

çok samimi bir kız arkadaşınız var...onunda üniversiteden bir arkadaşı...erkek...sizi tanıştırmak sitiyor..resmini görüyorsunuz....önce pek hoşlanmıyorsunuz..yani çocuk çok yakışıklı havalı bir tip....ama size kendini beğenmiş gibi geliyor...arkadşınız aslında hiç öyle olmadığını çok iyi biri olduğunu söylüyor....aynı şekilde karşı tarafta sizin resminizi görüp beğeniyor.....fakat farklı şehirlerdesiniz.....bu arada kız arkadaşınız size onun msnini veriyor...tanışın diye....ama öyle hani arkadaş olarak...zaten sevgilisi varmış diyor arkadışınız....iyi madem diyosunuz...msnde konuşmaya başlıyorsunuz......gerçektende çok iyi bir insan olduğunu anlıyorsunuz....size çok samimi davranıyor...."canım,kıyamam" gibi sözler söylüyor......arkadaşınız da o herkesle öyle konuşur diyor....

karşı taraf size diyorki...ben seni kendime çok yakın buldum....çok iyi birisin sen..ben noramlde herkesle herşeyimi konuşmam ama seninle konuşuyorum.....diyor....anlatılmaz bir yakınlık gösteriyor size.....sizinde ona aynı şekilde kanınız ısınıyor.....ama sevgilisi var...unutmayın.....

bir gün konuşurken daha önceki bir ilişkisinden konu açılıyor..5 yıl süren..tüm detaylarıyla anlatıyo size...yani neden ayrıldıklarını falan....sonra siz konuyu değiştiryosunuz...çünkü eski ilişkisinden konuşmak sanki üzüyo onu gibi geliyor size....o zaman şimdikinden konuşalım diyorsunuz gülerek..nasıl tanıştınız falan diye soruyorsunuz...."bu konuya hiç girmesek olurmu " diyor....onunla ilgili konuşmak istemiyor sizinle....:uhm:

şimdi ilk olarak bu noktada ne düşünürsünüz??? sizinle herşeyi konuşabildiğini söyleyen vede konuşan biri bunu neden konuşmak istemiyor olabilir??

ikincisi siz kendi sıkıntılarınızdan falan bahsediyorsunuz..dertleşiyorsunuz yani...2ay önce bitirdiğiniz ilişkinzi anlatıyorsunuz falan....öyle dolu hissediyorsunuzki kendinizi ona döküyosunuz içinizi.....o da size diyorki...herşey en kısa zamanda düzelecek sen bana inan diyor.....seninde karşına doğru insan çıkıcak birgün diyor....yani birgün elbet hepimiz buluşacağız diyor....:uhm: bu ne demek sizce???

bir diğer mevzuda şu...yine konuşurken birgün...aldatmaktan konu açılıyor...aldatmak nedir falan....diyorki gerçekten sevdiğim insanı aldatmam asla diyor......kaç kere gerçekten sevdin diyorsunuz...1 kere diyor....sizde haliyle o 5 yıllık ilişkisi sanıyorsunuz bunu....ama değil diyor.....o zaman şimdiki sanırım böylemi anlamalıyım diyorsunuz..

o da evet öyle diyor.....bu durumda ne hsisedersiniz???siz sanki size karşı bişeyleri varmış gibi düşünürken böyle dese size....

kızlar biliyorum saçma gelebilir....sonuçta bende çocuk değilim...ama gerçekten ilk defa kafam bu kadar karıştı...çözemiyorum ilk defa birini....ve bu aralar çok kötü günler geçiriyorum...duygusal anlamda kötüyüm..karmakarışığım senağlama

hayatımda ciddi bişeyler olsun istiyorum...ama yanlış yapmaktan yanlış kişiye kapılmaktan korkuyorum....hayatımda hiç platonik şeyler yaşamadım...ama şuanki ruh halim beni buna sürüklüyor sanki.....ve ben kendimden nefret etmeye başladım bu sebebten......

çok uzun oldu biliyorum ama siz böyle bir durumda karşınızda böle biri varken size böyle davranıp konuşurken siz nasıl davranırsınız...sevgilisi olduğunu bilseniz....ve size onu sevdiğini söylese...ama bir yandan da size karşıda böle manalı laflar söylese......üfff çok karışık oldu sanıırm... :çok üzgünüm:

Kafamı karıştırmasına asla müsade etmezdim..
İlişkisi bellki sağlıklı gitmiyor
Ve bu dönemdede bir arkadaşa ihtiyacı var
Ben kızdım kusura bakma...
Resmen boşta kalmayım durumu sanki...Erkeklerin çoğu yapıyor bunu duyuyoruz..

çok tuhaf canım yaa.. şimdiki ilişkisini anlatmamasının sebebi seviyo olması olabilir..yani hani benim çooookkkçokkk özelim kimseyle paylaşamam olabilir...bazı anlardada sanki senden hoşlanıyo gibi yazmış..bence o kadar da iyi biri diil,yanlış anlamada braz oynuyo gibi:SSS yada bana öyle geldiii

gayet açık, beyefendinin sevgilisi var konuşmak istemiyo o konuyu sizi de cebinde görüyo olabilir, cebinde derken erkekler her kızı potansiyel sevgili olarak görürler. fazla yüz vermeyin derim sonuçta sevgilisi varmış ne kadar bahsetmese de.

sevgilisi olan bir erkekle bu kadar samimi konusmak iyi degil canim.
sonu senin acindan kötü olabilir.
bence kafani hic yorma,ne söylemek istedi diye...

Sevgilisi varmis uzak durun.
Sizin sevgiliniz baska bir kizla bu sekilde görüsse üzülmezmiydiniz?
O kiza yazik.
Cocuk eger sevgilisi oldugu halde size yakinlik gösteriyorsa, o cocuktan birsey olmaz söyleyeyim.
Yarin sizede aynisini yapar.

Yanlis anlamayin ama sonrada buraya gelip aldatildim diye agliyoruz.
En büyük kötülügü kadin kadina yapiyor.

biraz tanımaya bak canım..belki yanılıyoruzdur..belki de senden hoşlanıyo seni denemek için bunları söylüyo da olabilir

aslında haklısınız..bende böyle düşündüm....ama çokta iyi ibr çocuk ...açıkçası konduramadımda....ama sanırım yavaş yavaş sinirlenicem..

çünkü kendimi kullandırtmam kötükedihüso

canım evet doğru söylüyorsun taiki...yalnız şunun altını çizeyim ben kesinlikle sevgilisi olan biriyle bişey yaşıycak yada ona açılacak biri değilim...aynı şeyi bende düşündüm...o kızın yerine koydum kendimi....ama bu çocuğun benim dışındada bir sürü arkadaşı var...yani noraml arkadaş işte..bende öyleyim onun için...ve sevgiliside biliyor bunları...ama beni biliyormu bilmiyorum....aslına bakarsan ben bu konuyu direk açıcam birgün...senin sevgilin haberi varmı benden diye...yani tamam aramızda öyle bişey yok ama bencede hiç hoş değil diğer insanlara bu kadar yakın olması...

yok ya zaten evlilik düşünemiyorum ben onunla.....çok haklısın yarın bir gün başka arkadaşlarıda olur böyle benim gibi....süprizzzzz

zaten erkeklerin fix aldatma bahanesidir karımla/sevgilimle aramız iyi deil ondan bahsetme nolur cümlesi! hepsi aynı

yani ben olsaydım,sevgilisi oldugunu ve resmimi görüp beğendiğini söyleyen bi erkeği msn e eklemezdim.muhattap olmak istemezdim.gözünün dışarda oldunu düşünürdüm,bi şekilde sevgilisini aldatıcak ama bu kişi ben olmayayım derdim..

yeryüzünde elbet bana göre bekar bi erkek vardır..
bence kafa yormaya değmez.
böyle çelişkili konuştuğu için belki de aklına takıldı.
direk sana yazılma durumuna geçse belki umrunda olmayacaktı
benneyaptımki

offf bilmiyorum canım....zaten erkeklerin hiçbirine güvenmiyorumm....hepsi aynı bunların...

alavere dalavere hep.....

Canim bunlari düsünebiliyorsan ne mutlu sana.
Bende cok sevindim simdi.
Ama sende suc yok, suc seni o kisiyle tanistiran arkadasinda.
Ben beraberligi oldugunu bildigim hic bir arkadasimi bir baskasiyla tanistirmam bu sekilde.
Bence cocukla fazla samimi olmamaya bak.
Valla sevgilisinin yerinde olsam, ve baska kizlarla konustugunu bilsem cok sinirlenirdim ben.

zaten erkeklerin fix aldatma bahanesidir karımla/sevgilimle aramız iyi deil ondan bahsetme nolur cümlesi! hepsi aynı

canım arasının iyi olmadığını söylemedi..tam tersi onu sevdiğini söyledi....ama bir yandanda banada böyle şifreli şifreli konuşuyor.....aman yaaa dedim ya hepsi aynı ....

aynen katılıyorum canım..evet direk asılır gibi olsaydı bende direk tepki verirdim..hoop noluyo diye..sevgilin var hemde banamı yazılıyorsun diye...ama bu öyle yapmadı...yaa aslında kendime çok kzıyorum şuanda....çünkü gerçekten ben öyle biri değilim.... :çok üzgünüm: dedim ya şuaralar ruhsal yöndende iyi değilim...ve o bu zor dönemimde bana destek oluyor hep....ama bide böle manalı konuşunca bende zayıf bir dönemimde olduğum için böle hissediyorum...ama kesinlikle ayırmak yada ne biliyim başka bişey düşünmem...düşünemem.....

ben samimi olduğunuz kız arkadaşınıza kızdım açıkçası..birbirini tanımayan iki insanı özellikle adamın bi sevgilisi varken neden birbirleriyle muhabbet kurmaya iter ki bi insan? resim göstermeler filan.. çok acaip buldum..

evet canım bende çok sinirlenirdim...hatta bugün msne bir foto koydu..bir kızla çektirmiş...ama nası samimi bir poz..bu elini kızın beline atmış,kızın vücut bununkine yapışık eli omzunda falan...ben önce sevgilisi sandım kızı...o mu diye sordum..yok değil başka bir arkadaş dedi.... :1shok: ee dedim sevgilin gördümü bunu....görmemiş olabilir dedi......

ben görmeyi istemezdim dedim onun yerinde olsam..benim sevgilim böyle resim çektircek vallahi yolarım dedim :jeyyar: yani diyceğim o ki bu herkesle böyle anlaşılan....bugün aslında daha iyi analdım bunu....

bu arada o arkadaşta hani öyle arkadaş oluruz dost falan diye tanıştırdı....bu da konuşurken öyle diyor bana ne iyi anlaştık iyiki tanıştırdı bizi falan diyor...üfff yaaa..arap saçı gibi.....

doğrudur canım
ama bu çocuğu anlattığın kadarıyla pek gözüm tutmadı:çok üzgünüm:
sevgilisiyle nasıl tanıştıklarını soruyosun sanki bin pişman olmuş gibi aman sorma diyo
sonra da sevdiğini söylüyor..benneyaptımki
biraz taktikçi gibi geldi bana

canım resmimi gösterdiğinde ve benden bahsettiğinde o da bilmiyodu sevgilisi olduğunu...sonradan öğrenmiş...ve öyle arkadaş oluruz diye msnini verdi..zaten benim msnimide o istemiş bu arada...çünkü ben almamıştım ilk önce bu kız arkadaşım bana diyince.....

yok canım...öyle aman sorma şeklinde değilde....hani bu konuyu konuşmak istemiyor gibi söyledi hatta gülen yüz koymuştu cümlenin sonuna....:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…