• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ketum erkek arkadaş

nadrinicuprija

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
4
5
86
Ankara
Merhabalar. Erkek arkadaşım çok iyi, merhametli düzgün bir insan fakat çok ketum. Duyguları hakkında konuşmuyor. Onun sevgisini, bana olan saygısını hissedebiliyorum ama arada istiyorum ki anlatsın, konuşsun. Bazen içten içe saçma sapan düşüncelere kapılıyorum ve içimi korkular basıyor ama yan yana geldiğimizde bir kere sarıldığımda tüm korkularım ortadan kalkıyor normale dönüyorum. Çok önemli bir şey olmadığının farkındayım ve ilişkimin gidişatını böyle saçma bir şeyle bozmak istemiyorum. Onunla sohbet etmek, paylaşım yapmak çok güzel ama keşke bir de duygularını dile getirse böyle. Sizce bu konuyu aşmak için yapabileceğim bir şey var mı?

😂😂😂😂😂 odan bi tane de ben de var . Biz evlenmeden önce aynen sizin gibi kafamda kurup üzülüyodum o yanıma gelince sanki onları bana hissettiren o adam değil 😂😂😂😂. Biz istiyoruz ki adam otursun bana nasıl aşık olduğunu anlatsın ,beni ilk gördüğünde ne hissetmiş onu anlatsın, benimle mutlu olacağına nasıl karar vermiş, bana evlenme teklif ederken heycanlandi mı ......... Tüm detaylarıyla anlatsın istiyoruz ama cinsiyetten ötürü mizaç farkı var aramızda 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 evlendik hâlâ öyle kendime zorla iltifat alırım ama neticede bana iltifat edemeyen adam gidip başkasına da iltifat edemez 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 odan bi tane de ben de var . Biz evlenmeden önce aynen sizin gibi kafamda kurup üzülüyodum o yanıma gelince sanki onları bana hissettiren o adam değil 😂😂😂😂. Biz istiyoruz ki adam otursun bana nasıl aşık olduğunu anlatsın ,beni ilk gördüğünde ne hissetmiş onu anlatsın, benimle mutlu olacağına nasıl karar vermiş, bana evlenme teklif ederken heycanlandi mı ......... Tüm detaylarıyla anlatsın istiyoruz ama cinsiyetten ötürü mizaç farkı var aramızda 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 evlendik hâlâ öyle kendime zorla iltifat alırım ama neticede bana iltifat edemeyen adam gidip başkasına da iltifat edemez 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

siz bu karakterde biriyle nasıl baş ettiniz? yani kafanıza takmamayı başarabildiniz mi? ben çok kaygıya meyilli biriyim, kendime yok yere eziyet ediyorum gibi geliyor.

siz bu karakterde biriyle nasıl baş ettiniz? yani kafanıza takmamayı başarabildiniz mi? ben çok kaygıya meyilli biriyim, kendime yok yere eziyet ediyorum gibi geliyor.
Valla evde kurup kurup ağlıyodum. Üstüne bir de mesleği yüzünden bana fazla yazamiyodu .o zaman ben sanki o beni sevmiyor gibi hissediyodum. O dönem çok zordu ama yanındayken çok ince düşünceli ince ruhlu hassas harika bi insan. Zaman zaman soyluyodum ona başlarda sorun yoktu ama şimdi senin beni sevdiginden daha çok seviyorum seni o yüzden sen rahatsın tabi diyodum. O da ben anlayamıyorum ki sen nerden bileceksin seni ne kadar çok sevdiğimi diye.
Evlendik hâlâ aynı sözel ifadeleri sevmez ama davranışla hissettirir

Bunu çok sorun yapmayın bence. Konuşmasına değil, davranışlarına bakın. Her dakika size duygularını anlatsa ama sözden ibaret olsa o zaman sevmediği fikrine kapılabilirsiniz.

benim esim de aynisi baslarda cok takiyordum ama yaoi meselesi oldugunu anladiktan sonra takmamaya basladim. ve gersey daha guzel olmaya basladi. surekli kafada kurup kurup oturmaktansa boyle daha iyii. 3 yillik evliyim hic bi sikinti yok 😁

Back
X