- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 34
Kısa sürede tüketiyorsan zararı olmaz canım
kızlar sadece rezene çayı içmek ve keten tohumu yemek yeterlimi sizce?siz masaj falan yapmıyormusunuz..benim hazırladığım program biraz ağır olmuş sizinkilere göre zaten hepsini uygulamam güç biraz arada 1 -2 eksik olur ama bence daha yoğun şeyler yapmalıyız.masaj besinler ve göğüs büyütmeye yönelik sporlar...
Aslında benim en çokta merak ettiğim doğal yoldan gerçek sonuç elde edenler....nasıl yapmışlar...
bu arada silikon konusuna bende girdim wowoo ve inanki moralim çok bozuldu............................
eşime göğüslerim aslında silikon demeyi istemezdim.bana 75 dolgusuz kafii...e görüntüyse zaten dolgulu sutyenle 75 beden biri çok güzel gösterebilir.
en son bi kız doktoruna söylemiş ve sonuç bu en doğal silikon göğse sahip olsanız bile iki elle göğüs kavrandığında içindeki silikon kütlesi belli oluyormuş.hemde doktor eee olacak o kadar demiş..ben bunu bi erkek için istemiyorum elbette ama özgüvenimi zedelediği,psikolojimi bozduğu bi gerçek..onlar yapay durunca içimde o silikonları hissetmekten bende rahatsız olacağım kesin..
O yüzden doğal yola mecburum başka çarem yok..........................................