- 21 Aralık 2013
- 154
- 16
Kızlar bugünden itibaren çemen yemeyede başlıyorum inşallah koku yapmaz
çemenin kokusu üç gün boyunca gitmez söliyim bir kez yedim pişman oldum bir daha hayatta yemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugünden itibaren çemen yemeyede başlıyorum inşallah koku yapmaz
çemenin kokusu üç gün boyunca gitmez söliyim bir kez yedim pişman oldum bir daha hayatta yemem
Yaa ( ter ve idrarda da koku çıkıyo diyorlar öyle mi canım? Of ya ne bitmez çilemiz varmış göğüs büyüten herşeyin ayrı bi sorunu var
Yaa ( ter ve idrarda da koku çıkıyo diyorlar öyle mi canım? Of ya ne bitmez çilemiz varmış göğüs büyüten herşeyin ayrı bi sorunu var
Bende tatili beklicem mecburen canım ((Keşke sadece idrarda çıksa ama terde çıktığı için yapmam tatil dışında...
Katlanıcaz da koku işi fenaevet canım öyle göğüslerimizi büyütmek istiyosak bazı şeylere katlanmak zorundayız :26:
evet canım ama ben çemen yemem :18:
evet canım ama ben çemen yemem :18:
Yemem demiyorum yerim yemesine de insan içine çıkmamam lazım o dönemde
Kızlar bugün çok az çemen tozu yedim tadı berbat hem acı hemde iğrenç bir tadı var suyla yutmayı denedim salçayla yemeye çalıştım ekmekle yedim en iyi salçayla yeniyor baharat ya ama çok az yiyebildim zorla 1kaşığı tamamlamaya çalışcam bugün,rezeneye devam keten tohumunada
Hic ugrasma tozu kesinlikle yenmiyir. Tohumunu yut ayni sey ve super yutuluyor cok kolay :)
Evde çook fazla tozu var önce onları bitirmem lazım
Canim 2 tl lik bile bir hafta yetiyor kendine iskence etme tiksinirsen hic yiyemezsin bidaha
Canim 2 tl lik bile bir hafta yetiyor kendine iskence etme tiksinirsen hic yiyemezsin bidaha