- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Sudbanazenin
Benim beterim i bile yasayanlR vR cnm ama sabir et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun iyi niyetinizin ince dusuncenizin karsiligini en guzel sekilde almayı nasip etsin ama hic bi sekilde kabul edememBedenimiz uyarsa benim giysilerimi de paylaşabiliriz. Alt olmasa bile bluz , gömlek kazak vs lerimi bölüşebiliriz. Kardeşim uzun boylu zannımca 40 giyiyor, ben 36 giyiyorum. Bolca hırkamız var.
Bende farkındayım yasadiklarimdan cok kotu seyler yasayanlar oldugunuBenim beterim i bile yasayanlR vR cnm ama sabir et
Biliyorum ki aynı seyleri yasadiginiz icin beni anlayacaksınız inanin derdim alayım edeyim giyeyim olmadi belkide benim durumum sizinkinin tam tersi oldu ulasamayinca artik psikolojim reddetmeye sevmemeye basladi artik oyle elbiselerin guzel mi cirkin mi oldugunu bile ayirt edemiyorum kıyafetlere giyeceklere karsi sogudumCnm bende ortaokuldayken kıslık pardesüm annemin deri kabaniydi evet ben 12 13 yaslarindayken kadin pardesusuyle gezerdim arkadaslarim gulerdi arkamdan cunku paramiz yoktu vardida yoktu iste bide okullarin kapanmasina yakin serbest kiyafet olurdu nefret ederdim o gunlerden ben ne giycem simdi ikinci bir pantolonum yoktu tisortum yoktu buyuyunce calismaya baslayinca ki 15 yasinda calismaya basladim her istedigimi aldim cifter cifter en pahalisindan ama gel gor ki hep yokmus gibi geliyordu bana gozum acti cunku ama artik doydum herhalde cunku almiyorum artik... sende uzulme hayat insana cok sey veriyor inanki.
Nasıl ferahlattınız anlatamamHerseyi herkeze anlatmak zorunda değilsin. ..insanlar dinler..cogusuda arkandan güler. ..sana abla tavsiyesi yazlik pardesunun üstüne şal ör yada alipta takabilirsin..en pahalısi 20 lira...biride bişey derse kışlık kaban türü seylerle bunaliyorum rahat hareket edemiyorum de..birde kendine telkin ver ve kendine acimayi birak peygamber efendimizin 2 kat elbisesi varmış. .zaten sade hayat sünnetdir...birde her darlikda bir bolluk vardır. .babana kizma..sen bu yoklugu cekicektin...o tamanen vesile...imtehan dünyası buda senin imtehanin...
Allah razı olsun baska arkadaslardanda yardımcı olmak isteyenler oldu düşünmeniz vermenizden daha cok sevindirdi beni Allah herseyin en guzelini nasip etsin sizlere ama kabul edemem maalesefÖzelden adresini yazarsan yardımcı olmak isterim yanlıs anlama lütfen.
İyi niyetine inandım gerçekten ve kendimi cok kötü hissettim dünya kadar kıyafetim var hala gözüm aç diye.
Hiç giymediklerim var içinde uyarsa gönderebilirim sana bedenim 36 ..
Kışın montun olmaması ve üşümek ne demektir ya Allahım yardımcın olsun
Biliyorum ki aynı seyleri yasadiginiz icin beni anlayacaksınız inanin derdim alayım edeyim giyeyim olmadi belkide benim durumum sizinkinin tam tersi oldu ulasamayinca artik psikolojim reddetmeye sevmemeye basladi artik oyle elbiselerin guzel mi cirkin mi oldugunu bile ayirt edemiyorum kıyafetlere giyeceklere karsi sogudum
Tek uzup sıkıntı veren sey insanlarin kıyafetlerim icin bitmek bilmeyen sorgu sualleri kendimi bildim bileli hep oldu olmayada devam ediyor
Keske calisip en azindan ona muhtac olmasam diyorum ama onunda hicbisekilde memuriyet dısında calismama izin vermeyecegini biliyorum yoksa ne is olursa olsun calisirdim
Cok tesekkur ederim hepiniz dunyaları bagislamis kadar mutlu ettiniz beni ama kabul edememBen de paylaşmak isterim 36 beden giyiyorum,başka ne desen bilemedim
Allah razı olsun baska arkadaslardanda yardımcı olmak isteyenler oldu düşünmeniz vermenizden daha cok sevindirdi beni Allah herseyin en guzelini nasip etsin sizlere ama kabul edemem maalesef
Hele ben bu herifi çözdüm , önceki konuyu oku. Böyle adamlar var.
Ben annede de suç buluyorum, anne evladı için savaşıp paratı sökerek almalı. Gerekirse cebinden kredi kartını alırım, cebinden para alırım.
Konu sahibesi rızkınız hakkınız, babanızın yaptığı yanlış. Madem vermiyor sen ve annen cebinden para, kredi kartı almalısınız çünkü hakınız.
Bence de ben böyle durumlarda en çok anneme kızardım. Babalar gaddar olabiliyor. Kızın isteklerini ihtiyaçlarını anlayamayabiliypr. Öğrenciyken benzer şeyler yaşadım bu kadar ağır değil ama parasal yine. Babamdan çok anneme kızdım hep.
Ne okuyormuş arkadaş ben mi kaçırdım sen biliyo musun cherryciğim