- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
-
- Konu Sahibi blackwitch7
Ablam erken evlendi universiteyi bitirir bitirmez..annemlerin de hevesi kursaginda kaldi hmn evlnmk istedi diye annemin cok beklentsi vardir kendi okuyamamis bizim iyi biseyler yapmamizi beklio..ben simsi cok sukur memnunum bolumumden seneye mezunum ama yuksek lisansla devam etcm kismetse..bu konuda da o komplekslidir ama ben hic bu konuyla vurmadim onu..hatta ben vurmadigim halde kendi kendine bile alindigi oldu..Ablan seni kendisiyle yarıştırıyor gibime geldi. Başka konularda nasılsınız? Her konuda mı senden üstün mesela eğiti vs. iş hayatı gibi konularda nedir durum.
Bizim ailedede buğday tenliler beğenilir özellikle annem renkli gözden filan hiç hoşlanmaz
Ben de sevmem renkli göz. Ne kadında ne erkekte.Renkli gözlüden hoslanmayanida ilk defa duyuyorum
evet o da tesetturlu.anlattiklarimin icinde kapanmadan once yasadigimiz olsylar da var ondan dolayiAblanız da tesettürlü mü?
Bir de tesettürlüyseniz eğer sarışın olup olmamak çok fark ettirmez diye düşünüyorum, sonuçta anne babanız dışında kimse saçınızın ne renk olduğunu görmüyor. E zaten beyaz tenliymişsiniz de.
Öyle demek ne mumkun?insanlar yine de birbirine yakismaliymis.enistem yakisiklidir fln ama onu da asagilayip duruyo bizim yanimizda kac kere gururunu kirdi.ama bilmiyorum demekki bu insanlara guzel olmak yeterli kotuluk yapan yaranio hatta.artik yakisikli biriyle bile tanismk istemiyrm ya benim esim cirkin olsun da rahatlasin herkes.bana resmen ablam cirkin sansi varmis bende hep yakisiklilari buluomusum gbi imalrda bulunuo.zoruma gidio artik.ha bide bi kere cevap vermeyi denedim dillerine doladilar ben ani cikis yapiomusum birden patliusum cocukluguma verilarmis:))) genc kiz oldugumu idrak edememisler demkki.dTatlim yapistorsana sen lelaflari?? Guvenini toparla:) ne bicim huylar car insanlarda..sarisim bilmem ne diye kayrilirmi bir insan.. huyun, kalbin guzel olsun desene sunlara.. ve agizlarinin payini kurtul
Öyle demek ne mumkun?insanlar yine de birbirine yakismaliymis.enistem yakisiklidir fln ama onu da asagilayip duruyo bizim yanimizda kac kere gururunu kirdi.ama bilmiyorum demekki bu insanlara guzel olmak yeterli kotuluk yapan yaranio hatta.artik yakisikli biriyle bile tanismk istemiyrm ya benim esim cirkin olsun da rahatlasin herkes.bana resmen ablam cirkin sansi varmis bende hep yakisiklilari buluomusum gbi imalrda bulunuo.zoruma gidio artik.ha bide bi kere cevap vermeyi denedim dillerine doladilar ben ani cikis yapiomusum birden patliusum cocukluguma verilarmis:))) genc kiz oldugumu idrak edememisler demkki.d
Zaten bunlar son 4 senede fln yasananlarin toplami..saka degil gayet ciddiler..eski sevgilim annesiyle tanistgmda abkami övmesi ilk darbemdi sonra toparlanamadim zaten o cocuk icin de ablm o ck yakisikli sana nasil bakti dedi tam oldu..herkese de anlatio beni bu da bi gorsen hep yakisiklilari süründuruo pesinden kosturuo die..ki bu bence marifet degil adam gbi bi iliski yasamak marifet..tuhaf iste bilmiyrm kendi pesinden de yakisiklilar kostu onlar enistemle birbrlerini sevdlr evlndiler o zmn evlenmeseymis.Güzellikle ilgili bu kadar çok anınızın olması bana bir hayli ilginç geldi. Düşünüyorum düşünüyorum kimse bana çirkinsin falan demedi beni kimseyle karşılaştırmadı. Bu demek değil ki ben çok güzelim yoo çok güzel değilimdir ama etrafımdaki kimseyle böyle şeyler yaşamadım yaşayanla da karşılaşmadım. Kötü insanlarla dolu bir çevreniz var ya da onlar şaka yapıyor siz bu konuda çok takıntılı olduğunuz için de bu söylenenleri ciddiye alıyorsunuz. Herkesin vardır belirli bir güzellik anlayışı elbette ama ortada hiçbir şey yokken çok nadir sen çirkinsin ya da güzel değilsin der insanlar birbirine.
Bi gozu gokte bi gozu yerdeymissin gbi ne demek anlamadim ilk defa duyuyrmVallahi yakisiklilari sen bulupta ablan o "guzelligi" ile bulamiyorsa ortada sorun var demektir:) iste karakterin guzel olacak :) ki belli ki kaakterin de sen de guzelsin.. insanlar ekemedikleri insanlara takilirlar, umursadiklari insnlarla ugrasirlar :) vallahi seni merak ettim, oye yazmissin ki bir gozu gokte bir gozun yerdeymissin gibi tovbe yarabbim :) :) karakter ennnn onemlisi :) uzulmemek lazim:)