Keske sarisin olsaymisim:(

Ablan seni kendisiyle yarıştırıyor gibime geldi. Başka konularda nasılsınız? Her konuda mı senden üstün mesela eğiti vs. iş hayatı gibi konularda nedir durum.
Ablam erken evlendi universiteyi bitirir bitirmez..annemlerin de hevesi kursaginda kaldi hmn evlnmk istedi diye annemin cok beklentsi vardir kendi okuyamamis bizim iyi biseyler yapmamizi beklio..ben simsi cok sukur memnunum bolumumden seneye mezunum ama yuksek lisansla devam etcm kismetse..bu konuda da o komplekslidir ama ben hic bu konuyla vurmadim onu..hatta ben vurmadigim halde kendi kendine bile alindigi oldu..

Ablam sarisin degil siyah sacli bugday tenli ela gozlu..bnde kahve gozlu kumral (suan boyali sari) sacli bugday tenliyim.bazi arkadaslarim israrla beyaz oldugumu soyler hatta..gunese cikamam koruyucusuz..ya bunlar degil tek mesele burda karakter..ablam boyle davranmasa valla cok seviyorum ya okudugu bolumu begenmio mezun oldu coktan.oyle dese ben hemen delirdinmi bnce cok guzel bi meslek diyorum asla kirmamayacalisiyrm kardesiz sonucta yaa.keske o anlayisi ondan da gorsem..uzuluo insan ister istemez..komik gelebilir ama evlenesim biriyle tanisasim gelmio ablam bnden guzel olck diye:))) halbuki her insan esinin prensesi olmali bnce.cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin artik vicdan azabi cekmye baslamstm ablami mi kiskaniyorum diye bakim meselesinde de tesetturluyum bi sinira kadar bakabiliyorum kendime..tabi evde susluyumdur:) boyle iste

Ablanız da tesettürlü mü?

Bir de tesettürlüyseniz eğer sarışın olup olmamak çok fark ettirmez diye düşünüyorum, sonuçta anne babanız dışında kimse saçınızın ne renk olduğunu görmüyor. E zaten beyaz tenliymişsiniz de.

esmerler daha guzeldir canim.
esmerlikle cirkinlik niye ayni cumlede kullaniliyor anlamadim.
bende bugday tenliyim ama tatilde bronzlasip daha esmerlestim.havam degisti,daha bir guzellestim

Keşke bende esmer olsaydım diyordum 18 20 yaşlarımda. Esmer olmak için saçımı siyaha boyattım solaryuma girdim ama yok. Bir bak istersen dünyanın peşinden koştuğu kadınların bir çoğu esmer. :) Hem esmer daha asil duruyor. Tabii bunlar benim fikrim.
Ama herşeyden önemli şey özgüven. Artık hiç düşünmüyorum keşke esmer olsaydım diye. Ailenin yaptığı özellikle annenin çok yanlış. Ama sen kendini sev, kendine güven onlara böyle cevap ver. Kendini seven, özgüveni tam olan kadın inan bana bir adım öndedir her zaman.

bende esmerim,kucukken beni kizdiranlara `karayim marayim bi cuval parayim` derdim Turkiyede kiymetimiz bilinmiyor canim,Avrupa`ya acil..Esmer turk kizlari havada kapiliyor bunu bilir bunu soylerim ispanyola benzeteni mi ararsin,portekizli sanip muhabbete oyle gireni mi ararsin..
geyik muhabbeti bi yana,anneni ablani takma..saglikli oldugun icin sukret ki eminim hos bi kizsindir.
hangi guzellik baki kalmis ki kendini begenenlerinki baki kalsin..yalan dunya iste..

Sarışın değilim, renkli gözlü değilim, uzun boylu da değilim, (kilolu da değilim). Sadece kumralım mesela. Hiçbir zaman sahip olmadığım özelliklere özenmedim. Genellemek gibi olmasın ama sarışınları pek beğenmiyorum. Bazı esmer kızlar çok güzel. Güzellik denen şey zekayla ve tavırlarla desteklenmediği sürece anlamsız. Neden başkalarına özeniyorsunuz anlamıyorum.

Tatlim yapistorsana sen lelaflari?? Guvenini toparla:) ne bicim huylar car insanlarda..sarisim bilmem ne diye kayrilirmi bir insan.. huyun, kalbin guzel olsun desene sunlara.. ve agizlarinin payini kurtul

Nasil bir abladir o ya??? Bir abla neden kendisini kardesiyle yaristirma isine girer ki? Nasil bir anne cocuklari arasinda guzellik anlaminda ayrim yapabilir ki? Nasil karakterde insanlar var, aileler var gercekten garip.

Ne varmis sarisin olmakta? Ne artisi var? Ben hollanda'dayim, yuzde 99'u sarisin mavi gozlu bunlarin. Ben bugday tenli, kahverengi sacliyim. Ve asla ve asla sarisin olmayi dusunmedim. Hergun gore gore sarisinlardan mavi gozlulerden biktim resmen. Ha yesil gozlere bir zaafim vardi eskiden ama o da ergenlikte iken.

Kendini bu halinle sevmelisin ama en onemlisi ortaya bir karakter koyabilmelisin. Sarisin olmak zor degil, boyatirsin sacini olur ama karakter boyamakla felan olmuyor iste. Afedersin ablan gibi sarisin olupta arsiz bos kafali olmaktansa sen esmer kal, karakterini gelistir. Bos isler bunlar, dert mert degil ..

Ev
evet o da tesetturlu.anlattiklarimin icinde kapanmadan once yasadigimiz olsylar da var ondan dolayi

Tatlim yapistorsana sen lelaflari?? Guvenini toparla:) ne bicim huylar car insanlarda..sarisim bilmem ne diye kayrilirmi bir insan.. huyun, kalbin guzel olsun desene sunlara.. ve agizlarinin payini kurtul
Öyle demek ne mumkun?insanlar yine de birbirine yakismaliymis.enistem yakisiklidir fln ama onu da asagilayip duruyo bizim yanimizda kac kere gururunu kirdi.ama bilmiyorum demekki bu insanlara guzel olmak yeterli kotuluk yapan yaranio hatta.artik yakisikli biriyle bile tanismk istemiyrm ya benim esim cirkin olsun da rahatlasin herkes.bana resmen ablam cirkin sansi varmis bende hep yakisiklilari buluomusum gbi imalrda bulunuo.zoruma gidio artik.ha bide bi kere cevap vermeyi denedim dillerine doladilar ben ani cikis yapiomusum birden patliusum cocukluguma verilarmis:))) genc kiz oldugumu idrak edememisler demkki.d

Vallahi yakisiklilari sen bulupta ablan o "guzelligi" ile bulamiyorsa ortada sorun var demektir:) iste karakterin guzel olacak :) ki belli ki kaakterin de sen de guzelsin.. insanlar ekemedikleri insanlara takilirlar, umursadiklari insnlarla ugrasirlar :) vallahi seni merak ettim, oye yazmissin ki bir gozu gokte bir gozun yerdeymissin gibi tovbe yarabbim :) :) karakter ennnn onemlisi :) uzulmemek lazim:)

Zaten bunlar son 4 senede fln yasananlarin toplami..saka degil gayet ciddiler..eski sevgilim annesiyle tanistgmda abkami övmesi ilk darbemdi sonra toparlanamadim zaten o cocuk icin de ablm o ck yakisikli sana nasil bakti dedi tam oldu..herkese de anlatio beni bu da bi gorsen hep yakisiklilari süründuruo pesinden kosturuo die..ki bu bence marifet degil adam gbi bi iliski yasamak marifet..tuhaf iste bilmiyrm kendi pesinden de yakisiklilar kostu onlar enistemle birbrlerini sevdlr evlndiler o zmn evlenmeseymis.

Bi gozu gokte bi gozu yerdeymissin gbi ne demek anlamadim ilk defa duyuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…