Keske sarisin olsaymisim:(

Bence ailenin toptan bir terapıye ihtıyacı var ...aile aile değilde düşman sanki ,umursama ,işinbak hayatına bak s ,herşey sarışınlıkla bıtseydı tatlım ,

Canım bak bende sarışınım ama esmersen çirkinsin diye bir şey yok ne demişler sarışının adı esmerin tadı. Bak millet esmer ya da bronz bir tene sahip olmak için neler kullanıyor solaryumlara gidiliyor. Sen bence bakımlı olmalısın bu konudan bahsetmemişsin ama saçlarına, ellerine, cildine, kaşlarına bak; hafif koyu tonlarda makyajlar yap (ama sarı renkten kaçınmanı tavsiye ederim hoş olmuyor) tarzını bir gözden geçir kiloluysan sıkılaşabilirsin yada korse falan kullan değişimi göreceksin zaten. Hem özgüvenin yerine gelecek hemde gören dönüp bir daha bakacak ve püf nokta:gülümse. Bir kadını çekici yapan gülümsemesidir ve asla boynunu bükme dik yürümek karşı konulmazlık hissi verir. Arada da topuklu ayakkabı tercih edebilirsin dene ve farkı gör

Ablan baya guzel herhalde herkesin dilinde güzelliği.
Canım sen de tarzında havanla fark yaratabilirsin bence.
Bu konuya Eğil derim.
Hiç güzel olmayan biri bile eğer biliyorsa bu işleri gerçekten farklı bir aurasi cekiciligi oluyor.
Tarz tarz tarz diyorum.

Ablanın dugununde senden daha güzel olcam demesi çok saçma o zaman benim yerime de sen evlen deseydin bi tane yetmiyor ise tövbe tövbe
Kendi başarısı mi? Güzelse bile

Son düzenleme:
Kardeşler arasında bu tarz kuyaslamalr çok kötü ya bana da hep ablamin yanında sen daha guzelsin derlerdi zeka olarak da hep ablami benden istun gorurlerdi ama şimdi ne oldu ben kilo aldım ablam zayifladi ve bu fark ile su an ablam benden çok güzel üstelik de hala daha zeki

Bir sivilce yeter diye başlayan Güzide sözlerimizi hatırlatmama gerek yok sanırım Allah'ın yarattığı her beden ayrı ayrı güzeldir.bence seni sinir etmek için soyluyorlar kızdığını biliyorlar ya

bence kaaale alma böyle zeka gerisi şekilci insanları
bana da kücük kardeşim için kardeşin sana hiç benzemiyor falan derlerdi
eee o zaman ergenlik dönemindeyim
su an görenler öyle imalı laflarda bulunmuyor
kimseyi değil kendini kaale al
Şekilci cahil tavırları özgüveninle bertaraf et

diğerlerini bilmem de; bana şu lafı diyen erkeksiye "sevgilim ablan cok guzelmis fln saydirdi " höst sen ablama mı asılıyosun ırz düşmanı diye ters köşe yapar haddini bildirirdim valla ne sinir bozucu

Beyaz tenli olmak o kada zor ki. Güneşe asla çıkamazsın. Domates gibi yanarsın güneş lekeleri cabası. En ufak bi sivilce bile kocaman bi leke bırakabilir cildinde. Seni yeni yanıyanlar çok solgunsun hasta mısın der vs vs... Bence esmerliğinin kıymetini bil

Bir şey anlamadigin zaman yada bir şeyi iki kere sorduğun zaman aptalsin çünkü sarisinsin derler ya...

Meşhur söz...

Ben Sarışınım bu söze karşıyım o ayrı konu fakat sagliklimisin iyimisin gerisi hikâye

Ayrıca sarışın olabilirsiniz bir lense bir boyaya bakar ama kalben güzellik herşeyden önce gelmeli...

Çok garip bir ailen var... Ablan'a söyle, senin esmer olmana sebep olan genler kendisinde de mevcut, kumraldan az koyu bir adamla evlenirse çocukların esmer çıkma ihtimali yüksek, bilgisi olsun...

BKZ Mendel Bezelye deneyi...

esmer kızlar hep sarışın erkekler tarafından beğenilir herkes kendinde olmayana ilgi duyar çünkü. bence şanslısınız.

ortalama türk kızları zaten esmerdir, isveçte yaşamıyoruz ki sizin renginizi yadırgasınlar? bence biraz daha bakımlı olup güzelliğinizi ortaya çıkarmanız gerekiyor. saçlarınız hep temiz ve şekilli olsun. kaşlarınızı alın, çok hafif allık, ruj, maskara sürün. zarif elbiseler giyin, hafif topuklu ayakkabı giyin. minik takılar takın. güzelliğinizin altını çizin.

Güzelliği ile çok övünen insanların başka bir şeyleri ile övünemediklerini düşünürüm.Belki hayattaki tek başarısı güzel doğmasıdır bırakın onunla övünüp dursun,güzellik dediğiniz belli bir yaştan sonra kaç kadını ya da erkeği eşsiz kılar ?

ayrıca ablanızın sizi daha genç olduğunuz için kıskanma ihtimali de var. ve eniştenizi dolduruyor olabilir "onun yanındayken bana iltifat et, onu eleştir" diye. çünkü durduk yere bir eniştenin ablan güzel sen çirkinsin demesi normal değil. günahını almış olmayayım gerçi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…