- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
-
- Konu Sahibi blackwitch7
Bence ailenin toptan bir terapıye ihtıyacı var ...aile aile değilde düşman sanki ,umursama ,işinbak hayatına bak s ,herşey sarışınlıkla bıtseydı tatlım ,Mrb aslinda bu benim de cözemedigim bi durum..ablam benden 7 yas buyuk ama her goren onu benm arkadasim ya da kardesim sanio..özguven problemim var zaten..annem de guzellik soz konusuysa hep ablami över ela gozludur falan bizim ailede sarisinsan guzelsindir esmersen cirkinsindir oyle muamele gorursun..bana da surekli takarlar esmermisim bilmem ne.ki esmer oldugumu sanmiyorum arkadaslarim beyaz oldugumu soyluo..esmer bile olsam napim simdi Allah beni boyle yaratmis yani..ablam surekli sevgililerimi gorunce bu cocuk sana nasil bakti falan der surekli bi asagilanirim ailede yani..arkadaslarim beni begense suc.bigün mesela konusuyoruz bana dioki sen evlenirken o kadar guzel olcamki sen bile benim yanmda sönük kalcaksin dio döndüm şöyle bi baktim abla farkindamisin benim dugunum gelin ben olcam demi dedim noldu korktunmu senden guzelim diye fln dedi..bu sekilde yani kendini ovup beni yerip duran bi ablam var..
Bunun kiskanclik oldugunu dusunmuyorum cunku bende insanim o kadar cok ustume gelinioki sakin bile kaliyorum bence.her kiz begenilmek istemezmi?bi arkadasim da abln ne guzel sen niye boyle cirkin olmussun demisti..bunlar sadece orneklerin bikaci.bu olaylar yasanmadan once boyle dudunmuodum ablmi da cok seviyorum gercekten..ama biktim.enistem de surekli ablmin guzelligini over tabiki ovucek karisi..ama beni elestirir esmermisim simsiyahmisim bilmem ne..bi fikir verirmisiniz bu durumdan nasil siyrilabilirim?özguvenim de kalmadi artik dik duramiyorum..biriyle ablmi tanistrsm artik elestirckler senden guzel dicklr diye odum kopuyo..tesekkur ederim okudugunuz icin..
Bide bundan onceki sevgilimde sarisin olur kiz dedgn fln diyip durduondan onceki sevgilim ablan cok guzelmis fln saydirdi annesiyle tanismistim ablasi cok guzel demis bana yorum bile yapmamisti ((
Bir sivilce yeter diye başlayan Güzide sözlerimizi hatırlatmama gerek yok sanırım Allah'ın yarattığı her beden ayrı ayrı güzeldir.bence seni sinir etmek için soyluyorlar kızdığını biliyorlar yaMrb aslinda bu benim de cözemedigim bi durum..ablam benden 7 yas buyuk ama her goren onu benm arkadasim ya da kardesim sanio..özguven problemim var zaten..annem de guzellik soz konusuysa hep ablami över ela gozludur falan bizim ailede sarisinsan guzelsindir esmersen cirkinsindir oyle muamele gorursun..bana da surekli takarlar esmermisim bilmem ne.ki esmer oldugumu sanmiyorum arkadaslarim beyaz oldugumu soyluo..esmer bile olsam napim simdi Allah beni boyle yaratmis yani..ablam surekli sevgililerimi gorunce bu cocuk sana nasil bakti falan der surekli bi asagilanirim ailede yani..arkadaslarim beni begense suc.bigün mesela konusuyoruz bana dioki sen evlenirken o kadar guzel olcamki sen bile benim yanmda sönük kalcaksin dio döndüm şöyle bi baktim abla farkindamisin benim dugunum gelin ben olcam demi dedim noldu korktunmu senden guzelim diye fln dedi..bu sekilde yani kendini ovup beni yerip duran bi ablam var..
Bunun kiskanclik oldugunu dusunmuyorum cunku bende insanim o kadar cok ustume gelinioki sakin bile kaliyorum bence.her kiz begenilmek istemezmi?bi arkadasim da abln ne guzel sen niye boyle cirkin olmussun demisti..bunlar sadece orneklerin bikaci.bu olaylar yasanmadan once boyle dudunmuodum ablmi da cok seviyorum gercekten..ama biktim.enistem de surekli ablmin guzelligini over tabiki ovucek karisi..ama beni elestirir esmermisim simsiyahmisim bilmem ne..bi fikir verirmisiniz bu durumdan nasil siyrilabilirim?özguvenim de kalmadi artik dik duramiyorum..biriyle ablmi tanistrsm artik elestirckler senden guzel dicklr diye odum kopuyo..tesekkur ederim okudugunuz icin..
Bide bundan onceki sevgilimde sarisin olur kiz dedgn fln diyip durduondan onceki sevgilim ablan cok guzelmis fln saydirdi annesiyle tanismistim ablasi cok guzel demis bana yorum bile yapmamisti ((