Mrb aslinda bu benim de cözemedigim bi durum..ablam benden 7 yas buyuk ama her goren onu benm arkadasim ya da kardesim sanio..özguven problemim var zaten..annem de guzellik soz konusuysa hep ablami över ela gozludur falan bizim ailede sarisinsan guzelsindir esmersen cirkinsindir oyle muamele gorursun..bana da surekli takarlar esmermisim bilmem ne.ki esmer oldugumu sanmiyorum arkadaslarim beyaz oldugumu soyluo..esmer bile olsam napim simdi Allah beni boyle yaratmis yani..ablam surekli sevgililerimi gorunce bu cocuk sana nasil bakti falan der surekli bi asagilanirim ailede yani..arkadaslarim beni begense suc.bigün mesela konusuyoruz bana dioki sen evlenirken o kadar guzel olcamki sen bile benim yanmda sönük kalcaksin dio döndüm şöyle bi baktim abla farkindamisin benim dugunum gelin ben olcam demi dedim noldu korktunmu senden guzelim diye fln dedi..bu sekilde yani kendini ovup beni yerip duran bi ablam var..
Bunun kiskanclik oldugunu dusunmuyorum cunku bende insanim o kadar cok ustume gelinioki sakin bile kaliyorum bence.her kiz begenilmek istemezmi?bi arkadasim da abln ne guzel sen niye boyle cirkin olmussun demisti..bunlar sadece orneklerin bikaci.bu olaylar yasanmadan once boyle dudunmuodum ablmi da cok seviyorum gercekten..ama biktim.enistem de surekli ablmin guzelligini over tabiki ovucek karisi..ama beni elestirir esmermisim simsiyahmisim bilmem ne..bi fikir verirmisiniz bu durumdan nasil siyrilabilirim?özguvenim de kalmadi artik dik duramiyorum..biriyle ablmi tanistrsm artik elestirckler senden guzel dicklr diye odum kopuyo..tesekkur ederim okudugunuz icin..
Bide bundan onceki sevgilimde sarisin olur kiz dedgn fln diyip durdu ondan onceki sevgilim ablan cok guzelmis fln saydirdi annesiyle tanismistim ablasi cok guzel demis bana yorum bile yapmamisti((
ayy bende sarışın olmak isterdim. küçükken hep anneme ''niye sarışın bi adamla evlenmedin gittin bu kara adamla evlendin'' diye sitem ederdim şimdi de o bana '' sen niye sarışın adamla evlenmedin kara adamla evlendin'' diyo,hain kadın yıllarca bunu tutmuş içinde
Allah'ım ne kadar da dangalak bir abla.
Canım bence sen ablandan çirkin falan değilsin. Bazı insanlar sarışınları daha çok beğenir. sana da öyleleri denk gelmiş. Allah'ım bi insan kardeşine nasıl ben senden daha güzelim diyebilir yaa. Ablan ya sorunlu ya da seni bal gibi kıskanıyor.
yani allahım günah yazma, ama bir Josh Holloway'e bak bir de karısına.. sonra işin güzellikte olmadığını çözersin daha bir sürü örnek verebilirim :) sarışın olmak = güzel olmak demek değil ki..
Ben kumralım ve kireç gibi tenim var
eşim ise çikolata ve dua ediyorum bebeğim beyaz olmasın diye...
dezavantajları çok fazla...saç ve göz rengi hakkında birşey diyemem ama beyaz ten çok berbat...
şarısın olmak zor degıl ki.. dısarda gördüğün kişilerden kaçı gercekten sarısın zannedıyorsun?
saçlarını boya
lenslerını tak
tamamdır
imkansız dıye bişi yoktur ve sarısın olmak güzel olmak degıldır
Güzellikle ilgili bu kadar çok anınızın olması bana bir hayli ilginç geldi. Düşünüyorum düşünüyorum kimse bana çirkinsin falan demedi beni kimseyle karşılaştırmadı. Bu demek değil ki ben çok güzelim yoo çok güzel değilimdir ama etrafımdaki kimseyle böyle şeyler yaşamadım yaşayanla da karşılaşmadım. Kötü insanlarla dolu bir çevreniz var ya da onlar şaka yapıyor siz bu konuda çok takıntılı olduğunuz için de bu söylenenleri ciddiye alıyorsunuz. Herkesin vardır belirli bir güzellik anlayışı elbette ama ortada hiçbir şey yokken çok nadir sen çirkinsin ya da güzel değilsin der insanlar birbirine.
Hep ben harikayım ben mükkemmelim diyenlerin daha özgüvensiz olduğunu düşünmüşümdür bi insan niye kendini sürekli över bişey kanıtlamaya çalışıyo demekki ailende tuhaf sonuçta sende ailedensin niye böyle yapıyolar anlamadım
Ne ablaymış be tüm dünya onun peşinde
Güldüm sadece, ablanız harcanmasın ajansa yazdırın bence Ego da tavan oh oh maşallah..
Güzelliğine aldanmasın.. Kardeşiyle nasıl diyalog kurulur öğrensin. Ablanız çok sinir bozucu. Evlensin bari de kurtulun madem güzel neden evlenmedi hala?