Keske sarisin olsaymisim:(

Val
ablaminda evlnmeden once yakisikli talipleri oldu ama o guvenicegi birini secti.ki bence enistem ck yakisikli hemde cok efendidir ablmi prenses gbi yasatir..ama kiymet bilmio ne yazikki.

Aaaa cok guzelmis kullanirim bunlari artik ablma oyle derim beni bi gozu gokte bi gozu yerdemi saniysun derim
Bence de bak bu bide "bir gozu bagdata bir gozu şama bakmak" gibi bi benzeri daha vardi yanlis hatirlamiyirsam ama bisey diyim mi kiskaniliyor olabilirsin..benim de halam var iki tane, biri evlendi cocuga cocuga karisti digeri 36 yasinda hala bekar ve durmadan evli halama laf sokar yok kirismissin yok bilmem ne diye.. ben evlenmeden once bana da heo evde kalirsin bu gidisle kimse begenmez seni derdi..erkek arkadasim olunca da nereni begenmis senin falan derdi :) ne bileyim arkadaslari evli barklidir hep onlarada der, iste cirkinler, ben daha guzelim evlenmeyip hep tek basima hayatimi yasicam falan derdi yani kisaca evde kaldigi icin kompleks yapmis biriydi.... belkide ablanin bilmedigin bir olayi var ve o yuzden kompleks yapiyordur :)

Bilemiyorum olabilir ama kiskanilck bi yanimda ykki bi cocugu var ama hala fit mesela cok bakar kendine niye bnmle karsiastrio kendini.hayir dugun benim orda gelin benm yaa en guzel anilarimi mahvedicek.ben onun dugununde sadece o beyaz olsun gelinlikle die beyaz elbise bile almadim hepmi o ön planda olcak?uzak durmak istiyorum gerckten bi yere atanip yalniz yasamk istiyorum artik insan kim olursa olsun yalniz aslinda bunu anladim.
Gecen gunde evde etek giymistim bacagim acildi selulitlerimi gordu yuzunu burusturdu guleyimmi agliyimmi bilmiyorum.ben vucudumu gorck die odum kopuo.hemen yuzunu burusturur igrenc fln der!

Iste demek ki kiskaniyor canim benim..ablan kusura bakmasin ama yazdiklarindan belli bu.. kiskanmayan biri kendini gercektem daha guzel goren biri, bi insanin hele ki kardesinin dugununde neden daha guzel olmayi dusunsun?? Kompleksi olan biri oldugu belli bariz.. tabiki Allah tan baska yok ki..bi biz bi Allah.. anne baba bile olmuyo bazen..sen takilmamaya bak..kiskanilacak kadar guzel goruyor icten ice seni demekki

Abla iste atsan atilmio satsan satilmio..bigun buyuk bi kavga edip sonsuz bi küslük yasanayiz insaallah kotu patlicam cunku.hayirlisi hakkimizda..

Abla iste atsan atilmio satsan satilmio..bigun buyuk bi kavga edip sonsuz bi küslük yasanayiz insaallah kotu patlicam cunku.hayirlisi hakkimizda..
Yani orasi oyle de keske boyle davranmasalar.. ama sen kendini rahatlat, cirkinlikle alakasi yok bu davranislarinin kesin olarak kendilerinde bir problem var.. hee tanistirdigin erkek arkadasin bile aboan guzel falan dediyse buda eminim davranislari yuzundendir ilgi cekmistir.. Allllah kolaylik versin Ablana da akil fikir

Bide bundan onceki sevgilimde sarisin olur kiz dedgn fln diyip durdu ondan onceki sevgilim ablan cok guzelmis fln saydirdi annesiyle tanismistim ablasi cok guzel demis bana yorum bile yapmamisti((

11 sayfa boyunca sarışınlığa dair olumsuz örneklemeler kurduktan sonra nasıl hissediyorsunuz ablanın esmer olduğunu duyunca ?

Kız dediğin sarışın olur diyen eski sevgilisi.

Ten rengi , göz rengi gibi genetik doğuştan gelen özelliklerimizi değiştiremeyeceğimize göre farklılıklarımızı sevsek ve kabullensek nasıl olur ?

Şimdi ben de bir konu açsam desem ki ; sarışınım , herkes sarı çiyan diyor , soluk yüz diyor eeee o zamanda sözde beni rahatlatmak için "aman kardeş , olur mu öyle şey , şöyle iyi böyle güzel " yazılmayacak mıydı ?

Yaradan hepimizin tek tip olmamızı istese idi tek tip yaratırdı , bu denli farklı insan sureti , ten rengi , göz rengi hepsi başlı başına bir mucize iken neden dertlenmek , birinden diğerini beğenmemek ?

Abla terbiyesiz , eski sevgili hödük diye ablanın sarışın mı esmer mi olduğunu bilmeden sarışınlığa verip veriştiren arkadaşlara saygılarımı sunuyorum.

Bu arada kahverengi ve siyah da renktir. Açık renkli gözler az olduğu için methiye düzülmesinin manası yok. Gözün rengi değil görmesi aslolan.

jude law vede eski karisi :)

ablanizda Allaha amma ulu konusmus bence korkmali...veren Allah alirda..aynen iletin

Siz ailecek dış görünüşe takıntılısınız

ablanla aranızda bir rekabet oluşmuş

abla kardeş değil sanki yarış atları?

Mesele güzellik çirkinlik değil. Bu kıyaslamayı yapıp ilkokul zekasıyla laf edenlerin insan olup olmadıkları....

Fiziksel özelliklerimizi değiştiremeyeceğimize,değiştirsek de orijinal olmayacağına göre bu tip muhabbetler yapan insanlar akılsız, fikirsiz,boş kısaca gerizekalı insanlardır.

Sarisinliga dair olumsuz bi yorum okumadim ama cogu kisi sunu soylemis her sarisin da her esmer de guzel degildir bununla guzellik olculmez..lutfen sizde oyle dusunmeyin bende cok begenirim sarisinlari ama esmerlere de aaa ne cirkin demem herkesi Allah yaratmis herkeste bi guzellik var kendine has..beni yipratanben kendimi boyle kabul ediyorum ama cevremden biktim dilini tutamayan insanlar yuzunden kirilmaktan biktim.asil derdim bu.övnmk icin soylemiym asla ama meseka bana da yolda durdurup yuzun bebek gbi krem fln kullaniyomusn die soruolar insan mutlu oluo tabi ama bigun bununla ablma kendmi ovmedim nie oveyimki?insanlar bunaltio yani..

Ben " sarışının adı esmerin tadı " lafını çok iğreti ve çirkin bulurum. Ablanız sarışın olmamasına rağmen eski erkek arkadaşınızın sözü nedeni ile ablanızı herkes sarışın sandı.

Bu aşamada " ooo esmersen ne var ablan sarışın olsa ne olur " tarzındaki yorumlar , ablanızın esmer olduğunu paylaştığınız mesajınızla çürüdü. Halbuki siz bu mesajı yazmadan önce " herkes sarışın , siz de saçınızı boyayabilirsiniz " yazılmıştı. Ki sizin de saçlarınız sarı imiş mesela.

Benim karşı olduğum bu önyargılar.

Yaradan hepimizi ayrı ayrı güzel ve özel yaratmış. Saçımız , kaşımız , gözümüz hepsi benzersiz.

Ablanızın elindeki övünebileceği en güçlü özelliği ; görüntüsü ve tarzı olduğu için bunu kullanmaya çalışıyor. Çevrenize ayar vermek sizin elinizde.

Önce ablanızdan başlayın derim. Ben senin rakibin ya da düşmanın değil , kardeşinim diyebilirsiniz.

Yaradan boynuz verse taşıyacakken , çok şükür sağlıklı olan insanların bu konular için bu denli üzülmemesi gerekir.

Kızılların yanında sarışınların esamesi okunmaz

Şaka şaka.

Keşke birini överken diğerini yermek zorunda olmadığımızı anlayabilsek. Biri konu açıyor çok esmerim keşke sarışın olsaydım diye, hemen toplaşıp ay zaten beyaz ten hiç güzel değil kireç gibi bilmem ne diye saçmasapan yorumlar geliyor. Konu sahibine moral vereyim derken beyaz tenlilere hakaret etmekteki amaç nedir? Diğerlerinin kırılabileceğini düşünmüyor musunuz yoksa umrunuzda mı değil? Sarışınlar güzelse esmerler de güzel kumrallar da kızıl saçlılar da. Başkalarının zevklerine göre niye yaşıyoruz ki beğenmezse beğenmesin esmer tenini, bir şikeyeti varsa o teni sana bahşedene iletsin maruzatını. Bakalım nasıl bir cevap alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…