- 2 Aralık 2014
- 754
- 978
-
- Konu Sahibi blackwitch7
Cirkin demek eheheBi gozu gokte bi gozu yerdeymissin gbi ne demek anlamadim ilk defa duyuyrm
ablaminda evlnmeden once yakisikli talipleri oldu ama o guvenicegi birini secti.ki bence enistem ck yakisikli hemde cok efendidir ablmi prenses gbi yasatir..ama kiymet bilmio ne yazikki.Vallahi yakisiklilari sen bulupta ablan o "guzelligi" ile bulamiyorsa ortada sorun var demektir:) iste karakterin guzel olacak :) ki belli ki kaakterin de sen de guzelsin.. insanlar ekemedikleri insanlara takilirlar, umursadiklari insnlarla ugrasirlar :) vallahi seni merak ettim, oye yazmissin ki bir gozu gokte bir gozun yerdeymissin gibi tovbe yarabbim :) :) karakter ennnn onemlisi :) uzulmemek lazim:)
Aaaa cok guzelmis kullanirim bunlari artik ablma oyle derim beni bi gozu gokte bi gozu yerdemi saniysun derimCirkin demek ehehesasi demek sanieim bizde kullanilir baya :) bunun bir de bir dudagi yerde bir dudagi gokte olan versiyonu var onu hic sormayin
Bence deAaaa cok guzelmis kullanirim bunlari artik ablma oyle derim beni bi gozu gokte bi gozu yerdemi saniysun derim
Bilemiyorum olabilir ama kiskanilck bi yanimda ykki bi cocugu var ama hala fit mesela cok bakar kendine niye bnmle karsiastrio kendini.hayir dugun benim orda gelin benm yaa en guzel anilarimi mahvedicek.ben onun dugununde sadece o beyaz olsun gelinlikle die beyaz elbise bile almadim hepmi o ön planda olcak?uzak durmak istiyorum gerckten bi yere atanip yalniz yasamk istiyorum artik insan kim olursa olsun yalniz aslinda bunu anladim.Bence debak bu bide "bir gozu bagdata bir gozu şama bakmak" gibi bi benzeri daha vardi yanlis hatirlamiyirsam ama bisey diyim mi kiskaniliyor olabilirsin..benim de halam var iki tane, biri evlendi cocuga cocuga karisti digeri 36 yasinda hala bekar ve durmadan evli halama laf sokar yok kirismissin yok bilmem ne diye.. ben evlenmeden once bana da heo evde kalirsin bu gidisle kimse begenmez seni derdi..erkek arkadasim olunca da nereni begenmis senin falan derdi :) ne bileyim arkadaslari evli barklidir hep onlarada der, iste cirkinler, ben daha guzelim evlenmeyip hep tek basima hayatimi yasicam falan derdi yani kisaca evde kaldigi icin kompleks yapmis biriydi.... belkide ablanin bilmedigin bir olayi var ve o yuzden kompleks yapiyordur :)
Iste demek ki kiskaniyor canim benim..ablan kusura bakmasin ama yazdiklarindan belli bu.. kiskanmayan biri kendini gercektem daha guzel goren biri, bi insanin hele ki kardesinin dugununde neden daha guzel olmayi dusunsun?? Kompleksi olan biri oldugu belli bariz.. tabiki Allah tan baska yok ki..bi biz bi Allah.. anne baba bile olmuyo bazen..sen takilmamaya bak..kiskanilacak kadar guzel goruyor icten ice seni demekkiBilemiyorum olabilir ama kiskanilck bi yanimda ykki bi cocugu var ama hala fit mesela cok bakar kendine niye bnmle karsiastrio kendini.hayir dugun benim orda gelin benm yaa en guzel anilarimi mahvedicek.ben onun dugununde sadece o beyaz olsun gelinlikle die beyaz elbise bile almadim hepmi o ön planda olcak?uzak durmak istiyorum gerckten bi yere atanip yalniz yasamk istiyorum artik insan kim olursa olsun yalniz aslinda bunu anladim.
Abla iste atsan atilmio satsan satilmio..bigun buyuk bi kavga edip sonsuz bi küslük yasanayiz insaallah kotu patlicam cunku.hayirlisi hakkimizda..Iste demek ki kiskaniyor canim benim..ablan kusura bakmasin ama yazdiklarindan belli bu.. kiskanmayan biri kendini gercektem daha guzel goren biri, bi insanin hele ki kardesinin dugununde neden daha guzel olmayi dusunsun?? Kompleksi olan biri oldugu belli bariz.. tabiki Allah tan baska yok ki..bi biz bi Allah.. anne baba bile olmuyo bazen..sen takilmamaya bak..kiskanilacak kadar guzel goruyor icten ice seni demekki
Yani orasi oyle de keske boyle davranmasalar.. ama sen kendini rahatlat, cirkinlikle alakasi yok bu davranislarinin kesin olarak kendilerinde bir problem var.. hee tanistirdigin erkek arkadasin bile aboan guzel falan dediyse buda eminim davranislari yuzundendir ilgi cekmistir.. Allllah kolaylik versin Ablana da akil fikirAbla iste atsan atilmio satsan satilmio..bigun buyuk bi kavga edip sonsuz bi küslük yasanayiz insaallah kotu patlicam cunku.hayirlisi hakkimizda..
Bide bundan onceki sevgilimde sarisin olur kiz dedgn fln diyip durduondan onceki sevgilim ablan cok guzelmis fln saydirdi annesiyle tanismistim ablasi cok guzel demis bana yorum bile yapmamisti ((
Ablam sarisin degil siyah sacli bugday tenli ela gozlu..bnde kahve gozlu kumral (suan boyali sari) sacli bugday tenliyim.bazi arkadaslarim israrla beyaz oldugumu soyler hatta..gunese cikamam koruyucusuz..ya bunlar degil tek mesele burda karakter..ablam boyle davranmasa valla cok seviyorum ya okudugu bolumu begenmio mezun oldu coktan.oyle dese ben hemen delirdinmi bnce cok guzel bi meslek diyorum asla kirmamayacalisiyrm kardesiz sonucta yaa.keske o anlayisi ondan da gorsem..uzuluo insan ister istemez..komik gelebilir ama evlenesim biriyle tanisasim gelmio ablam bnden guzel olck diye:))) halbuki her insan esinin prensesi olmali bnce.cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin artik vicdan azabi cekmye baslamstm ablami mi kiskaniyorum diyebakim meselesinde de tesetturluyum bi sinira kadar bakabiliyorum kendime..tabi evde susluyumdur:) boyle iste
yani allahım günah yazma, ama bir Josh Holloway'e bak bir de karısına.. sonra işin güzellikte olmadığını çözersindaha bir sürü örnek verebilirim :) sarışın olmak = güzel olmak demek değil ki..
Mesele güzellik çirkinlik değil. Bu kıyaslamayı yapıp ilkokul zekasıyla laf edenlerin insan olup olmadıkları....Mrb aslinda bu benim de cözemedigim bi durum..ablam benden 7 yas buyuk ama her goren onu benm arkadasim ya da kardesim sanio..özguven problemim var zaten..annem de guzellik soz konusuysa hep ablami över ela gozludur falan bizim ailede sarisinsan guzelsindir esmersen cirkinsindir oyle muamele gorursun..bana da surekli takarlar esmermisim bilmem ne.ki esmer oldugumu sanmiyorum arkadaslarim beyaz oldugumu soyluo..esmer bile olsam napim simdi Allah beni boyle yaratmis yani..ablam surekli sevgililerimi gorunce bu cocuk sana nasil bakti falan der surekli bi asagilanirim ailede yani..arkadaslarim beni begense suc.bigün mesela konusuyoruz bana dioki sen evlenirken o kadar guzel olcamki sen bile benim yanmda sönük kalcaksin dio döndüm şöyle bi baktim abla farkindamisin benim dugunum gelin ben olcam demi dedim noldu korktunmu senden guzelim diye fln dedi..bu sekilde yani kendini ovup beni yerip duran bi ablam var..
Bunun kiskanclik oldugunu dusunmuyorum cunku bende insanim o kadar cok ustume gelinioki sakin bile kaliyorum bence.her kiz begenilmek istemezmi?bi arkadasim da abln ne guzel sen niye boyle cirkin olmussun demisti..bunlar sadece orneklerin bikaci.bu olaylar yasanmadan once boyle dudunmuodum ablmi da cok seviyorum gercekten..ama biktim.enistem de surekli ablmin guzelligini over tabiki ovucek karisi..ama beni elestirir esmermisim simsiyahmisim bilmem ne..bi fikir verirmisiniz bu durumdan nasil siyrilabilirim?özguvenim de kalmadi artik dik duramiyorum..biriyle ablmi tanistrsm artik elestirckler senden guzel dicklr diye odum kopuyo..tesekkur ederim okudugunuz icin..
Bide bundan onceki sevgilimde sarisin olur kiz dedgn fln diyip durduondan onceki sevgilim ablan cok guzelmis fln saydirdi annesiyle tanismistim ablasi cok guzel demis bana yorum bile yapmamisti ((
Sarisinliga dair olumsuz bi yorum okumadim ama cogu kisi sunu soylemis her sarisin da her esmer de guzel degildir bununla guzellik olculmez..lutfen sizde oyle dusunmeyin bende cok begenirim sarisinlari ama esmerlere de aaa ne cirkin demem herkesi Allah yaratmis herkeste bi guzellik var kendine has..beni yipratanben kendimi boyle kabul ediyorum ama cevremden biktim dilini tutamayan insanlar yuzunden kirilmaktan biktim.asil derdim bu.övnmk icin soylemiym asla ama meseka bana da yolda durdurup yuzun bebek gbi krem fln kullaniyomusn die soruolar insan mutlu oluo tabi ama bigun bununla ablma kendmi ovmedim nie oveyimki?insanlar bunaltio yani..11 sayfa boyunca sarışınlığa dair olumsuz örneklemeler kurduktan sonra nasıl hissediyorsunuz ablanın esmer olduğunu duyunca ?
Kız dediğin sarışın olur diyen eski sevgilisi.
Ten rengi , göz rengi gibi genetik doğuştan gelen özelliklerimizi değiştiremeyeceğimize göre farklılıklarımızı sevsek ve kabullensek nasıl olur ?
Şimdi ben de bir konu açsam desem ki ; sarışınım , herkes sarı çiyan diyor , soluk yüz diyor eeee o zamanda sözde beni rahatlatmak için "aman kardeş , olur mu öyle şey , şöyle iyi böyle güzel " yazılmayacak mıydı ?
Yaradan hepimizin tek tip olmamızı istese idi tek tip yaratırdı , bu denli farklı insan sureti , ten rengi , göz rengi hepsi başlı başına bir mucize iken neden dertlenmek , birinden diğerini beğenmemek ?
Abla terbiyesiz , eski sevgili hödük diye ablanın sarışın mı esmer mi olduğunu bilmeden sarışınlığa verip veriştiren arkadaşlara saygılarımı sunuyorum.
Bu arada kahverengi ve siyah da renktir. Açık renkli gözler az olduğu için methiye düzülmesinin manası yok. Gözün rengi değil görmesi aslolan.
Sarisinliga dair olumsuz bi yorum okumadim ama cogu kisi sunu soylemis her sarisin da her esmer de guzel degildir bununla guzellik olculmez..lutfen sizde oyle dusunmeyin bende cok begenirim sarisinlari ama esmerlere de aaa ne cirkin demem herkesi Allah yaratmis herkeste bi guzellik var kendine has..beni yipratanben kendimi boyle kabul ediyorum ama cevremden biktim dilini tutamayan insanlar yuzunden kirilmaktan biktim.asil derdim bu.övnmk icin soylemiym asla ama meseka bana da yolda durdurup yuzun bebek gbi krem fln kullaniyomusn die soruolar insan mutlu oluo tabi ama bigun bununla ablma kendmi ovmedim nie oveyimki?insanlar bunaltio yani..