- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
-
- Konu Sahibi blackwitch7
ayy bende sarışın olmak isterdim. küçükken hep anneme ''niye sarışın bi adamla evlenmedin gittin bu kara adamla evlendin'' diye sitem ederdimşimdi de o bana '' sen niye sarışın adamla evlenmedin kara adamla evlendin'' diyo,hain kadın yıllarca bunu tutmuş içinde
Saclarimi bi kere sariya boyama teşebbüsünde bulundum avatarima benzedimsen olmasan kk nun dadi cikmaz yahu
seviyom giz seni:)
Merak ettim ablanla seniMrb aslinda bu benim de cözemedigim bi durum..ablam benden 7 yas buyuk ama her goren onu benm arkadasim ya da kardesim sanio..özguven problemim var zaten..annem de guzellik soz konusuysa hep ablami över ela gozludur falan bizim ailede sarisinsan guzelsindir esmersen cirkinsindir oyle muamele gorursun..bana da surekli takarlar esmermisim bilmem ne.ki esmer oldugumu sanmiyorum arkadaslarim beyaz oldugumu soyluo..esmer bile olsam napim simdi Allah beni boyle yaratmis yani..ablam surekli sevgililerimi gorunce bu cocuk sana nasil bakti falan der surekli bi asagilanirim ailede yani..arkadaslarim beni begense suc.bigün mesela konusuyoruz bana dioki sen evlenirken o kadar guzel olcamki sen bile benim yanmda sönük kalcaksin dio döndüm şöyle bi baktim abla farkindamisin benim dugunum gelin ben olcam demi dedim noldu korktunmu senden guzelim diye fln dedi..bu sekilde yani kendini ovup beni yerip duran bi ablam var..
Bunun kiskanclik oldugunu dusunmuyorum cunku bende insanim o kadar cok ustume gelinioki sakin bile kaliyorum bence.her kiz begenilmek istemezmi?bi arkadasim da abln ne guzel sen niye boyle cirkin olmussun demisti..bunlar sadece orneklerin bikaci.bu olaylar yasanmadan once boyle dudunmuodum ablmi da cok seviyorum gercekten..ama biktim.enistem de surekli ablmin guzelligini over tabiki ovucek karisi..ama beni elestirir esmermisim simsiyahmisim bilmem ne..bi fikir verirmisiniz bu durumdan nasil siyrilabilirim?özguvenim de kalmadi artik dik duramiyorum..biriyle ablmi tanistrsm artik elestirckler senden guzel dicklr diye odum kopuyo..tesekkur ederim okudugunuz icin..
Bide bundan onceki sevgilimde sarisin olur kiz dedgn fln diyip durduondan onceki sevgilim ablan cok guzelmis fln saydirdi annesiyle tanismistim ablasi cok guzel demis bana yorum bile yapmamisti ((
Saclarimi bi kere sariya boyama teşebbüsünde bulundum avatarima benzedimayyy çok korkunç olmuştum,1 hafta evde kafami tulbentle sarıp gezdim. Yatarken bile çıkarmadım evde alay konusu oluyodum
bende sari sac hastasiyim:) topigim var 'sarisinlar klubu 'diye , her renk denedim ama saridan vazgecemiyom:)
ilk boyayinca yabancilik cekiliyor zatn harbim, keske bekleyeydin bi kac ay otururdu renk
Renk oturuyoda tene uymuyo onu napcazesmerim kız ben tarık menguce dönüyorum sarı sacla
Ablam zaten evli 6 senelik ama..keske oyle olsa enistem de guzelligiyle evlendi ablam ona bagirio cagirio her nazini cekio neden?o guzel!insanlardan nefret ediyrm hep bi dis gorunus meraki.Ne ablaymış be tüm dünya onun peşinde
Güldüm sadece, ablanız harcanmasın ajansa yazdırın benceEgo da tavan oh oh maşallah..
Güzelliğine aldanmasın.. Kardeşiyle nasıl diyalog kurulur öğrensin. Ablanız çok sinir bozucu. Evlensin bari de kurtulun madem güzel neden evlenmedi hala?
Ablam zaten evli 6 senelik ama..keske oyle olsa enistem de guzelligiyle evlendi ablam ona bagirio cagirio her nazini cekio neden?o guzel!insanlardan nefret ediyrm hep bi dis gorunus meraki.
en hatta gunes alerjim var yanaklarim kizarir bnde koruyucusuz cikamiyrm ama esmer olduguma takmislar ki bnce degilim.oyle olsam da elestrmesinler ozellikle ablam ya!biktim valla.enteresandır ki bizim ailede de esmerler çok beğenilir
beyaz tenli ve kızıl saçlıyım. eşim de öyle. peynir ailesi diyorlar bize kısacaçocuğumuz olursa o da çok beyaz olacak zavallım :/ mesela en basitinden şu anda çillerim, güneş lekelerim, bir sürü sivri sinek ısırığım var cildimde :/ ayrıca dışarda fazla gezsem güneşten direk kızarıyorum, iyi misin diye sormaya başlıyor insanlar. koruma kremsiz asla sokağa cıkamam. gerçek beyaz tenlilik çok ama çok zor.
not: eşim de melezleri beğenir. buyur burdan yak
Valla bilemiyorum.baska bisey aklima gelmio tatli dilli olmayanbirine nedem sabredilir..ablm hep herkese karsi agresiftir yani.biz bile artik sakinles diyoruz bazen o elin oglu sonucta.Gerçekten GÜZEL diye mi sabrediyor ???
O konuda zaten takintili ben kariyer ypmk istiyrm yuksek lisanstan devam etmk iatiyrm o kucuk evlndi diye bu konuda hemen bozuluo..da ben kiyamiyorum iste kalbini kirmak istemiym.Sen de ablana de ki bendeki aklın yarısıda sende yok
Valla bilemiyorum.baska bisey aklima gelmio tatli dilli olmayanbirine nedem sabredilir..ablm hep herkese karsi agresiftir yani.biz bile artik sakinles diyoruz bazen o elin oglu sonucta.
Evet bakiyorum kendime ama tesetturluyum saclarim zaten boyali sari:) ya bide sanirim bugday tenliyim ne esmer ne beyaz.bakimliyim da ama goz rengim kahve ordan kaybediym heralde:))Canım bak bende sarışınım ama esmersen çirkinsin diye bir şey yok ne demişler sarışının adı esmerin tadı. Bak millet esmer ya da bronz bir tene sahip olmak için neler kullanıyor solaryumlara gidiliyor. Sen bence bakımlı olmalısın bu konudan bahsetmemişsin ama saçlarına, ellerine, cildine, kaşlarına bak;hafif koyu tonlarda makyajlar yap (ama sarı renkten kaçınmanı tavsiye ederim hoş olmuyor) tarzını bir gözden geçir kiloluysan sıkılaşabilirsin yada korse falan kullan değişimi göreceksin zaten. Hem özgüvenin yerine gelecek hemde gören dönüp bir daha bakacak ve püf nokta:gülümse. Bir kadını çekici yapan gülümsemesidir ve asla boynunu bükme dik yürümek karşı konulmazlık hissi verir. Arada da topuklu ayakkabı tercih edebilirsin dene ve farkı gör