Keske sarisin olsaymisim:(

sen olmasan kk nun dadi cikmaz yahu
seviyom giz seni:)

Merak ettim ablanla seni

Cnm esmersen 1-0 öndesin. Bn sarışınm ama hep esmer olmak isterdm. Eminim sen çirkin fln deilsin . Biraz daha bakım yapman gerekiyor gbi geldi. Modayı takip et instigramdan fln. Bi kuaföre gt saçına hep bakım yap kaşını bıyını aldr. Dikkat çekici olmak senin elinde

Saclarimi bi kere sariya boyama teşebbüsünde bulundum avatarima benzedim ayyy çok korkunç olmuştum,1 hafta evde kafami tulbentle sarıp gezdim. Yatarken bile çıkarmadım evde alay konusu oluyodum

bende sari sac hastasiyim:) topigim var 'sarisinlar klubu 'diye , her renk denedim ama saridan vazgecemiyom:)

ilk boyayinca yabancilik cekiliyor zatn harbim, keske bekleyeydin bi kac ay otururdu renk

bende sari sac hastasiyim:) topigim var 'sarisinlar klubu 'diye , her renk denedim ama saridan vazgecemiyom:)

ilk boyayinca yabancilik cekiliyor zatn harbim, keske bekleyeydin bi kac ay otururdu renk

Renk oturuyoda tene uymuyo onu napcaz esmerim kız ben tarık menguce dönüyorum sarı sacla

problemli yada özgüvensiz sen değilsin ailen
bende esmerim ama G Ü Z E L İ M
çünkü güzel bakıyorum güzel görüyorum,kendimi seviyorum

ne kadar sarışın fetişisti insanların arasına düşmüşsünüz siz bana esmer kadınlar daha çekici geliyor sarışınlar makkajsız bakımsız öyle soluk silik görünebiliyorlar ki

off bende esmer olmak isterdim birkere bir sürü dezavantajı var alerjik bir bünyesi oluyor genelde sarışınların birde güneşte bronzlaşmak ne demek bilmiyorsun çünkü güneşi görünce kızarıyorsun sonra soyuluyor tenin hop yine sarısın ayrıca bir arkadaş yazmış makyaj yapmasam yada az yapsam ayy hastamısın çok solgunsun diyorlar sen en iyisi mutlu ol halinle boşver ayrıca esmerlerde belli tonlarda makyajlar harika duruyor ya hele kırmızı rujlar of of ayrıca sana hep böyleleri denk gelmiş benim arkadaşlarda hep tam tersini söyleyenlerdi bir ara esmerin güzelliği başka diye çokta takmıyorum napayım yani kendinle barışık ol derim kendine güzelsen herkesten güzel olursun bence

enteresandır ki bizim ailede de esmerler çok beğenilir

beyaz tenli ve kızıl saçlıyım. eşim de öyle. peynir ailesi diyorlar bize kısaca çocuğumuz olursa o da çok beyaz olacak zavallım :/ mesela en basitinden şu anda çillerim, güneş lekelerim, bir sürü sivri sinek ısırığım var cildimde :/ ayrıca dışarda fazla gezsem güneşten direk kızarıyorum, iyi misin diye sormaya başlıyor insanlar. koruma kremsiz asla sokağa cıkamam. gerçek beyaz tenlilik çok ama çok zor.

not: eşim de melezleri beğenir. buyur burdan yak

Seninki yine iyi. En azından iki hemcins karşılaştırılıyor. Bizde erkek kardeşimle beni karşılaştırılardı. Çok güzel çocuk diye. Ergenliğe girmeden önce cidden cok yakışıklıydı, gerçi hala yakışıklı kıvanç tatlituğ- benzetiyorlar . Kafasına taç takardim,ruj surerdim bebek gibi yüzü vardı (çocuğa neler yapmisim )
çok saçma seyler bu karşılaştırma olayları. Takma kafana.

Ablam zaten evli 6 senelik ama..keske oyle olsa enistem de guzelligiyle evlendi ablam ona bagirio cagirio her nazini cekio neden?o guzel!insanlardan nefret ediyrm hep bi dis gorunus meraki.

Ayn
en hatta gunes alerjim var yanaklarim kizarir bnde koruyucusuz cikamiyrm ama esmer olduguma takmislar ki bnce degilim.oyle olsam da elestrmesinler ozellikle ablam ya!biktim valla.

Valla bilemiyorum.baska bisey aklima gelmio tatli dilli olmayanbirine nedem sabredilir..ablm hep herkese karsi agresiftir yani.biz bile artik sakinles diyoruz bazen o elin oglu sonucta.

Sana bir şey söyleyeyim kardeşim bak ablandaki özgüven tüm Türk kadınlarında olsa, erkekleri geç tüm Dünya'yı fethederdik. Heykelini dikmeliyiz, gerçekten.

Ablanıza acıdım.. Umarım kalbini güzelleştirmeyi başarabilir. Eniştenizle birbirini bulmuşlar..
O çevrenizde bulunan, densizlik yapan tipler ise çuvala soksunlar kafalarını..

Evet bakiyorum kendime ama tesetturluyum saclarim zaten boyali sari:) ya bide sanirim bugday tenliyim ne esmer ne beyaz.bakimliyim da ama goz rengim kahve ordan kaybediym heralde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…