Keske sarisin olsaymisim:(

Ben bembeyazım süt gibiyim o kadar beyazım ki bazen görünmüyorum hep çok beğeniyorlar ten rengimi ama bence beyaz ten çok kötü hiç sevmiyorum kızarıyosun bi kere sürekli hiç yanamıyorum ya isveçliler gibiyim Saçlarım da doğal sarı allah vergisi hiç inanmıyorlar türk olduğuma masmavi gözlerim var, keşke esmer olsaydım, sarışın olduğumu söylemiş miydim her gittiğim yerde ingilizce konuşuyolar benle gözlerin lens mi diye sormalarından bıktım ya, sarışın olmak güzel değil kardeş esmerliğin kıymetini bil .

imza: esmer ten başlıklarında ego kasan ablalar

bir insan kardeşine nasıl söyler bunları.üstelik aranızda da o kadar yaş farkı var.hani yaşınız yakın olsa bir derece diyeceğim.benimde kendimden 8 yaş küçük kardeşim var.gerçi o erkek.ben beyaz tenliyim o esmer.ergenlik dönemindeyken bu esmer haline takmıştı.özgüveni eksilmesin diye hep ona bak ben bir kız olarak esmer erkeklerden hoşlanıyorum.ahh o kirpiklerin o kaşların bende olsa çok güzeller.yakışıklım benim diye moralini düzeltmiştim ve kısa sürede bu olayı atlattı.şuan özgüven abidesi=) ablalar kardeşlerinin küçük anneleri gibidir.en azından ben öyle hissediyorum ama bu durumun sorumlusu ablan değil annen.annen böyle davranmasa , ablanın da bunu dillendirmesine müsade etmese sen şuan bu özgüven eksikliğini yaşıyor olmazdın.dışarıdan insanların yaptığı bu kıyaslamayı da takmazdın.

güzeldi.:)

Birinin mevcut durumuyla mutlu olmasını anlatma yollarımız eksik de ondan. Bir özelliği , durumu kötülemeden kişinin kendiyle barışık yaşaması aslolan

Yazıldı mi bilmiyorum ama ablayi merak ettim gerçekten. O nasıl bi guzellikmis ki dilden dile nam salmış. Cidden cok merak ettim ha öyle böyle değil. Metinde 15kez ablan çok güzelmis cümlesini okuyunca..

Ablani başkasının ovmesini anlarim ama biraksaydi da sadece başkalari ovseydi kendi boyle nispet yaparcasina degil

Annem oldugunu sanmiyorum cunku annem onu da beni de elestirir şòyle giyinseniz daha guzel fln diye..anneme haksizlik etmis olmuyum simdi soyler bana da ona da..ama baskasi hakkinda konusurken esmerse biraz begenmedgni belli eder bana da esmersin dedgi icin begenmedgni anlarm yani acik bisey demedi annem ikimiz acisindan..ablam bana kendini overken annem yanmzda olmuoki bi goz kalemi cekio ay ne kadar guzel gosterio beni bi kalem bile dio inadima surekli..bi kere bi laf gecti hamile buri hakknda konusuoduk kiz cocugu annenin guzelligni alirmis o kizin biraz teni soldu bence kiz olcak dedim.senmisin diyen.alindi ben hamileyken cok guzeldim kiz dogurdum ama dedi..bende abla sen tabiki cok guzeldin kilo bile almadin senin icin bisey demedim aklimdan bile gecmedi dedim.biliyorum yani guzeldim cirkinlesmedim dio..valla artik kendmi savunmaktan biktim her lafimda..sanki lafkari sokan o degil benim!

Aynen oyle o boyle davranmaya baslayana kadar zerre kiskanclikmis biseymis yoktu icimde simdi fesatlik girdi gorusesim bile yok ne ablm ne enistem yigenimi de doldurur yakinda.

Ya artik elestirilmedik yerim kalmadiki.goguslerim ne kadar kucukmus bacaklarimda selulitlerim varmis.gozlerim patlakmis e masallah Allah benim belami vermis o zaman???!gercekten sabrim kalmadi ya enistemde gecen gun gelmis Allah bazi insanlari ozene bezene yaratio dio tam ablami da benden guzel yarattgndan bahsetckti kalktim gittim.psikolojim yerle bir durumda artik sacimi basimi yapsam makyj ypsam kilo versem bile begenemiyrm kendimi.

Bide artik o huyu guzele kirk yil doyulmz lafina falan da inanmiyorum.hic de oyle degil artik bu devirde hep kotuler kazanio.ince dusunenler iste boyle uzulup duruyo.insanlar kirilcakmi diye dusunmuceksin demekki dis gorunus merakidir gdio Allah sonumuzu hayir etsin.

Ibrahim tatlises ne diyor: Kara üzüm habbesi, lelele canim, gönlüm sevmez herkesi, ESMERSEN GÜZELSIN!

hahaha hem ne demisler, beyazin adi, esmerin tadi olurmus

Ayrica cikolatalarda bile Esmer cikolata makbüldür

Hahaha tamam tamam cok abartmayim ama bence esmer olmak daha iyi

enistemde gecen gun gelmis Allah bazi insanlari ozene bezene yaratio dio tam ablami da benden guzel yarattgndan bahsetckti kalktim gittim.psikolojim yerle bir durumda artik.

Bu enisteler çeşit çeşit ben bunu anladim. Kimiyle delirmeceler yaparsın kimiyle güzellik muhabbeti.

Ama ilk kez boyle bisey duydum.Bu duruma başka insanlar da tanık oluyosa hiç üzülme sen, insanlar anlar bunun kendini begenmislikten başka bisey olmadığını.. Tutmayin kücük enişteyi, karısını övsün dursun

Bir miranda kerr degilim ama teknik olarak bakarsak miranda kerr de ben degil

Canim benim annem yugoslav. Sarisin vr mavi gozlu cok cok guzel bir kadin hala oyle. Gitmis kel Keleş babamla evlenmiş. Adamcik Yörük ve esmer haliyle. 3 gun yaninca zenci gibi oluyordu. Biz de baba tarafina cekmisiz haliyle tenimiz beyaz amq sacimiz gozumuz koyu.. ablamin kahve benim koyu yesil. Anneme ben de soylenirdim ama sarisinlik inan ki burda sarisinlar az diye degerli. Rusyanin tum miss russia lari esmer. Ulkenin en guzel kizlari esmer olanlar. Bakimli olmak kiloya dikkat etmek farkli sac kesimi bile insani cok degistiriyor. Hemen kendini koyverme daha evlenecek dogum yapacaksin depresyonu o zamana sakla

Ya gerçekten okudum ve o kadar sinirlendim ki ablana ve sana laf eden diğer insanlara. Hala dış görünüşün bir halta yaramadığını anlamamışlar mı bu yaşa gelmelerine rağmen? Sen şu an benim gözümde kat be kat daha güzelsin onlardan. Bir insan kardeşine bile ''Sen güzel değilsin, sen öylesin, sen şöylesin'' diyorsa; arkadaşları, yakınları hakkında kim bilir neler düşünüyordur.
Boşver diyeceğim ama nasıl takmasın insan, anlıyorum seni de. Gün gelecek seni çok sevecek, seni sen olduğun için sevecek bir insan olacak eminim.

Ablan baya kompleksliymis. Senden 7 yas buyukmus az degil. Belki yas kompleksi belki okumadigi icin kariyer kompleksi vardir cunku bu tur insanlarin bilincaltinda hep eksik hissettikleri seyler oluyo. Cok ustune giderse sen de kariyerinden vs bahset yani o seni bu kadar uzuyosa biraz empati yapabilir belki

Yıllar önce bir arkadaşım bana söylemişti doğruluğu nedir bilmiyorum.
Sperm ve yumurta donasyonunda kişinin fiziksel özelliklerine de bakıyorlarmış. En istenmeyenler "esmer, kısa boylu ve kıvırcık saçlı" olanlarmış. İşte bu kombinasyon benim En istenmeyen genlere sahibim

canım ya Allah seni öyle biriyle karşılaştırır ki, özgüvenin tavan yapar.
sende ilerde mesafeni koyar ne kadar karşılık alırsan, o kadar verirsin.
gün ola devran döne.

bu tatlı esmerlerde benim çok hoşuma gidiyor ya :) ben buğday tenliyim saçlarımda koyu sarı ile çok açık kumral arası birşey ve bir gün sınava giricem makyaj yapmadan çıktım evden arkadaşın biri bana ayy sabahvesen bu şekilde hortlak gibi görünüyorsun bu renk saçla makyajsız gezme dedi

Valla tek çaren var. Güzellikte ablanı geçmen zor ama başka konularda birşeyler yapabilirsin. Yaşın kaç, okuyor musun, çalışıyor musun bilmiyorum ama yerinde olsam kariyer ve entelektüel birikim bakımından öne geçerdim. Artık iyi bir üniversite mi kazanırsın? KPSSye girip iyi bir yere mi yerleşirsin? Kursa gidip dil mi öğrenirsin? Enstruman çalmayı mı öğrenirsin? Bence bu durumu fırsata çevir derim. Güzellik dediğin beyinde olur. Boş kafayla güzellik bi halta yaramaz. Sen whitewolf ablanı dinle. Ah ben de ne güzeldim.Sarışın falan da değilim. Kendime has bir havam vardı. Güzellik gitti; edindiğim birikim yanıma kaldı bir tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…