- 14 Şubat 2013
- 14.672
- 32.589
- 598
- Konu Sahibi April wind
-
20 yaşındayım, kardeşimi çok seviyorum yanlış anlaşılma olmasın, o benim canımdan bir parça nasıl kıyarım ona. Sadece benim yaşadıklarımı yaşayacak diye üzülüyorum.Yaşınız çok küçük belli, babanın sadece sizin aklınızla hareket etmesi çok yanlış olmuş. Kardeşten ötesi var mı yahu, bak biraz dillensin ne çok seveceksin
Farkındaydım ama kardeş isteği beni büyüledi gibi sanki yaşımda 16-17 civarıydı anlayamadım durumun vahimiyetini. Korkum o boşanma durumunda kardeşimi tekrar kendi annesinin yaşadığı şehre götürüp anneanneme baktıracak.çok zor bir hayat. Allah yardımcınız olsun. annenizi tanıyormuşsunuz keşke kardeş istemeseydiniz. ama olmuş made iyi tarafından bakın sizin gibi bir ablası var size yoldaş olacak
Aynen katılıyorum, teşekkür ederim.Herkes anne olamaz herkeste baba olamaz bu yürek ve vicdan işidir bunu bilir bunu söylerim hep...Allah yardımcınız olsun...
Ben herşekilde kardeşimin yanındayım ama boşanırlarsa alıp götürecek göremeyeceğim diye ödüm kopuyor. Bizde kalması için herşeyi yaparım ama durum ne olur bilemiyorum. Ama annemde kalırsa adım gibi eminim kardeşim benden farklı olmayacak. Yıpranma bakımından.Bir kere sen artık ablasin. Yasında çok küçük değil. Yasadiklarini kardeşinin de yaşamasını istemiyorsan çok güçlü olmasin.
Annen bu saatten sonra düzelmez gibime geliyor. Yada çok büyük bir olay yasamalı ki ailesinin kıymetini bilsin. Tabi Allah en iyisini bilir.
Okurmusun, çalışır misin bilmem ama küçük anne olmak zorundasın artık.
Büyüyünce kardeşin tek Dayanağın o olacak. Sen yorulunca o elinden tutacak.
Aalh YARDIMCINIZ olsun.
Ben herşekilde kardeşimin yanındayım ama boşanırlarsa alıp götürecek göremeyeceğim diye ödüm kopuyor. Bizde kalması için herşeyi yaparım ama durum ne olur bilemiyorum. Ama annemde kalırsa adım gibi eminim kardeşim benden farklı olmayacak. Yıpranma bakımından.
Annem zaten istiyordu babamı ben ikna ettim. Size birşey olduğunda ben ne yaparım vs diye. Akraba bağlarımız da yok çnükü. O zamanda bu gerçekleri idrak edememiştim. Bu saatten sonra değişeceğini inanmıyorum ama inşallah diyelim.Hakikaten sırf siz istiyorsunuz diye bebek mi yaptılar? Yazık ki sizden daha olgun değillermiş. Dilerim ikinizin de hayatı daha doğrusu anneniz, iyi yönde değişir.
Aynen.Ben yazamiyorum bileYazip yazip geri siliyorum...
Evet aslında bebek sahibi olmayı istiyordum ama daha çok küçüktüm bunu akıl edebildim ama anne faktörünü unutmuştum.Keşke bencillik yapmasaydin. Bu kadar çocuk seviyorsan kardeş derdine düşeceğine bi an önce kendini kurtarsaydin, aklibasinda olmuş yazın, aklibasinda da bi anne olurdun yaşında çok küçük değil.senin yaşındaki anaç tipler çocuk istiyor kardeş değil. Okuyor musun bilmiyorum ama kendini kurtar kardesin de biseyleri anlamaya baslamadan himayene alabilecek duruma gel bence. Umarim anaç bi tip im ben diye bu hatayi kendi evliliginde de yapmazsin.
Bilmiyorum annem istiyordu bana çok güvendi hamileliğinde bile yiyeceği cevize fındığa kadar aldım, aldırttım sağlıklı olsun diye yedirttim bilmiyorum.Annem istiyo diyosun da senin anlattigin tūrden bi kadın nasıl cocuk ister ben anlayamadim...senin bakacagini dusunerek mi istedi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?