- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
- Konu Sahibi karalarnur
-
Evet yumurtlama zamanım olduğu için. Ama 2 hamileliğimde de akıntım hiç geçmemiştiNasıl akıntı canım beyaz mi
Konuştuğumuz şeylerin hepsini her ay yaşıyorum aşağı yukarı ama her seferinde regl oluyorum işde insan ümit ediyor onunla bağdaştırıyor.Benimki de beyaz ve su gibi değil peynir kesiği gibi ama çok az çamaşırimda iz birakiyor afedersiniz kızlar da açık anlatmak gerekirse
Belirti olabilir yani demi canımEvet yumurtlama zamanım olduğu için. Ama 2 hamileliğimde de akıntım hiç geçmemişti
İnşallah gebelik vardır canım test yapmayı düşünüyor musun6 gün var akıntım kasık bel ağrım göğüs hassasiyetim ve çok nadir. Bulantı oluyor dediğin gibi sanırım çok üstüne düştüğümüz için oluyor böyle
İnşallah 6 gün nasıl geçiçek bilmiyorumEvet yumurtlama zamanım olduğu için. Ama 2 hamileliğimde de akıntım hiç geçmemişti
Ah ah regle kadar kendimizi teselli etmek umut aramak napalim canımKonuştuğumuz şeylerin hepsini her ay yaşıyorum aşağı yukarı ama her seferinde regl oluyorum işde insan ümit ediyor onunla bağdaştırıyor.
Değerlendirmeye devam mı ediyorsun bırakıyor musun canımValla canım bir hafta olacak yumurtlama biteli daha var bata
Gün aşırı devam canım zaten gebelikte varsa 14 gün sonra belli olur diye düşünüyorum artık çünkü adetin 9.gunu yumurtlama gördüm.Değerlendirmeye devam mı ediyorsun bırakıyor musun canım
Son 3 4 aydır o kadar çok test yaptım ve o kadar çok acile gidip kan verdim ki heyecandan bu ay bu hatayı yapmamak için zor tuttum kendimi hamile isem de reglım gecikince öğrenmek istiyorumİnşallah gebelik vardır canım test yapmayı düşünüyor musun
Aaa ne kadar olmuş canım döngü uzunluğun kaç gün?Gün aşırı devam canım zaten gebelikte varsa 14 gün sonra belli olur diye düşünüyorum artık çünkü adetin 9.gunu yumurtlama gördüm.
Düzensiz canım ama geçen ay 30 gündü.Aaa ne kadar olmuş canım döngü uzunluğun kaç gün?
Sonuç olumlu da olumsuz da olsa yazarımAh ah regle kadar kendimizi teselli etmek umut aramak napalim canım
BendeSonuç olumlu da olumsuz da olsa yazarım
Ah canım ben de öyle o kadar çok beta değerine baktırdım ki artık bıraktım salmak gerek. His var mı bu aySon 3 4 aydır o kadar çok test yaptım ve o kadar çok acile gidip kan verdim ki heyecandan bu ay bu hatayı yapmamak için zor tuttum kendimi hamile isem de reglım gecikince öğrenmek istiyorumhayal kırıklığını yalamak istemedim
Uzun olması iyiymiş öyle duydum. Kısa olunca bebek tutunamadan dökülüyormuşDüzensiz canım ama geçen ay 30 gündü.
Evet benim ilk erken belirtilerim akıntı ve göğüs hassasiyetiydiBelirti olabilir yani demi canım
Ümitlendirmek istemediğim için kendimi yokmuş gibi düşünmeye çalışıyorum hep o yüzden kendimi tartamıyorumAh canım ben de öyle o kadar çok beta değerine baktırdım ki artık bıraktım salmak gerek. His var mı bu ay
Ben her regl günüme 5 6 gün kala yaşıyorum bunları galiba hamile olsam bile erken farketmek gibi bi şansım yokEvet benim ilk erken belirtilerim akıntı ve göğüs hassasiyetiydi
Aslında düşünmeyi bıraksak olacak gibi. Doktora falan gittin mi senÜmitlendirmek istemediğim için kendimi yokmuş gibi düşünmeye çalışıyorum hep o yüzden kendimi tartamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?