- 28 Ocak 2022
- 40
- 20
- 3
- 25
- Konu Sahibi karalarnur
-
Benim de 4 gün var adet olacak gibiyim ama inşallah bu ay güzel haberi alırız6 gün var bel ağrısı kasık ağrısı zaman zaman da bulantı hissediyorum umarım beklediğim sonuçla karşılaşırım 8 aylık evliyim ve çok istiyorumbenim gibi bu ay hamile olmayı isteyen ve bekleyen varmı
İnsan her geçen ay yıpranıyor ve her seferinde kendini hamile sanıyorBenim de 4 gün var adet olacak gibiyim ama inşallah bu ay güzel haberi alırızSenin 8 aymış benim 2 yıl olacak neredeyse
İnşallah hepimiz alırız ya. Sen neler denedin bu ay neler yaptınİnsan her geçen ay yıpranıyor ve her seferinde kendini hamile sanıyorİnşallah o güzel haberi alırsın
Biz 3 aydır korunuyoduk ocağın başında bıraktık olmadı tekrar devam sanırım yumurtlama günümdeyim inşallah bu ay olur6 gün var bel ağrısı kasık ağrısı zaman zaman da bulantı hissediyorum umarım beklediğim sonuçla karşılaşırım 8 aylık evliyim ve çok istiyorumbenim gibi bu ay hamile olmayı isteyen ve bekleyen varmı
Evet canımAhh bende çok istiyorum keşke olsa. Kızlar akintiniz var mı beyaz ?
25 30 dakika uzanıyorum ayaklarımı havaya kaldırıp beklediğim bile oldu ama çok stres yapıyorum olmuyor diye sanırım ondan kaybediyorumİnşallah hepimiz alırız ya. Sen neler denedin bu ay neler yaptın
Bat ne zaman. Benim bat öncesi akıntı olur hep şu an da var senin var mu olur muAhh bende çok istiyorum keşke olsa. Kızlar akintiniz var mı beyaz ?
Ben de öyle ya gereksiz ilaç kullanmam doğru düzgün iş bile yapmamaya çalışıyorum çok mu dikkat ediyoruz düşünüyoruz acaba25 30 dakika uzanıyorum ayaklarımı havaya kaldırıp beklediğim bile oldu ama çok stres yapıyorum olmuyor diye sanırım ondan kaybediyorumkendimi sıcak tutup yemeye içmeye dikkat ediyorum gereksiz yere ilaç bile kullanmadım kaç aydır
İnşalalhBiz 3 aydır korunuyoduk ocağın başında bıraktık olmadı tekrar devam sanırım yumurtlama günümdeyim inşallah bu ay olur
Evet var ama farklı gelmiyor bana ovulasyon günlerimden sonra zaman zaman yaşıyorum hepAhh bende çok istiyorum keşke olsa. Kızlar akintiniz var mı beyaz ?
6 gün var akıntım kasık bel ağrım göğüs hassasiyetim ve çok nadir. Bulantı oluyor dediğin gibi sanırım çok üstüne düştüğümüz için oluyor böyleBat ne zaman. Benim bat öncesi akıntı olur hep şu an da var senin var mu olur mu
Valla canım bir hafta olacak yumurtlama biteli daha var bataBat ne zaman. Benim bat öncesi akıntı olur hep şu an da var senin var mu olur mu
Nasıl akıntı canım beyaz miEvet canım
Farklı geldi bana ama regl belirtisi de olabilie tabiEvet var ama farklı gelmiyor bana ovulasyon günlerimden sonra zaman zaman yaşıyorum hep
Amin balım İnşallah. Hakkından hayırlısı olsunİnşalalhhepimiz istediğimize kavuşuruz az kaldı ama 6 gün içinde regl olcam diye korkuyorum
Evet beyaz ve su gibiNasıl akıntı canım beyaz mi
AMİNAmin balım İnşallah. Hakkından hayırlısı olsun
Benimki de beyaz ve su gibi değil peynir kesiği gibi ama çok az çamaşırimda iz birakiyor afedersiniz kızlar da açık anlatmak gerekirseEvet beyaz ve su gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?