- 6 Ocak 2014
- 98
- 62
- 88
- 34
- Konu Sahibi acaipinsan
-
Ben onu başkasının yanında terslemedim. TektikHep aynı şeye takılıp olayları objektif değerlendiremiyor kendinizin daha çok ofkelendiriyorsunuz. İlişkiler karşılıklıdır. Adam uyanmış ve nedenini büyük ihtimalle anlamadığı bir triple karşılaşmış hemde başkasının yaninda. Yanınıza da gelmeye çalışmış onu da terslemissiniz hem de başkasının yanında, şimdide saygısız bu cümleyi nasıl der diye dert yaniyorsunuz. Perşembenin gelişi Çarşambadan belli. Ama tüm bu yazdıklarım size yine bir anlam ifade etmeyecek diğerlerinin ki ıfade etmediği gibi, siz ama bunu bana nasıl söylerde takılıp kalacaksiniz
Saat 12yi geçmek üzere. 6gündür konuşmuyor olmamız bile bir dert benceeeBaslik " keske derdim bir olsa" degil "keske bir derdim olsa" olmaliymis. Ortada bir dert goremedim zira.
Tamam baştan sona ben haksız olayım ki değilim. Hatalara verdiğimiz tepkilerde önemli değil mi? Mesela yapılan hataya atalı tepki verdiğim için hatalı sayılıyorum şuan. Peki onunda canı cehenneme demesi,yatağını ayırması hata değil mi? o niye hatalı sayılmıyor?Doğum günü geçti gitti sanırım. Duruma yorum yapmayacağım herkes söylemiş zaten. Gidin eşinizle konuşun dürüstçe anlatin neden yaptığınızı neden kirildiginizi. Sarılıp barisirsiniz sonra. Bi de minik pasta alın olmadı doğum gününü kutlarsın.
Al işte.Aybi haltievlendikten sonraki ilk dogum gununde benm gorumcede yapmisti hediyemide soylemisti. Bende 2 senedir bidaha kutlamadim
Ben tamamen sen hatalısın demedim. Ortada büyük bir olay yok. İkiniz açısından da. Sonsuza kadar küs kalmayacaksınız veya boşanmayacaksınız bu yaşananlar için. E elbet barışacaksanız şu üç günlük dünyada ne gerek var küs kalmaya aynı evin içinde. Sarılarak uyusanız birbirinize huzur verseniz daha iyi değil mi? Gidip yalvarın özür dileyin demiyorum. Konuşma başlatın. Dürüst olun konuşarak bütün sorunlarınızı çözersiniz. Siz bu şekilde yaklaştığınızda sanmıyorum ki eşiniz hayır ben canı cehenneme dedim hala da diyorum yanında bi daha da asla yatmam diyeceğini. Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.Tamam baştan sona ben haksız olayım ki değilim. Hatalara verdiğimiz tepkilerde önemli değil mi? Mesela yapılan hataya atalı tepki verdiğim için hatalı sayılıyorum şuan. Peki onunda canı cehenneme demesi,yatağını ayırması hata değil mi? o niye hatalı sayılmıyor?
Süprizi pastayı görümceyi geç. Eşimin Can cehenneme lafı beni üzdü. Başkasına benim için canı cehenneme diyor. O öyle derse yarın kimse beni takmaz ki .Ben olsam,kocası bile canı cehenneme diyor boşver onu der takmam karşımdakini,haksız mıyım?
Görümce evde yok muyduBen onu başkasının yanında terslemedim. Tektik
Ona sinirlenip gitmediysen onu terslemeyecektin. Adam uykudan uyanmis bir yanda ablasi bir yanda esi. Bi tuhafsiniz gercekten.. Sınırlari ve sinirleri zorladiginizi neden goz ardi etmek istiyorsunuz? Surprizi bozan gorumce.. Fircayi yiyen dogum gunu cocugu.. 5 yasinda cocuk gibi mi davranir evli barkli kadin olmussunuz. Esinize baskalarinin yaninda nasil davrandiginiza dikkat edin. O lafi duyana kadar trip atmayin. Daha esinizin bir sucu yokken boyle tepkiler veriyorsaniz, adam sizi gercekten kirdiginda neler yaparsiniz kimbilir. Ben esinizin yerinde olsam yatak ayirmakla kalmam birkac gun eve bile ugramam.. O cani cehenneme demisse siz de dogum gununde ablasinin yaninda yaptiklarinizla resmen sülalesine sinkafli kufur etmis sayilirsiniz..Ben eşime sinirlenip gitmedim sonuçta odaya. Geldi iki tersledim diye gidip canı cehenneme denir mi? Başkasının yanında bi de ya. Az saygı.
Yapacağınızı yapmışsınız zaten.Kapıları çarpmaya başladım o yapma dedi bn daha çok yaptım. Kavga ettik yatağını ayırdı şimdi de hiç konuşmuyoruz napayım sizce?
Hakedildi.Yapacağınızı yapmışsınız zaten.
Bir insanın doğum günü ancak bu kadar mahvedilebilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?