Keşke derdim bir olsaydı..

Ben onu başkasının yanında terslemedim. Tektik

Tamam baştan sona ben haksız olayım ki değilim. Hatalara verdiğimiz tepkilerde önemli değil mi? Mesela yapılan hataya atalı tepki verdiğim için hatalı sayılıyorum şuan. Peki onunda canı cehenneme demesi,yatağını ayırması hata değil mi? o niye hatalı sayılmıyor?

Surpriz pastanizin haberinin verilmesi cok buyuk bir olay degil, dogru olmayabilir ama bu denli tepki icin fazla gereksiz.

Kizmis olsaniz bile kocanizin dogum funu, odalara gitmeler, terslemeler, kali vurmalar.

Pek hakli yaniniz yok bence.

Ben tamamen sen hatalısın demedim. Ortada büyük bir olay yok. İkiniz açısından da. Sonsuza kadar küs kalmayacaksınız veya boşanmayacaksınız bu yaşananlar için. E elbet barışacaksanız şu üç günlük dünyada ne gerek var küs kalmaya aynı evin içinde. Sarılarak uyusanız birbirinize huzur verseniz daha iyi değil mi? Gidip yalvarın özür dileyin demiyorum. Konuşma başlatın. Dürüst olun konuşarak bütün sorunlarınızı çözersiniz. Siz bu şekilde yaklaştığınızda sanmıyorum ki eşiniz hayır ben canı cehenneme dedim hala da diyorum yanında bi daha da asla yatmam diyeceğini. Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.

Ama bu duruma siz getirmişsiniz olayı. Sizi takmamasının sebebi bu triplere girmiş olmandan kaynaklanıyor. Adamın suçu yok resmen terslemişsiniz.adam uykusundan uyanmış trip atıyorsunuz neye uğradığını şaşırmış olmalı. Görümcenizde hata var ama bunu yansıtmadan pastayı getirseydiniz görümceyi de takmasaydınz keşke.

Küstünüz başka odaya gittiniz bi de (bence dikkat çekmek için ) kapıları vurdunuz. Kınamak istemem ama çok çocuksu bi davranış. Sürpriz yapacaktım ama sağolsun söylemiş deseydiniz anlardı aklı olan bu yaptığınız komik kaçmış

Görümcenin yetiştirmesi çok saçma tabii ama senin tepkin de hiç olmamış yani..ayıp..

Ben eşime sinirlenip gitmedim sonuçta odaya. Geldi iki tersledim diye gidip canı cehenneme denir mi? Başkasının yanında bi de ya. Az saygı.
Ona sinirlenip gitmediysen onu terslemeyecektin. Adam uykudan uyanmis bir yanda ablasi bir yanda esi. Bi tuhafsiniz gercekten.. Sınırlari ve sinirleri zorladiginizi neden goz ardi etmek istiyorsunuz? Surprizi bozan gorumce.. Fircayi yiyen dogum gunu cocugu.. 5 yasinda cocuk gibi mi davranir evli barkli kadin olmussunuz. Esinize baskalarinin yaninda nasil davrandiginiza dikkat edin. O lafi duyana kadar trip atmayin. Daha esinizin bir sucu yokken boyle tepkiler veriyorsaniz, adam sizi gercekten kirdiginda neler yaparsiniz kimbilir. Ben esinizin yerinde olsam yatak ayirmakla kalmam birkac gun eve bile ugramam.. O cani cehenneme demisse siz de dogum gununde ablasinin yaninda yaptiklarinizla resmen sülalesine sinkafli kufur etmis sayilirsiniz..

Tepkiniz yersiz olmus bence.
Gorumcenin elbet cevabi verilir ozellikle suprizi bozmak sacmalik
Ama esinizi ne sucu var canim supri yapacaktim bozuldu malesef dersin opersin
Gorumceye baya bı giydirmek isterim aslinda benimkiler de dgununlerini birarada kutlarlar illa ona bisi demicem yeterince dolusun belli ki

İyi yapmışsın
Keşke o kapıyı görümcenin kafasına geçirebilseydin
Kadınlar ezildikce eziliyor hep sen ezki onlar ezmeye firsat bulmasın

Entry-nick uyumu gibi olmuş. Bu yüzden kavga mı edilir yaptığınız ne kadar ayıp, görümceye triplenseniz anlayacağım da onu bile uzatmak manasız. Eşinizden özür dilemelisiniz, adamın bir suçu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…