Doğal Saç Bakım Kürleri Kesinlikle deneyin derim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
eweet azöncee sacımı kurutmus bulunuyorumm... gozlemlerıme gelınceee

1.. hıc zorlanmadan tarandı saclarım =)) kı hıcc krem falan surmedım
2..cok cok az dokulduu sacımmm.. masallah dıyım =( dun acayı dokulmustu cunkuu gercii 1 haftdr taramıyodumm kaydirigubbakcemile2 umarım dokulmee ısınee dur demeye baslamıstırr ısırgaann... valla sızı bılmem ama benm bundan snraa ısırgann KANKIMDIR =)) yarndaa guzelcee sarımsaklıı kurumu yapayım sonrada ısırganlı suyumlaa ohh mıss.. bıdee sac cıksaa heemn paylascamm kızlarr :Saruboceq:

saormayın kızlar başıma gelenleri:sinifsinif:
pazartesi sabahtan sular kesilmiş kafamda ısırganlı su vardı salı bugünde boyna kafama ısırganlı su fısfıslayarak sabah bir kalktım kafam kazık gibi oldu olur tabi habire ısıganlı şişemle fısfıslıyorum sular yok diye de yıkanamıyorum resmen kriz yaşıyor izmir sular her yerde kesik.bu kazık kafayla ne dışarı çıkabiliyorum ne bişi cuma akşamı sular gelcekmiş napcam ben bu kafayla yaaawkaydirigubbakcemile3
bu arada saçlarımda ısırgan var diye büyük ihtimal saçlarım elimi atınca ya gelmiyor ya da 1-2 tel geliyor
kafam kazık bile olmuş saçım dökülmüyor ya umrumda değilll yinede.
sevdim ben bu kazık gibi kafayıdelikafadulden

canmm benm yontemı denesen sendee bıkac kezz benlkı hosunaa gıderr ippeekkkcim... bak bende dun yaptım toplayıp yattım sacımıı... su kanıya vardım kıı... valla bu ısırgan sacn daha kolays ekıl almasına yardmcıı.. ve hala yumusakk zemuszemus

sen durulama suyu olarak kullanıyordun herelde canım demiii
öyle de denerimkaydirigubbakcemile5

merhabalar..
bun u benim bir arkadaşım taze ısırganı kendi toplayıp yapıyor
birde ısırganı blendırdan gecirip hepsini sürüyor saçına

Canım benim de bu ara saçlarım çok dökülüyor ki sağlıklıdır benim saçlarım çok üzülüyorum dökülmesine:sinifsinif:
Bakım yapmaya pek fırsatım olmuyor. Isırganı demleyip son durulama suyu yapayım diyorum ama saçı kuruttuktan sonra farkediliyor mu canım?
Bir de sen nasıl demliyorsun?

snra 10 dk decanmm hcbsy olmuyo aksınee yumsuack oluyoo sacc... ben 1 lt kaynamıs suya 2 tutam ısırgan atıp 3_5 dk tkrar kaynatıyorum mleyıp ılımaya alıyorum sonraa ohh misss zemuszemus

arkadaslar sımdı ben ıkı gun once aldım ama anca yapmaya vaktım oldu suan sogumasını beklıyorum yalnız netten tam tarıfıne bakıyım dedım bı sıtede dıyorkı 1 lıtre suda ısırgan otunu bı gun beklet sonra kaynat soguyunca suz kullan e ben oyle yapmadım kaynamıs suya bı yemek kasıgı attım 5 dakka demlenmesını bekledım sonra suzdum sındı soguyo... yanlısmı yaptımkı acaba((( durulama suyu olarak kullanıcam!! bıde dun doktora şu ampullerdende yazdırmıstım babam aldı geldı doktor nasıl bı tarıf yazdıysa eczane bunları bi şişede karıştırıp vermış babama bende goz kararı koydum şampuanıma ınsallah 3 tel saç kazanıcam derken 10 tel kaybetmem

ısırganı 1 lt kaynamıs suya 2 tutam ac azıcık kaynat canm snraa 10 dk demle ılıyıncada kullan bukdr basıt..dogru yapmıssın yanı =))

iki gündür bende ısırgan suyu kullanıorm hatta bugün su başımda kurudu ardından zeytinyaı yumurta sarısı lavanta yaı bi kaç damla limon ve elma sirkesi ekledim o karışmlada bekledim bi bir saat yıkadım çokta memnunum şimmdi size süper bi bilgi vercem annemin röfleden saçları yandı kel kalmştı döküldü bi ton kili ısırgan suyula karıştırdı bekletti ardından ısırgan suyuyla yıkadı şimdi çok gür saçları

evet sonunda bende ısırgan sulu saçlar grubuna katıldımDDD sacımı yıkadım ya normalde ben saç kremı kullanmadan sacımı tarayamam ama ısırganlı suyla yıkıyınca kremlemıyım dedım bakalım tarancakmı ve gercketnde kreme bıle ıhtıyac duymadan rahatlıkla tarayabıldım:)) suandada saçlarım yeterınce yumusak... ınsallah gurleşmesıne veozellıkle uzamasınada faydası olur

ooyy canm hayrlı olsunn =)) sende krelı gıbı cıkanlardsnsın superr.. ben 1 haftadr hergun yapıyorum sanırım alıskanlık yaptı kafam

ya ınsallah uzamasınada bı faydası olur( ama suan şunu dıyebılırımkı ben her cıkısımda sırkelı suyla durulardım ondan daha cok parlaklık verdı sacıma:)) duzenlı kullandıgımda ınsallah daha ıyı sonuclar alıcam... sampuanımda koydum ampullerden hatta saç bakım yağı karısımımada koydum bakalım kasıma dogru şöyle göğüs hızamda olsun yeter:))

valla ben uzamasını geçtim dökülenlerimi kurtarma telaşındayım:umursamaz:
o eski gür saçlarım geri gelsin bana yeter.
inşallahhhh

Ben de bugün başlıycam bu ısırganotu tarifine....Korktuğum ,saçım buna da bağışıklık kazanırsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…