• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Kesinlikle deneyin derim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
saglık ocagına yazmıolar canm uyuzlarr...ısrganda sacta kaldımı bsy oömuyoo hatta dahaa yumusakk oluyo walla ben 2 kere yaptım bugun gıdıp aktardan alcam.. arkadass daha ayrıntılı anlatrsaa superr olurr =))

evet bıraaz daha ayrıntı lutfennnn.. bende bugun gıdıp alıyım zaten hep aklımdaydı bu ısırgan:)) off desene ya parayı basıp alcaz yada devlet hastanesı:(( acaba cokmu pahalıdır bu üçü toplamda ne kadardır

en fazla 11 tl tutr canm 15 ampul oluyo yanı =) yaa bu enıstenn kafasındaa kac zaman snraa cıktıı..sarımsak olayıı :P

buarada ısırgandan snraa sonraa saclar ıpek gıbı oluyo tabiri caizsee =)) ama durulama suyu olark kullanılırsa

evet bende uzun birsüre yaptım ısırgan otu suyla saclarımı yıkayıp 1 saat bekledim hatta sac dökülmesini önlüyor yeni sacta cıkıyor ama bu işlemden sonra sac sampuanla veya başka bi kremle degilde sadece bol ve ılık suyla durulama gerekir aksi taktirde sacınız kurur bilginize

yok walla benm aksınee suan yumusacıkk elımden kayıyo sacım :S hıcbsyde yapmadm ısırganı dokup cıktım

yok walla benm aksınee suan yumusacıkk elımden kayıyo sacım :S hıcbsyde yapmadm ısırganı dokup cıktım

canım sen ne zamandır yapıyosun ısırganı? hanı arkadasın dedıgı gıbı ılerıde kuruluk yapmasın.. bıde canım ne kadar surede cvp verdıgını net bılmıyorum teyzemler bıraz uzakta oturuyolar ama ınan işe yarıyo yalnız kotu kokuyodur o:(( bana en uygunu ısırgan geldı bunu yapıcam bıde anlatılan gıbı sampuanıma cam terebentın ve bu ampullerden bıtane kırıcam yeterlı olur sanırım:))

=)) walla benm 2 veya 3 olması lzım yalnız ben poset caylarımı harcadm =)) gdıp bugun aktardan alacam.. suan duzlestrıyorum saclarımı superr olduu.. hatta alt kısmı yaparken ustu tepedn toplamıstm acınca lule lule oldu hemen sekıl aldı =)) kı ben dalgalı sacı daha cok severm.. annemn yanına gttım dedı şampuan reklmlarndakıler gbı olmus dedı =)) kı ıncedır benm sacm cok hosuma gttı walla.. favorımm ısırgaann..

hadı bakalım kım tutar bız bende sımdı babama soyledım 6 gıbı elımde olur:PP aksamada yaparım:DDD ayy cok heveslendım haaa....

sonucu merkla beklıyorum canm ama bence sendee durulama ısırgann ardından cıdden parlk ve yumusak oluooo

pekı canım;) yalnız yarın nette olamıcam dıger gun uzun uzun anlatırım gercı ılk defada bısey anlasılmaz ama

konuyu açan arkadaşımız hani saçlarının resmi ama:çok üzgünüm:

oleyy bugun 2 pakett ısırgan aldımm =)) hatta smdı suyumu kaynatıyorum :p yatmadan dokup yatayım... ıns poset cayım gıbı yumusacıkk yaparrr

oleyy bugun 2 pakett ısırgan aldımm =)) hatta smdı suyumu kaynatıyorum :p yatmadan dokup yatayım... ıns poset cayım gıbı yumusacıkk yaparrr

canım yaptınmı kürü nasıl oldu bizede anlatırmısın

canm daha kurtmadm =)) havlu kafamdaa.. walla poset cayla yaptıgım super olmustu umarım buda aynısı olurr.. off tek derdımm sacm gurlessn gercı sukur okdr ınce degıl ama olsun yınede gur olsun bırazckk =)) kurtncaa haberdar ederım sözz.. sen hc uygulamadnmı daha

canm daha kurtmadm =)) havlu kafamdaa.. walla poset cayla yaptıgım super olmustu umarım buda aynısı olurr.. off tek derdımm sacm gurlessn gercı sukur okdr ınce degıl ama olsun yınede gur olsun bırazckk =)) kurtncaa haberdar ederım sözz.. sen hc uygulamadnmı daha

bana da haber verin turp bulamıyorumda bu ara hem gürleşip hem uzasın daha ne opuyorumnanaktan

walla bakalım daha yenı benm 1 haftadır yapıyorum canlarımm keske hemencıcık 3 ay olsada bende adam gıbı bı sonuc alsamm..

Back