Doğal Saç Bakım Kürleri Kesinlikle deneyin derim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
canım ben haftada 2 yapıcam fazla yormak istemiyorum
önemli olan güsel sonuçlar alamamız bakalım
inşallahhhh alırız ne diim.:Saruboceq:

amiinn canm aminn :Saruboceq: off saclarmn ucları cok kuru napsem acep yaa... bademyagı sursem 3_5 damla olurmukıı

ana:// sımdıde durulamayamı karar verdınız:)) bende oyle yapıyım barı pekı nasıl yapıcaz durlamalı olunca suan saçlarım bebek saçı gıbı cok sevdım ben bu işi ama ılerıde kuruluk yapcaksa durulıyım( bıde bugun ampul karısımımdan 3 4 damla damlatmıstım ıcıme sankı boyle daha bı yumusak yaptı:)) ama bu sekılde kullanınca yıkamak sart cunku hafıf yaglımsı oluyo.....

ampullerden kattıysan kesın yıkaa canm benm...2 saat snraa bı su dok sadece yeter.. benm sc uclarını kurttu sankımm aksam bıraz ısıtılmıss zeytnygı sureym duzelır belkım

duzelır canım sıkma canını:)) evet gıdıp bı durulıyım saçlarımı

naoz kızlar şimdi ısırgan suyunu döktükten sonra tekrar duruluozmu durulamıozmu...
ya bide biş sorcam..şampuanlarımzın içine şu yağlardan katsak bi faydası olurmu acep..yapan varmı..varsa hangi yağları katıo onuda sölesin..

ılk olarak 2 saat sonra falan tekrardan su doksen yeterlı olur canm yıkamıyosun ısırgandan snra yanı... yag degılde vıtamın ampullerı koyuluyorr bırer tanee de onlardan dok sampunaa sonraa ohh mısss

ben ıkı kez kullandım peşpeşe ıkı gundurde dınlendırıyorum kendı yagiyla beslensın:)) ama yarın tekrar yapıcam

bende aldım dün aktardan paket halinde deniycem 2 günde 1 yapmayı düşünüyorum ...zaten bugün saçlarımı kestrdim kırıklarını aldırdım... gitti baya bi neyse bilgilendirirrim

kızlar bende yaptım...ilk cumartesi günü yaptım..malum ilk oldugu için pek bi değişiklik görmedim..bgn tekrardan yapıcam...gözlemlerimi yazarımm

bende denigcem eveldende kullanmistim ama ya haftada bir yada 2 haftada bir kullanirdim üsenirdim biraz ama genede faydasi vardi saclari parlatiyor hatta kepegede biraz iyi geliyor bende denigcem bugünde isirgan toplamaya gitcem sonuclari 1-2 ay sonra yazarim bakalim ne olcak

ben de deniyorum bu 2. yapışım olucak saçlarımda şuan birazdan yıkıycam...ama acaba temiz saçamı uygulasaydım ki?

ısırganı 20 güne yakın deniyorum ama ilk yaptığımda bir dökülmeye etkisi oldu ondan sonra nedense tam gaz devam etti yine yani değişen bişi olmadı ama ısrarla haftada 1 mutlaka yapıcam.burda başlık açtım zeytinyağlı sarımsak diye kullanan arkadaşlar çok memnunmuş bende başlıcam bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…