• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Kesinlikle deneyin derim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
yaa sanırım saclarmı kurutttuu hergun yaparsam ALLAH cezamı verr böle ıstee =))

kızlar bende aldım ısırgan otu yalnız lütfen biri bana nasıl yapıcamı bi kere daha ayrıntılı bi şekilde anlatabilrmi....

canmm smdı 1 lt suyu kaynatt sonra ıcıne 2 tutam ısırgan at 3 dk falan kaynat tekrardan snraa kapat altını 10 dk demlensın.. sonra ıcındekıler al ve ılıyıncee durulama suyu olarak dok kafana oyle cık...

ben bugunde demledım saçımı yıkamıcam sadece bu suyu dokup cıkıcam:DDD her gun kafama sampuan suremem ama bunu hergun yapmam dogru olurmu onuda bılmıyorum:( bu arada ufak bısey denedım sogumaya bıraktıgım suyun ıcıne bıkac damla (bepanten evıgen bemıks )karısımımdan damlattım malum bızım eczane bana zahmet olmasın dıye kendı hepsını kırıp bı şışede karıstırmıs ayrı ayrı kullanamıyorum ıyımı ettı kotumu bılemıcem:)) bakalım boyle bı degısıklık olcakmı bı sure bu sekılde denıcem

arkadaşlar şimdi size 1 haftalık ısırgan deneyimimi anlatıyorum bilginiz olsun ki benim gibi yapmayın
ilk yaptığımda saçıma fısfıslayarak 5 saat tutup yıkadım ve bu yönetem çok işe yaradı.
2.denememde pazartesi saçımda ısırgan vardı ve suların kesildiğini öğrendim hemde 4 gün,neyse bende salı çar per boyna fısfısladım cuma günü sular geldiğinde yıkarım bişey olmaz diye düşündüm ama çok yalnış yapmışım:olmaz:
dün gece sular geldi yıkandım ama saçım olduğundan daha beter döküldü ,çok üzüldüm herşeyin fazlası zarar kıslar ilk yaptığımda yok denecek kadar azdı halbuki dökülmesi.
bende bu kanıya vardım artık saçımda 3-4 saat tutup yıkıcam zaten konuyu açan arkadaşta 1 saat tutup yıkıyormuş inanın bu yöntemden gidin daha etkili oluyor.
sevgilerrrr

hayır canım taramadım ama ben zaten saçımı banyodan banyoya tararım 3 günde bir banyo yaparım bazen saçımı kendi yağıylada bırakırım ama böyle olmazdı
dediğim gibi herşeyin fazlası zarar.

canm ben bencee okdr sure taramadn bırakmaa bence sacn ondanda dokuluyo olabılırr.. bak gecen haftaa bende 4_5 gun taramadm sonraa bı dokuldu sacımm varyaa aglayacaktım bölee yumak yumak yanı sonraa bıkac gun duzenlı ısırganı falan yaptım suan coka z dokuluyor sukurler olsunn ama ben yınede gvenmıyorum heran cok dokulecekmıss gıbı tedırgınımm

sanırım yıkamayıncaa uclar kuruyo benm ölee oldu :S bıkac kerede yıkayarak uygulayım bakalım =)) ama kızlarr sacınıız daha guzel sekıl alıyo bnden soylemesı ısırgandan sonra

Ampülleri ilk kullanmaya başladığımda dökülmeyi öyle bir azaltmıştı ki sonra saçım bağışıklık kazandı ,şu an yapsam da fayda etmiyor.O yüzden yeni şeyler denemek yoruyor beni.Ama ısırganı deniycem bugün,ne kaybım olacak??

Isırgan hem erkek tipi(kalıtsal-genetik dökülme) dökülmeye de iyi geliyormuş.Bu tip dökülmede etken olan saç dibindeki DHT maddesini baskılıyormuş.Tıbbi olarak kanıtlanmış..Bir de çinko içmek baskılamaya yardımcı oluyormuş.Okuduklarım bunlar.

saçım ıcın hap ıcmek bana ters gelıyor yaa yaa sacc dokulmesını durduraym sac cıkartryım derken yuzumdede cıkarsa =)) bi o eksık zatenn

valla ısırganı doğru uygularsanız gerçekten sonuç almak mümkün buyrunnnnnnnnn

kıslar uygulucam bende ama biş sorcam...ısırgan suyunu son durulama esnasında döktükten sonra tekrar normal suyla durulama yapıcasmı...bide bu işlemi haftada kaç kez uygulucas...

ıkı gunde bır uygula canm.. yok ısırgandan sonra durulanmayacak oyle kalsın kafanda... ıster 2 saat sonra yıka ıster yıkama

kıslar uygulucam bende ama biş sorcam...ısırgan suyunu son durulama esnasında döktükten sonra tekrar normal suyla durulama yapıcasmı...bide bu işlemi haftada kaç kez uygulucas...

cnm bahsettim okudunsa en etkili yöntem 2-3 saat tut yıka
öbür türlü kuruttuğundan bahsetmiş arkadaşlar ,birde haftada 2 yeterli.

YOOK KIZZ haftada 2 azz bencee duzenlı olarak 3_4 defa yapılmalı bencee... bendee fazla tutmadan yapacamm bakalım nasl olackk ama bugun yapmam artk =) çayıını ıcerımm

YOOK KIZZ haftada 2 azz bencee duzenlı olarak 3_4 defa yapılmalı bencee... bendee fazla tutmadan yapacamm bakalım nasl olackk ama bugun yapmam artk =) çayıını ıcerımm

Canım ben de doğadan marka aldım ısırgan çayını.Fena değil çayın tadı...Keşke faydasını görsem.Ne yapsam sonuç alamadım.mafoldumbenmafoldumben

ısırgan gercekten azaltyo canm ama bı sure kullanman gerekır...bende botany kullanıyorum..fakat ıcıne lımonda sıkıyorum yoksa bed bı tadı var =))

Back