E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Benim saçlarim ince telli ve az.. bi kaç islemden dolayi maalesef dökülüyorlar.Saçlari fiskirtti derken uzattimi yoksa yeni saç mi çikartiyor?
Biraz daha detayli anlatabilirmisin lütfen.. 3 ay boyunca hergün mü uyguladin bunu?
Isirgani nerden buluyoruz kizlar yurtdisinda aktar bulmak çok zor hadi buldun adamlarin hiçbiseyden haberi olmuyor nerdeyse
Bizim burda bazi yerlerde çalilarin arasinda yetisiyor ama onlari toplasam olmaz mi?
Taze isirgan kullaniliyosa tabi..
kızlar kusura bakmayın yoktum bugün.ısırganın kurusunu yaptım haftada 3 kere.1 saat beklettim her defasında,sonrada normal kullandığım şampuan ve saç kremiyle yıkadım.3 ay yaptım.hem gürleşti hem uzadı.ısırganı aktardan almıştım arkadaşlar,hemde azaz almıştım yani 3 milyonluk 4 milyonluk falan.benim saçlarım röfle yaptırmaktan 1 tutam kalmıştı her banyoda avuç avuç kaybettım nerdeyse saçlarımı.çok faydalı bişi,ben bitkilere pek inanmazdım ama ne kaybederım dedım yaptım.saçlarımı görseniz,föne gidiyorum bazen,bana kuaför dıyoki 3 kişilik saç var sende ona göre para alcam diyo ve çok komik ama benı görünce yani saçlarımı kaçacak delik arıyolar.inşallah sizde faydasını görürsünüz....sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?