Doğal Saç Bakım Kürleri Kesinlikle deneyin derim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar belki daha önce yazılmıştır ama ben kenddım denediğim için paylaşmak istedim.1 litre suyu kaynattım içine 1 tutam ısırgan attım soğuttum ve bunun suyunu saçıma sürdüm 1 saat beklettim ve yıkadım.3 ay yaptım.yeminle söylüyorum saçlarım resmen fışkırdı...:smiley-cool:

arkadasım daha acık yazsaydın keske yıkamak derken sampuanlayıp kremledin mi sonra?
kaç günde bir yaptın bir de..

canım özeline msj attım ama dayanamadım yine kaç günde bir yaptın bu ısırganı yapmak için sabırsızlanıyorum
yorumlar süperrrr

desudemmmmmm
nerdesin bişi daha sorcam ısırgan taze miydi yoksa kurusunu mu yaptın?
cevap istiyoruzzz

Benim saçlarim ince telli ve az.. bi kaç islemden dolayi maalesef dökülüyorlar.Saçlari fiskirtti derken uzattimi yoksa yeni saç mi çikartiyor?
Biraz daha detayli anlatabilirmisin lütfen.. 3 ay boyunca hergün mü uyguladin bunu?
Isirgani nerden buluyoruz kizlar yurtdisinda aktar bulmak çok zor hadi buldun adamlarin hiçbiseyden haberi olmuyor nerdeyse
Bizim burda bazi yerlerde çalilarin arasinda yetisiyor ama onlari toplasam olmaz mi?
Taze isirgan kullaniliyosa tabi..

fışkırttı derken gürleştiğini yazmış arkadaş.
taze ısırgan daha etkili bulabilirsen öyle dene.benim şu an saçımda kurusunu bulabildim 5 saat dursun yıkıcam.inş sonuç alırız.
bu arada konuyu açan arkadaşımız yok oldu:bbo:

saçlarımı yıkadım her banyoda saçım 50-60 dan aşağı dökülmezdi 20-30 civarı döküldü
hele o röfleli saçları açarken 80 i buludu 20 tel döküldü hayret ettim
çok üzüldüm ama niye ben bu kadar zaman beklemişimCADIARZU

kızlar kusura bakmayın yoktum bugün.ısırganın kurusunu yaptım haftada 3 kere.1 saat beklettim her defasında,sonrada normal kullandığım şampuan ve saç kremiyle yıkadım.3 ay yaptım.hem gürleşti hem uzadı.ısırganı aktardan almıştım arkadaşlar,hemde azaz almıştım yani 3 milyonluk 4 milyonluk falan.benim saçlarım röfle yaptırmaktan 1 tutam kalmıştı her banyoda avuç avuç kaybettım nerdeyse saçlarımı.çok faydalı bişi,ben bitkilere pek inanmazdım ama ne kaybederım dedım yaptım.saçlarımı görseniz,föne gidiyorum bazen,bana kuaför dıyoki 3 kişilik saç var sende ona göre para alcam diyo ve çok komik ama benı görünce yani saçlarımı kaçacak delik arıyolar.inşallah sizde faydasını görürsünüz....sositososito

Kaynatarak mı yapıyosun canım ne kadar bekletiyorsun sıcak suda?
Bu ara benim de dökülüyor saçlarım niyeyse?:sinifsinif:

kaynamış suya atıyodum,ama suyu ateşten alıp kenarda içine ısırgan atıyodum sonra su ılıyınca saçıma döküyodum.ha bide,benim saçım uzundu ve 1 litre su anca ıslatmaya zor yetıyodu.Oyüzden dökerken altına bi kova koyuyodum kovadan tekrar tekrar saçım iyice suyu emsin dıye defalarca tekrarlıyodum.ilginç gelcek belkı ama hiçbi zararı olmuyo bu işlemin.tabi ısırganlarını süzüp atın.tekrar kullanılmıyo.

arkadaşım bir de saçlarının resmini koyarsan tam emin olucam.
inş herkese yarayan birşeydir..

ben bunu mutlaka denerim en bu hafta ısırgan alayım az deneyim yazarım size sonucu

canım ben bunu 4 sene önce yapmıştım.şimdi saçlarım kıvırcık ve öyle düzgün bi fotomda yok.benım çalıştığım işyerınde bi bayan stresten saçları dökülüyomuş ama resmen kel gibi.neyse inanmadım önce saçlarını gördüm acayip gürdü,bende dedim naptında böyle oldu.0da bana ısırganı önerdi,açıkçası pek inanmadım one öyle kocakarı ilacı gibi dedim cahillik dedim.allah affetsin,kendım kullanınca anladım.saçlarımın eski gürlüğüne kavuşmasından sonra bitkilerdeki devalara daha çok bağlandım.rabbimin kudreti okadar büyükki,şifayı bu bitkide buldum.ama foto ayarlarsam gönderırım.pahalı şampuanlar falan kullandım sırf güzel dursun diye ama dedımya ısırganda buldum şifayı.hatta tekrar röfleye döndüm yine dökülmelerım başladı.aktara yolum düşse yine başlıyım dıyorum.

ya bu normal yeşil ısırganı kaynatarakta olmaz mı aceplaelaelaelaelae

anladım canım..
ısırgan otlu şampuanlardan falan kullandım değişme olmadı..
pahalı aldım olmadı..
ucuz aldım olmadı..
çok seyrek değil ama yine dökülmesi sinir ediyor insanı..
bende deniycem inş aktara yolum düştüğünde kesin alıcam..
inş işe yarar..
o zaman herkese duyurmaya çalışırım.. kaydirigubbakcemile3

bende bende baslayacamm =)) off ıns bızede umut olurr uzamaasını gectım gurlessın yeterr... aamaa yıkamasak olmazmıkı oyle kafamda dursa zaten 2 kere yaptım öyle kokusu kotu falan da degıl =)

ya ısırganı bulayım ben de denicem . bu sene döküle döküle kafamda sac kalmadı kel olucam diye korkuyorum inşaallah bize de senin ki faydalı olar ya

Arkadaşlar saç gürleşmesi için kesinlikle ısırgan bakımını,sarımsak bakımını ve de kremsiz şampuanın içine konulan 6-7 damla çamterebenti,1'er ampul bepanten,bemiks ve evigen uygulamalarını tavsiye ederim.Ben bunların sonucunda saçlarımda çok fazla dökülme problemim olmasada dökülmenin olmadığını,saçlarımın çoğaldığını, çabuk uzadığını vede parladığını gördüm.iş yerindeki arkadaşlarım saçlarıma neler yaptığımı sorup duruyolar şu an ) ısırganı aktardan kurusunu alıp (tazesi olursa daha iyi olur) kaynatılmış su içine bir tutam koyup çay gibi demledim ve ılıyınca saçlarıma döktüm.ben son durulama suyu olarak kullandım.kokusu filan hiç olmuyo zaten.sarımsağı ister havanda ezip öyle saç diplerinize sürün isterseniz sarımsağı 2 veya 3 e keserek kesilmiş taraflarını diplere sürebilirsiniz.yani iki türlüde olur.ben kremli şampuan bu yaşıma geldim zaten kullanmadığım için yine kremsiz olan şampuanımada yukarıda söylediğim ampulleri ve çok azda ç.terebentini katarak bu şampuanımıda kullandım.yalnız ben saçları çok yormamak adına bu karışımlı şampuanı dönüşümlü kullanıyorum.yani birde aynı kremsiz şampuanımdan karışımsız olanı da var.birde saçlarınızı 2 günde bir çok az miktarda avucunuzda sulandırdığınız şampuanla yıkayın birda tırnaklarınızla saç derinizi kazımadan sadece parmak uçlarınızla hafifçe masaj yaparak yıkayın derim.. saçlarınızı aşağıya eğilip kurutun ve en son soğuk hava dalgası vererek kurutma işlemini bitirin..şimdi 15 günde bir yapmayı düşündüğüm ama daha hiç yapmadığım bir uygulama var onuda yazayım.7-8 diş havanda dövülmüş sarımsağı cam kavanoza koyup üzerini çok az geçecek kadar saf zeytinyağı,susam yağı ve badem yağı katıp saçlarıma bakım yapmayı düşünüyorum..bunlarında sonuçlarını yazarım..sevgiyle kalın..turkbayragi opuyorumnanaktan :içelim:

sier canım ısırgan otunu yaklasık ne kadar suyun ıcıne koydun yanı yarım lıtre falanmı? bende saclarım gurleşşın ıstıyorum... bıde durulama suyu olarak kullandıgını soylemşsin bişey olmazmı yanı sonucta bıdahakı banyoya kadar kafamızda kalıcak???ya cok heveslendım bu hafta başlarım bende :)) şu ampullerı acaba saglık ocagı yazarmı? ya benımde ozellıkle tepe bolgem seyrek yanı şukur oyle kel gıbı degıl ama az, butun saçım ensemde tolanmış((

bu arada eger kokusu olmasa bende sarımsagı denıcem cunku bızzat gozlerımle gordum eniştemın kafasınıDDD kelinde bile saç çıktı istikrarla her gun sarımsagı kesıp o kesılen yerı taze taze kafasına surtup durdu ama sonucunuda aldı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…