Beni şuan caydirmak için uğraşıyor istediğini yapsın ben bugün ailesiyle de konuşacağım tekrar avukatım pazartesi davayı açalım dedi evde kal evini terketme ama en küçük biseyde uzaklaştırma alırız dedi
[/QUOTE]
Niye ki neden ailesiyle konuşuyorsunuz mesela ne diyeceksiniz aaaa oğlunuz benim çocuğuma saldırdı ama ben dondum kaldım hatta kk da bana tavsiye veren çok insan oldu yine de umursamadım hadi bakalım ben bosaniyorum mu diyeceksiniz
Sizin birçok konunuzu biliyorum zaten ama gerçekten çok sinirlendiğim için hiç yorum yapmamıştım siz boşanmaya falan çalışmıyorsunuz sadece duyurmak için uğraşıyorsunuz
İki tane avukatla konuştum diyorsunuz sonuç sonuç yok yani anlattınız anlattınız size avukatın tek dediği evde durun bir şey olursa uzaklaştırma alırız bu mu gerçekten bu kadar mı bilmiyorum işin açığı bana asla inandırıcı gelmedi ve siz bunları yaşıyorsunuz sizi asla acımıyorum ama evladınız da maruz bırakıyorsunuz ve bunun için hiçbir şey yapmadığınız gibi kendi ailenizi anlatıyorsunuz sanki ailenizi tanımıyormuş gibi sonra şimdi yazıyorsunuz ki eşimin ailesine anlatacağım
Çok uzun oldu ama gerçekten içim şişti şu evladınızın yaşadığı şeye inanmak istemiyorum ve sizin tepkilerinize gerçekten boşanmak isteyen ve bu görüntüyü gören birisi bunların hiçbirini yapmaz direkt olarak avukata gider bütün işlerin onunla hallederdi