Kesilen Konuşma

Ben kendi fikrimi söyledim herkes aynı düşünecek diye bir şey yok

senin maksimum 20-21 olduğunu düşünmüştüm
Sebep? Düşüncelerimiz farklı diye mi? Öyle bir yorum dediğinde ben adam için haklı,sen abartmışsın demedim ki konu sahibine? Ki diyedebilirim. Hayatta en anlam veremediğim şeydir şu yaş muhabbetleride. İnsanların olgunluk seviyeleri yaşla doğru orantılı olsa keşke her zaman.

Ayrıca siteye hepi topu temmuzdan beri üyesin ben 2018den beri üyeyim ama epeydir girmiyordum,2 aydır falan aktif olarak giriyorum. Ne ara sürekli benim yorumlarıma denk geldin "senin yorumlarından dolayı hep küçük olduğunu düşündüm" dedin yani o da tuhaf.

Bence yazmadı holigan bey. Ne kadar sinir bozucu bir durum ya zaten iş işten geçti bitti biliyorsun ama insanın canı sıkılıyordur bu duruma ya
Ben adamın maç akşamı olan moral bozukluğunu , durgunluğunu anlayışla karşılıyorum tamam gerçekten hayal kırıklığı oldu onlar için. Ama tabi ki ertesi sabah günaydınla başlayıp normal diyaloğuna dönmeliydi konu sahibi ile. Şuan artık gerçekten affedilemez boyutta.

Öküz işte
Ölmüş yada yaralanmış yoğun bakımda olması dışında hiçbir şey kurtarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…