InşAllah hayirlisi olsun, darisi bize de olsunBi doktor bizi bi hastane ye yönlendirdi. Oraya gidicez bide ins yarın. Benim hesabıma gore 6+3 olucaz yarın. Ama bakalım doktor ne diçek
İnşaallah duyariz kalbini görürüz bebisim i
Amin, benim bir oğlum var bu ikinci olacak kismet olursa, darisi size de olsunMerhaba arkadaşlar ben de aranızda yeniyim. Önceki gün hamile olduğumu öğrendim ama doktor biraz korkuttu beni rahim arkasinda sıvı birikimi var diye progestan ve hibor iğne verdi. Geçen sene bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ,çok şükür zor da olsa tekrar hamile kalabildim ama çok korkuyorum hala ,haftaya cuma keseye bakalım dedi doktor ,inşallah bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız.
MaşAllah keseyi erken görmüssünüz
Ben daha haftami bile bilmiyorum, salgindan özeller hep kapali
Teşekkür ederim bugün keseyi gorduk çok şükür iki hafta sonra çağırdı ins kendisini de görürüm bebegiminInşAllah hayirlisi olsun, darisi bize de olsun
Teşekkür ederim bugün keseyi gorduk çok şükür iki hafta sonra çağırdı ins kendisini de görürüm bebegiminInşAllah hayirlisi olsun, darisi bize de olsun
Hayırlı olsunKızlar merhaba ben geçen hafta salı günü hamile oldugumu öğrendim doktor 4 haftalık dedi 1 hafta geçti. Şimdi 5. haftaya mı girmiş oldum?
Teşekkür ederim cevabınız içinHayırlı olsun
Evet 5. Hafta oluyor, telefonda uygulamalar var oradan da daha net olarak kaç hafta kaç günlük takip edebilirsiniz
İnşallahTeşekkür ederim cevabınız içinhaftaya doktor kontrolüm var inşallah keseyi de görmek nasip olur
İlk defa gidicem ben kanı saglık ocagında vermiştimİnşallah
Doktora ilk gittiğinizde kese görünmedimi
Hamilelik programi bende indirdim daha önce kullandigim bir programdiSizde yazan tarih doğruysa aramızda sadece birkaç gün var.
Hamilelik + diye bir program var ben haftamı oradan takip ediyorum. Doktorda Sat’a göre hesaplandı aynı haftayı söylemişti.
Şuana kadar hiç doktora gitmediniz mi peki ?
InşAllah canim cok sevindim hayirli olsunTeşekkür ederim bugün keseyi gorduk çok şükür iki hafta sonra çağırdı ins kendisini de görürüm bebegimin
Amin canim bende bugun gittim doktora, 75te keseyi gördüm 7de kalp atışı ama alttan duyduk :)
Allah tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin isteyen herkese de huzurlu sağlıklı bebekler tez zamanda nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
MaşAllah ne kadar erkenBen 4+6 da kese görecem diye gittim inceden kalp atışını da duydumyarın bir daha kontrolüm var. Mide bulantısı henüz yaşamıyorum.
Kucaginiza da alirsiniz insAllah, bende bugun 7.ci haftamdaymisim 10 gun sonra kalp atisi icin gidecem bakalimKeseyi 5 haftalıkken gördüm bulantı 8. Haftada başladı 20. Haftadan sonra da ekşime eşlik etti ve halen devam ediyo :)
Tesekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olsun insallahMaşAllah ne kadar erkenhayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?