Keseyi kaç haftalıkta gördünüz, bulantılarınız kaçıncı hafta da başladı??

Toprak44

Bebişim sağlıcakla gelsin 🙏🤰
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
249
134
18
Önce ki topikleri bebek sahibi olabilmek için kendimde aradığım belirtiler üzerine açarken, şuan çok şükür yeni öğrendiğim bebeğim için açıyorum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşAllah, haberlerde gördüğümüz o kadar gaddar insanlar anne olurken, kucağı boş kalbi tertemiz bebek bekleyen kadınlarımızın kucakları dolsun inşAllah..
Bayanlar keseyi kaçıncı haftanızda gördünüz ve bulantılarınız ne zaman başladı, hem yeni bebiş heyecanım hem merak duygun inişsin

5+0 keseyi gördüm 6+0 yani bugün bebek ve kalp atışını. Bebek dediğim nokta bişi yani son adet tarihine göre 6+5 ama bi kaç gün geç yumurtladım.

5+0 keseyi gördüm 6+0 yani bugün bebek ve kalp atışını. Bebek dediğim nokta bişi yani son adet tarihine göre 6+5 ama bi kaç gün geç yumurtladım.
Bende geç yumurtladim son adet tarihime bakılırsa, benim de oğlumda 6.cı haftamda kese görülmüştü ama kalp atış haftasini hatirlamiyorum, hem salgından dolayi hemde gittiğim de kese, bebek, kalp atişi ayni anda ögrenim tekrar gitmiyim diye erteledim doktoru birazcik bakalim

7. Veya 8. Haftada gidersen görürsün hepsini birden canım. Elimde olsa hiç gitmemde sabırsızız işte insan kalp atışını görmeden rahat edemiyor. Bulantım hiç yok ama çok halsiz ve depresifim dünyaya nefret tohumları ekesim var

Ayy aynısı benimde bulantım yok, ama çok sinirli ve depresifim
Muhtemelen benim ki daha uzun sürebilir biraz hastalık temizlensin istiyorum ama o da zor..

Keseyi 6. Haftada gördüm. Kalp atışını 7.haftamda kanama ile acillik olunca duydum Bulantı istifra hiç olmadı çok şükür.
Göğüs uçlarıma da gebeliği öğrenir öğrenmez lansinoh krem sürmeye başladığım için çatlama patlama acıma sızlama hiç yaşamadım.
Sağlıkla gelsin bebişiniz.

Dun 5 haftalık olduğunu keseyi de gordum ve hamile olduğumu ogrendim 7 haftalıkken csgırdı kalp atısı için.

5+3 kese ve yolk kesesi görüldü. 6+3 bebek ve kalp atisi görüldü. 6+0 der demez hafif bulantılar başladı şükür yormadi haftada bir anca bulaniyor benim

5.hafta da kese gördük , 6+3 falandı sanırım kalp atışını duyduk

Ne güzel anlatmışsınız kremi de iyi ki hatirlattiniz çok tesekkurler, ben göğüs çatlamasından çok çekmiştik de

5+3 kese ve yolk kesesi görüldü. 6+3 bebek ve kalp atisi görüldü. 6+0 der demez hafif bulantılar başladı şükür yormadi haftada bir anca bulaniyor benim
Benim de 6.ci haftadan sonra bulantim baslamisti ama bu bebisim de simdilik bisey yok, sağlicakla gelsinler

Hayırlı olsun size de, bende 8 haftalık civari gidecem bakalım hepsini bir anda ögreneyim diye kısmetse
Tesekkür ederim canım Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

6+5te minikom 7 mm'ydi. Kalp atımını dinletmediler ama gördük. Bulantılarımda kalp atımından bi kaç gün sonra başladı. Ama öyle heves edilen gibi hoş olmuyor bulantı başlayınca.

6+5te minikom 7 mm'ydi. Kalp atımını dinletmediler ama gördük. Bulantılarımda kalp atımından bi kaç gün sonra başladı. Ama öyle heves edilen gibi hoş olmuyor bulantı başlayınca.
Aynen, zorla kendini tutmalar, midenin ağza gelisi ve lavaboya kosmak o anlarda cok zor oluyor ama doğumdan sonra o ani bilr ozluyorsunuz

Ne güzel anlatmışsınız kremi de iyi ki hatirlattiniz çok tesekkurler, ben göğüs çatlamasından çok çekmiştik de
Karnınıza çatlak önleyici kremleri sürmeye ve göğüs ucuna lansinoh sürmeye şimdiden başlayın. Ben çatlak önleyici olarak kakao yağı ve kakao yağlı vazelin sürüyorum. Çok şükür herhangi bir çatlak yok daha. Tabi günde en az 2 litre su içmeyi de ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…