Keseniz Kacinci Haftada Olustu Kizlar ?

kahveyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.766
2.119
34
Selam kizlar sat a gore 4+3 gunluk gebeyim.Dr dan geldim rahim baya kalinlasmis ama kese daha olusmamis gec dollenme olabililr dedi.Zaten benim supheli iliskiden olduysa 4 haftalik bile yoktur diye diye dusunuyorum bunu bile bile gittim doktora.Ikinci gebeligim olmasina ragmeb insan ilk gibi oluyor.Merak ettigim sizin keseleriniz kacinci haftada gorunmustu erken degil mi daha

Benim 5+2 de görünmüştü canım.. 6+2 de de kalp atışını dinledik... Daha çok minik zaten görmemesi normal.. Hayırlı olsun tebrik ederim..

ben persembe gıdıcem kese ıcın ama 4+3 çok erken değil mi kese için genelde 5. haftanın sonu 6. haftanın bası gıbı gorunuyor

Tesekkur ederim yorumunuz icin,icimi rahatlattiniz insan bazen dogrulari baskasindan duymak istiyor :))

Haklısın bilirim.. Karnında tüm sorumluluğu sana ait bir can taşıyorsan böyle oluyorsun... Ben de ilk doktora gittiğimde 4+2 miydi neydi doktor kese görünmüyor ama minnacık bir siyahlık görüyorum muhtemelen orda oluşacak dedi gerçekten de öyle olmuştu 5+2 de görmüştük..

Sat a göre 6+5 günlük hamileyim geçen hafta görünmedi bişe rahim duvarı kalınlaşmış bayagı haftaya gel dedi çarşamba inşallah görünür ya beta değerim cuma günü 2653tü.

Canim doktorun karindan mi bakti vajinal mi bakti benim 4+4tü vajinal gorduk keseyi 3mm kese var demisti hatta :) karindan 5 bucuk haftada fi)@n gorunuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…