- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 34
-
- Konu Sahibi kahveyesil
Selam kizlar sat a gore 4+3 gunluk gebeyim.Dr dan geldim rahim baya kalinlasmis ama kese daha olusmamis gec dollenme olabililr dedi.Zaten benim supheli iliskiden olduysa 4 haftalik bile yoktur diye diye dusunuyorum bunu bile bile gittim doktora.Ikinci gebeligim olmasina ragmeb insan ilk gibi oluyor.Merak ettigim sizin keseleriniz kacinci haftada gorunmustu erken degil mi daha
Aynen oyle ama inan heyecandan ilk kizimda hangi haftada tam gordum animsayamadim bileben persembe gıdıcem kese ıcın ama 4+3 çok erken değil mi kese için genelde 5. haftanın sonu 6. haftanın bası gıbı gorunuyor
Tesekkur ederim yorumunuz icin,icimi rahatlattiniz insan bazen dogrulari baskasindan duymak istiyor :))
Benim 5+2 de görünmüştü canım.. 6+2 de de kalp atışını dinledik... Daha çok minik zaten görmemesi normal.. Hayırlı olsun tebrik ederim..
yanı persembe gunu ben 4+6 olucam yada cuma 5+0 olunca gıdıcem keseyı gorur muyuz o gun bılmıom sen benden bı gun kucuksun sanırımAynen oyle ama inan heyecandan ilk kizimda hangi haftada tam gordum animsayamadim bile
Aynen oyle son adetim 8 mayisti benim.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin:)yanı persembe gunu ben 4+6 olucam yada cuma 5+0 olunca gıdıcem keseyı gorur muyuz o gun bılmıom sen benden bı gun kucuksun sanırım
Tesekkur ederim yorumunuz icin,icimi rahatlattiniz insan bazen dogrulari baskasindan duymak istiyor :))
Yaa demek ben baya erkenden ayaklanmisimSat a göre 6+5 günlük hamileyim geçen hafta görünmedi bişe rahim duvarı kalınlaşmış bayagı haftaya gel dedi çarşamba inşallah görünür ya beta değerim cuma günü 2653tü.
Canim doktorun karindan mi bakti vajinal mi bakti benim 4+4tü vajinal gorduk keseyi 3mm kese var demisti hatta :) karindan 5 bucuk haftada fi)@n gorunuyor :)Selam kizlar sat a gore 4+3 gunluk gebeyim.Dr dan geldim rahim baya kalinlasmis ama kese daha olusmamis gec dollenme olabililr dedi.Zaten benim supheli iliskiden olduysa 4 haftalik bile yoktur diye diye dusunuyorum bunu bile bile gittim doktora.Ikinci gebeligim olmasina ragmeb insan ilk gibi oluyor.Merak ettigim sizin keseleriniz kacinci haftada gorunmustu erken degil mi daha
Yok vajinal bakmadi karnimdan bakti canim dedigin gibi karindan gec goruluyo :)Canim doktorun karindan mi bakti vajinal mi bakti benim 4+4tü vajinal gorduk keseyi 3mm kese var demisti hatta :) karindan 5 bucuk haftada fi)@n gorunuyor :)
Karindan bakinca canim vajina kalinligini nasil anladiki acaba :) betahcg kac cikmisti canimYok vajinal bakmadi karnimdan bakti canim dedigin gibi karindan gec goruluyo :)
Vajina kalinligi degil rahim kalinligi yanlis okumussun gebelikte kalinlasiyor ya rahim :))tahlilii 3 te alicam canim daha almadimKarindan bakinca canim vajina kalinligini nasil anladiki acaba :) betahcg kac cikmisti canim
Hmmm pardon canim :) hadi insallah hayirla sonuclanir insalalh :)Vajina kalinligi degil rahim kalinligi yanlis okumussun gebelikte kalinlasiyor ya rahim :))tahlilii 3 te alicam canim daha almadim
çok iyi canım allahın izniyle inşallah kucağına alırsın bebeginiKizlar cuma gunu 55 ti kan degerim bugun 216 olmus :)