Keseniz Kacinci Haftada Olustu Kizlar ?

Kizlar cuma gunu saglik ocaginda kan vermistim,bugun aldim 5 gunde 216 dan 1447 ye cikmis yarin doktora gidicem insallah keseyide bebiside gorurum

kızlar yarın 5+2 olucaz ve değerimiz inşallah hesaplamalara göre yaklaşık 7000 olacak. kese görünür muhtemelen değil mi ? 5+2 ye göre değer yüksek mi sizce ? benim önceki gebeliğimde tam bu zamanda 4000 gibiydi ve kese görünmüştü.

Kizlar bugun gittim kontrole cok sukur keseyi gorduk.Sata gore 5+4 ym ama dr gec dollenme galiba 4+5 gorunuyo dedi 10 gun sonra bebegi gormeye gidicem insallah hayirlisiyla :)

Arkadaşlar Merhaba ben yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye olabildim. Ben 2 yıllık evliyim 5 6 ay öncesine kadar düzenli olmasada korunuyorduk ama artık hiç korunuyorduk ve bu aralar adetimte düzensizlikler var bu ayda 5 gün adetim gecikti dün doktora gittim vajinal ultrosanla baktı kese göremedi daha sonra b hcg yaptırdım bugün alicam sonuçları hamile olmayı çok istiyorum ama ne hamileliğee dair nede adete dair hiç belirtim yok napcagimi şaşırdım. .

Arkadaşlar Merhaba ben yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye olabildim. Ben 2 yıllık evliyim 5 6 ay öncesine kadar düzenli olmasada korunuyorduk ama artık hiç korunuyorduk ve bu aralar adetimte düzensizlikler var bu ayda 5 gün adetim gecikti dün doktora gittim vajinal ultrosanla baktı kese göremedi daha sonra b hcg yaptırdım bugün alicam sonuçları hamile olmayı çok istiyorum ama ne hamileliğee dair nede adete dair hiç belirtim yok napcagimi şaşırdım. .
Evde bi idrar testi falan yapsaydjn canim ya sonuc cikana kadar belkide hamilesindir daha belirtileri yoktur.Insaklah hayirlisi olur sonucu yaz :)

Evde bi idrar testi falan yapsaydjn canim ya sonuc cikana kadar belkide hamilesindir daha belirtileri yoktur.Insaklah hayirlisi olur sonucu yaz :)
Ay yok canım dün aldım kan testimi negatif artı polistikover varmış bende dün öğrendim tedaviye felan başlıcam işte bir adet olabilirsem :/

X