Keseniz Kacinci Haftada Olustu Kizlar ?

merhabalar herkese, çoğunuz yeni hamilesiniz hepinizi tebrik ediyorum.
ben 2 günce 143.5 değerle gebe olduğumu öğrendim ve kan geldi 4-5 damla kesildi. adet sancım 4-5 gündür var. dr. normal değil dedi sizdede oldumu adet sancıları arkadaşlar ?

ben 2 günce 143.5 değerle gebe olduğumu öğrendim ve kan geldi 4-5 damla kesildi. adet sancım 4-5 gündür var. dr. normal değil dedi sizdede oldumu adet sancıları arkadaşlar ?
yerleşme kanaması olabiliyo canım 2 güne bi beta baktır yükseliosa ve kanaman yoksa skıntı yok adet sancıları gibi belirtiler hamilelikte mevcut bende yaşıyorum şu an.

yerleşme kanaması olabiliyo canım 2 güne bi beta baktır yükseliosa ve kanaman yoksa skıntı yok adet sancıları gibi belirtiler hamilelikte mevcut bende yaşıyorum şu an.
teşekkürler cevap için şimdi sonucum 2 günde fazla çıktı. 143.5 dan 415,25 olmuş

Benimde olmam gereken adet gunumden bir gun once baslayan gaz ve adet sancilarim oldu 5 haziranda olmam gerekiyodu 3 gundur hala ara ara agri oluyo

Benimde olmam gereken adet gunumden bir gun once baslayan gaz ve adet sancilarim oldu 5 haziranda olmam gerekiyodu 3 gundur hala ara ara agri oluyo
sanada geçmiş olsun canım. inşallah problem olmaz. değerim 143 ten 415 e çıkmış şuan problem yok dedi dr. ama nedenide tam bilinmiyor.ileriki dönemlerde rahmin büyümesi ile oluyormuş ağrı ama şuanki neden bilmiyorum. neyse güzel düşünelim canım. Allah korusun bebeklerimizi.

5. haftada üstten yapılan ultrasonda kese gözükmedi.Ama alttan yapılan ultrasonda bebegimin kesesini gördük. Dünde kontrole gittiğimde ilk defa normal ultrasonda görüldü :)

Adetim gecikmeden test yaptım silik çıkınca hastaneye gittik kan değeri 26.20 çıktı doktor keseye baktı doktor henüz yok dedi pek bir şey söylemeyince moralimiz bozuldu.Başka bir doktora gittim.Doktor da rahmin kalınlaşmaya başlamış.Bu bir geç döllenmedir dedi.Bir kaç hafta sonra gittiğimde küçücük bir kese gördük çok şükür.Keseyi gördüğümüzde 5 haftalık diyeceğiz dedi.O şekilde oldu bizimde.

Bende 4.haftamda gittim doktora değerim 217ydi kese gözükmedi ama rahmin kalinlasmis demişti doktor 5+3 ken kese gözüktü 7 haftalikkende kalp atislarini dukduk:)

Selam kizlar sat a gore 4+3 gunluk gebeyim.Dr dan geldim rahim baya kalinlasmis ama kese daha olusmamis gec dollenme olabililr dedi.Zaten benim supheli iliskiden olduysa 4 haftalik bile yoktur diye diye dusunuyorum bunu bile bile gittim doktora.Ikinci gebeligim olmasina ragmeb insan ilk gibi oluyor.Merak ettigim sizin keseleriniz kacinci haftada gorunmustu erken degil mi daha :110:
6 haftalkkkn gorebkmstk ozaman bile baya kucuktu

X