- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
-
- Konu Sahibi kahveyesil
yerleşme kanaması olabiliyo canım 2 güne bi beta baktır yükseliosa ve kanaman yoksa skıntı yok adet sancıları gibi belirtiler hamilelikte mevcut bende yaşıyorum şu an.merhabalar herkese, çoğunuz yeni hamilesiniz hepinizi tebrik ediyorum.
ben 2 günce 143.5 değerle gebe olduğumu öğrendim ve kan geldi 4-5 damla kesildi. adet sancım 4-5 gündür var. dr. normal değil dedi sizdede oldumu adet sancıları arkadaşlar ?
teşekkürler cevap için şimdi sonucum 2 günde fazla çıktı. 143.5 dan 415,25 olmuşyerleşme kanaması olabiliyo canım 2 güne bi beta baktır yükseliosa ve kanaman yoksa skıntı yok adet sancıları gibi belirtiler hamilelikte mevcut bende yaşıyorum şu an.
sevindim canım bnm allah inşallah kucaklarımıza almayı nasip eder miniklerimizi :)teşekkürler cevap için şimdi sonucum 2 günde fazla çıktı. 143.5 dan 415,25 olmuş
inşallah arkadaşım benim 2 kaybım oldu daha önce o yüzden çok çok evham yapıyorum. pıhtılaşma çıktı kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek.sevindim canım bnm allah inşallah kucaklarımıza almayı nasip eder miniklerimizi :)
Benimde olmam gereken adet gunumden bir gun once baslayan gaz ve adet sancilarim oldu 5 haziranda olmam gerekiyodu 3 gundur hala ara ara agri oluyomerhabalar herkese, çoğunuz yeni hamilesiniz hepinizi tebrik ediyorum.
ben 2 günce 143.5 değerle gebe olduğumu öğrendim ve kan geldi 4-5 damla kesildi. adet sancım 4-5 gündür var. dr. normal değil dedi sizdede oldumu adet sancıları arkadaşlar ?
sanada geçmiş olsun canım. inşallah problem olmaz. değerim 143 ten 415 e çıkmış şuan problem yok dedi dr. ama nedenide tam bilinmiyor.ileriki dönemlerde rahmin büyümesi ile oluyormuş ağrı ama şuanki neden bilmiyorum. neyse güzel düşünelim canım. Allah korusun bebeklerimizi.Benimde olmam gereken adet gunumden bir gun once baslayan gaz ve adet sancilarim oldu 5 haziranda olmam gerekiyodu 3 gundur hala ara ara agri oluyo
bende yarın gidecem inaşşal görünür ya :))5. haftada üstten yapılan ultrasonda kese gözükmedi.Ama alttan yapılan ultrasonda bebegimin kesesini gördük. Dünde kontrole gittiğimde ilk defa normal ultrasonda görüldü :)
Hemen hemen ayniymis durum umarim 5. Haftada bende gorurum minigimin kesesini :)Bende 4.haftamda gittim doktora değerim 217ydi kese gözükmedi ama rahmin kalinlasmis demişti doktor 5+3 ken kese gözüktü 7 haftalikkende kalp atislarini dukduk:)
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz senin de :))Hemen hemen ayniymis durum umarim 5. Haftada bende gorurum minigimin kesesini :)
6 haftalkkkn gorebkmstk ozaman bile baya kucuktuSelam kizlar sat a gore 4+3 gunluk gebeyim.Dr dan geldim rahim baya kalinlasmis ama kese daha olusmamis gec dollenme olabililr dedi.Zaten benim supheli iliskiden olduysa 4 haftalik bile yoktur diye diye dusunuyorum bunu bile bile gittim doktora.Ikinci gebeligim olmasina ragmeb insan ilk gibi oluyor.Merak ettigim sizin keseleriniz kacinci haftada gorunmustu erken degil mi daha
Benımde 5. haftada alttan ultrasonla gorundu kese6 haftalkkkn gorebkmstk ozaman bile baya kucuktu
HAmile oldugunu ogrenir ogrenmez o gun dogsun isticez nerdeyse:))Halbuki herseyin bir sirasi var6 haftalkkkn gorebkmstk ozaman bile baya kucuktu