• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Cnm bnm bi kızım var aynı bu şekilde oldu kanama ama bu kadar yogun hatırlamıorum rabbim hayırlısını nasip etsin bize yarın muayeneden sonra konuşalım hakkımızda hayırlısı cnm dua edelim...
Amin canm ayni bu sekil miydi ne zamana kadar devam etti

Kizlar benim transferimin 19.gunu ve goguslerim iyice indi. Kasiginda agri da hic yok. Sabah kalkinca biraz gogsum sizliyor o kadar. Sizler ne durumdasiniz benim gibi olan var mi?​

Kizlar benim transferimin 19.gunu ve goguslerim iyice indi. Kasiginda agri da hic yok. Sabah kalkinca biraz gogsum sizliyor o kadar. Sizler ne durumdasiniz benim gibi olan var mi?​
Benimde trasferimin 22 günü aynı durumdayım hep ağrım olmuştu tutunma zamanı şimdi hiç yok o yüzden insan tedirgin oluyor cuma günü kalp atışı için gidicez inşallah duyarız sağ salim hiç belirti yok ya insan ne dusuncegini şaşırıyor

Bide hangi ilaçları kullanıyorsun şuan ben 1 tane estrofem 1 tane colaspirin folic asit bide 1 tane kan sulandırıcı iğne karından keseyi gördükten sonrada 1 tane progestan igne kalçadan

Bide hangi ilaçları kullanıyorsun şuan ben 1 tane estrofem 1 tane colaspirin folic asit bide 1 tane kan sulandırıcı iğne karından keseyi gördükten sonrada 1 tane progestan igne kalçadan
ben suanda sadece progestan fitil ve hibor kan sulandirici kullaniyorum. Folik asitte kullaniyorum. O kadar. Sen cuma gunj kac haftalik oliyosun? Benide kalp atisi icin cagirdi dr diger cuma 6+1 olacagim insallah duyariz canim

Kese görmeyeee gittikkkkkk keseyiiiii görmediiiiiii doktorrrr tekrar beha hcg yaptırdım benim degerlerim geç yükselmişti bazen bu tarz gebeleri geç görebilioruz dedi lütfennnnnn yardımmmmmmmmmmm
Canim kaç haftalık oldu 8. Haftaya kadar gorulmiye biliyor

Kese görmeyeee gittikkkkkk keseyiiiii görmediiiiiii doktorrrr tekrar beha hcg yaptırdım benim degerlerim geç yükselmişti bazen bu tarz gebeleri geç görebilioruz dedi lütfennnnnn yardımmmmmmmmmmm
Canm merak etme kuzenimin 3 aya kadar gorunmedi doktor enson kese yok bos dedi ama beta hcg artigordu ve suan oglu 7 aylik korkma insallah bisey olmaz en sin beta hcg kac cikti kive yaptiklarini bi yazar misin

Alttan mi mi bakti ustten mi usten gorunmuyor genelde doktorlar altyan bakiyor

Canm merak etme kuzenimin 3 aya kadar gorunmedi doktor enson kese yok bos dedi ama beta hcg artigordu ve suan oglu 7 aylik korkma insallah bisey olmaz en sin beta hcg kac cikti kive yaptiklarini bi yazar misin
Cnm transferden sonra 12.günüm 84 çıktı 15.gün 410çıktı alttan muayene etti beniiii offff çokkkk stresliyimmmm dış gebelikkk olabilir dediii ooffffff

Cnm transferden sonra 12.günüm 84 çıktı 15.gün 410çıktı alttan muayene etti beniiii offff çokkkk stresliyimmmm dış gebelikkk olabilir dediii ooffffff
Canm oncelikle stres yapma lutfen bebegin seninledir insallah neden 14 gun yapmadin 15 gun yaptin

Canım en son değerin kaç çıktı keseyi görmeye gittiğinde o önemli benimde 23. Gün gitmiştik çok minikti ölçmedi bile ama ultrason resmini verdi sağlıklı büyümesi önemli dedi sonra beta hcg baktırdık 2250 lerde bişey çıktı normal dedi

Back