- 30 Mart 2023
- 145
- 19
- 13
- 28
Genelde kese göründükten 2 hafta sonra bebek görünüyor. Bende keseyi gördüm doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ben 1 hafta daha bekleyip öyle gidicem stres olmamak için. Siz 1 hafta daha bekleyip başka hastaneye gidin benceKızlar merhaba yardımlarınızı rica ediyorum normalde pcos hastasıyım adetlerim düzensizdi hatta bebek icin tedavi görmem gerektigini söylediler ama adetim yine cok gecikince ilaç almam gerekti tedbir amaclı martın 13nde test yaptım cok silik çizgi çıktı kan verdim daha sonrasında beta hcg söyle devam etti ; 13 mart 14,43
15 mart 44,32
19 mart 271,21
23 mart 776,93
25 mart 1.110,70 ve 25 martta vajinal muayene ile kesem 7,16 mm göründü dr artık kan verme dedi 29 martta kese 12,73 mm karnımdan göründü bugün kontrolüm vardı. Dr kese büyümüs 6+1 haftalık dedi ama kesede ne yolk sacı göründü nede bebek. Haftaya tekrar gel takip etmeliyiz dedi önce kan az artmaya baslamıstı keseyi görmek moral olmustu ama simdi iki haftadır keseyi bos görmekte moral olarak cok düstüm basına gelen var mı bilgilerinizi paylasırsanız seviniriimmm
Gözüktüğü zaman kaç haftalıktı acabaBenimde once kese gözüktü yolksac gozukmedi 1 hafta sonra gittim o da gözüktü korkma.hemen gec gözükebilir
7.hafta diye hatırlıyorumGözüktüğü zaman kaç haftalıktı acaba
Bende şuan 7.haftadayım ama kese büyümüş fakat bebek göremiyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi inşallah hayırlı haberler alırım teşekkürler7.hafta diye hatırlıyorum
Kaç haftalıktasınız acabaBenimde aynı kese var bebek yok doktor iki hafta sonra gel dedi bende beklemedeyim
Gec döllenme de olabilir can sikmayin hemen bekleyn ins bebis kendini size gosterirBende şuan 7.haftadayım ama kese büyümüş fakat bebek göremiyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi inşallah hayırlı haberler alırım teşekkürler
Allah razı olsun amin inşallah bol bol dua ediyorum müminin mümine duası kabul olur derler lütfen sizde dua eder misiniz çok teşekkür ederim Allah razı olsun moral verdiğiniz içinGec döllenme de olabilir can sikmayin hemen bekleyn ins bebis kendini size gosterir
Genelde kese göründükten 2 hafta sonra bebek görünüyor. Bende keseyi gördüm doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ben 1 hafta daha bekleyip öyle gidicem stres olmamak için. Siz 1 hafta daha bekleyip başka hastaneye gidin bence
İnşallah, moralinizi yüksek tutun olumsuzu asla düşünmeyin iyi düşünelim iyi olsun hepimiz için hayırlısıBende şuan 7.haftadayım ama kese büyümüş fakat bebek göremiyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi inşallah hayırlı haberler alırım teşekkürler
İnşallah, moralinizi yüksek tutun olumsuzu asla düşünmeyin iyi düşünelim iyi olsun hepimiz için hayırlısı
Amin inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah, moralinizi yüksek tutun olumsuzu asla düşünmeyin iyi düşünelim iyi olsun hepimiz için hayırlısı
6 haftaSiz kaçıncı haftadasınız peki
Aynı gidiyoruz o zaman, sizin içinde hayırlısı olsun6 hafta
Amin inşallahAynı gidiyoruz o zaman, sizin içinde hayırlısı olsun
Aminnn canım inşallahBelkide bekliyoruz bakalım, sizin içinde hayırlısı olsun
Ne zaman tekrar gideceksiniz doktora?Aynı gidiyoruz o zaman, sizin içinde hayırlısı olsun
Çarşamba günü randevumNe zaman tekrar gideceksiniz doktora?
Hayırlı haberler alırsınız inşallahÇarşamba günü randevum
İnşallah, teşekkür ederimHayırlı haberler alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?