Kese var bebek yok :(

Kızlar merhaba yardımlarınızı rica ediyorum normalde pcos hastasıyım adetlerim düzensizdi hatta bebek icin tedavi görmem gerektigini söylediler ama adetim yine cok gecikince ilaç almam gerekti tedbir amaclı martın 13nde test yaptım cok silik çizgi çıktı kan verdim daha sonrasında beta hcg söyle devam etti ; 13 mart 14,43
15 mart 44,32
19 mart 271,21
23 mart 776,93
25 mart 1.110,70 ve 25 martta vajinal muayene ile kesem 7,16 mm göründü dr artık kan verme dedi 29 martta kese 12,73 mm karnımdan göründü bugün kontrolüm vardı. Dr kese büyümüs 6+1 haftalık dedi ama kesede ne yolk sacı göründü nede bebek. Haftaya tekrar gel takip etmeliyiz dedi önce kan az artmaya baslamıstı keseyi görmek moral olmustu ama simdi iki haftadır keseyi bos görmekte moral olarak cok düstüm basına gelen var mı bilgilerinizi paylasırsanız seviniriimmm
Genelde kese göründükten 2 hafta sonra bebek görünüyor. Bende keseyi gördüm doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ben 1 hafta daha bekleyip öyle gidicem stres olmamak için. Siz 1 hafta daha bekleyip başka hastaneye gidin bence

Merhaba hanımlar ben 7 haftalık gebeyim bugün doktora gittim kesede bir sıkıntı yok ama bebeği göremedi 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bu durumu yaşayan sonradan bebeği ve kalp atımını gören var mı

Bende şuan 7.haftadayım ama kese büyümüş fakat bebek göremiyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi inşallah hayırlı haberler alırım teşekkürler
Gec döllenme de olabilir can sikmayin hemen bekleyn ins bebis kendini size gosterir

Bende şuan 7.haftadayım ama kese büyümüş fakat bebek göremiyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi inşallah hayırlı haberler alırım teşekkürler
İnşallah, moralinizi yüksek tutun olumsuzu asla düşünmeyin iyi düşünelim iyi olsun hepimiz için hayırlısı

İnşallah, moralinizi yüksek tutun olumsuzu asla düşünmeyin iyi düşünelim iyi olsun hepimiz için hayırlısı
Amin inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🌸

Kızlar merhaba bende birşey sormak istiyorum çok yeniyim hiç bilgim yok. Dün adet günümde aşılama olmuştum beta verdim 627.2 çıktı ama ultrasonda kese görülmedi doktor daha yeni dedi cuma keseyi görürüz dedi. Bu haftalar neye göre hesaplanıyor yani ben dün kaçıncı haftamdaydım ve çok korkuyorum kese görülmeyecek diye ilk gebeliğim dış gebelik oldu çok evham yapıyorum normalde yarın beta vercem doktor gel ver dedi ama dayanamadım bugün başka hastanede sabaha kan verdim 😢😢

Back
X