Keske baska hastanede vermeseydin ilk kanı nereye verdiysen orda devam etmen gerekir sonucların hep aynı cihazdan cıkması lazım. Hastane degisince cihazda degişir sonucta moralin bozulur. Ayrıca kese için beta hcg 1500 civarında olunca vajinal ultrasonla 4000 civarında olunca karından görüldüğünü söylemislerdi bana sende benim gibi acelecisin sanırım hafta hesaplayabilmek için doktorun keseyi görmesi lazımKızlar merhaba bende birşey sormak istiyorum çok yeniyim hiç bilgim yok. Dün adet günümde aşılama olmuştum beta verdim 627.2 çıktı ama ultrasonda kese görülmedi doktor daha yeni dedi cuma keseyi görürüz dedi. Bu haftalar neye göre hesaplanıyor yani ben dün kaçıncı haftamdaydım ve çok korkuyorum kese görülmeyecek diye ilk gebeliğim dış gebelik oldu çok evham yapıyorum normalde yarın beta vercem doktor gel ver dedi ama dayanamadım bugün başka hastanede sabaha kan verdim
Ben doktor tedavisi ile gebe kaldım o yüzden hemen öğrendim sonucumu ama ilk gebeliğim dış gebelik oldu o korku var içimde hala acaba düzenli artmazsa diye o yüzden dayanamadım işe giderken kan verdimKeske baska hastanede vermeseydin ilk kanı nereye verdiysen orda devam etmen gerekir sonucların hep aynı cihazdan cıkması lazım. Hastane degisince cihazda degişir sonucta moralin bozulur. Ayrıca kese için beta hcg 1500 civarında olunca vajinal ultrasonla 4000 civarında olunca karından görüldüğünü söylemislerdi bana sende benim gibi acelecisin sanırım hafta hesaplayabilmek için doktorun keseyi görmesi lazım
Bende çok erken öğrendim, ilaç tedavisine başlamam gerekecekti adet gecikmem olduğu için bir ihtimal test yaptık 13 Martta 14,43 beta ile öğrendim 1 ay oldu neredeyse hala beklıyorum kese var ama ne yolk sac ne bebek görünmedi geçen hafta çarşamba doktor keseye bakarak 6+1 dedi belki sizin daha farklı ilerler bilemiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, Allah isteyen herkese sağ salim kavuşmayı nasip etsinBen doktor tedavisi ile gebe kaldım o yüzden hemen öğrendim sonucumu ama ilk gebeliğim dış gebelik oldu o korku var içimde hala acaba düzenli artmazsa diye o yüzden dayanamadım işe giderken kan verdimneyse yarın normal kendi doktorumun hastanesinde vereceğim yine umarım çok bozulmaz moralim o zaman bizim daha var doktor cuma demişti bana demek o gün bile göremeyebiliriz hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda geç görelim hiç sorun değil Allahım sağlık versin bebişlerimize
Herkesin Farklı oluyormuş o yüzden hiç canımızı sıkmamak lazım sonuçta vücudumuz tepkileri bir değil hayırlısı ile mucizelerimize sağlıkla kavuşalım Allahım dileyen isteyen bekleyen herkese de nasip etsin bu güzel ayın yüzü suyu hürmetineBende çok erken öğrendim, ilaç tedavisine başlamam gerekecekti adet gecikmem olduğu için bir ihtimal test yaptık 13 Martta 14,43 beta ile öğrendim 1 ay oldu neredeyse hala beklıyorum kese var ama ne yolk sac ne bebek görünmedi geçen hafta çarşamba doktor keseye bakarak 6+1 dedi belki sizin daha farklı ilerler bilemiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, Allah isteyen herkese sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Amiinn, inşallahhHerkesin Farklı oluyormuş o yüzden hiç canımızı sıkmamak lazım sonuçta vücudumuz tepkileri bir değil hayırlısı ile mucizelerimize sağlıkla kavuşalım Allahım dileyen isteyen bekleyen herkese de nasip etsin bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine
Canım selam sakın moralini bozma bende aynı worunu taşıdım hatta halen doktorla davaligim ben 7 haftaya girmiştim oğlumda doktor üsten baktı bana bebek yok dedi kesim 24 mm olmuştu bos gebelik dedi kürtaj olacaksın dedi ben inanmadım çünkü bebeği hissediyordum sonra kıyameti kopardım hastanede bukadar çabuk karar veremezsiniz diye aynı hastanede başka.bir döktür vajinal ulturasyondan baktı bebeğide gördü kalp atışınida bana dinletti bekle biraz daha inşallah gorursun bebeginiValla şuan 9+6 ama hastaneye gittiğimde 8 haftalık ti son adete göre ama doktor 6 haftalık olduğunu söyledi yolk sacdan malesef pek anlamıyorum doktor da bişey demedi ama röntgen kagididina baktığımda kese de biseyler var gibi geldi bana iki hafta sonra tekrar gel dedi folik asite basladinmi dedi boş gebelik olabilir hocam bu haftalarda görünmesi lazım o yüzden başlamadım diyince kızdı folik asit yazdı sizde sıkmayin canınızı belkide geç dollenmedir
6+2 deyim. Benim de kese göründü bebek yok. Ben bile bekleyeceğim belki de 8. Haftaya kadar. Size nasıl direkt kürtaj demişler anlamadım. Başka doktorlara görünün bence kesinHanımar benim son adet tarihim 9 mart
27 nisanda doktora gittim 4+6 olarak gürüntüledi keseyi geç döllenme olmuştur dedi.
2 mayıs kan verdim 5722 çıktı 4 mayıs hafif lekelenme ile acile gittim 5+6 dediler. Kese var bebek yok bu bebek gelişmemiş kürtaj ol dediler direk. Ama ben beklemek istediğimi söyledim direk yolladı beni. Napmalıyım önerisi olan var mı pazartesi terkar kan verip beta hcg ye baktırmak isityorum ve başka doktora randevum var.
6+2 deyim. Benim de kese göründü bebek yok. Ben bile bekleyeceğim belki de 8. Haftaya kadar. Size nasıl direkt kürtaj demişler anlamadım. Başka doktorlara görünün bence kesin
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Herhangi bir başka doktora gidin çok seçeneğiniz olmasa bileYarın gideceğim başka bir doktora daha bilmiyorum moralimi alt üst etti doktor. İnşaAllah olumlu bir şeyler duyarım
Merhaba, her ultrason farklı hafta mı gösteriyor normalde 6 haftalık olmam lazım ama 4 hafta 5 günlük gösteriyor bebeğimizi anlayamadım vallaValla şuan 9+6 ama hastaneye gittiğimde 8 haftalık ti son adete göre ama doktor 6 haftalık olduğunu söyledi yolk sacdan malesef pek anlamıyorum doktor da bişey demedi ama röntgen kagididina baktığımda kese de biseyler var gibi geldi bana iki hafta sonra tekrar gel dedi folik asite basladinmi dedi boş gebelik olabilir hocam bu haftalarda görünmesi lazım o yüzden başlamadım diyince kızdı folik asit yazdı sizde sıkmayin canınızı belkide geç dollenmedir
Sıkıntı etmeyin bebek için erken bir vakit haftaya goreceksinizdir inşallahKızlar merhaba yardımlarınızı rica ediyorum normalde pcos hastasıyım adetlerim düzensizdi hatta bebek icin tedavi görmem gerektigini söylediler ama adetim yine cok gecikince ilaç almam gerekti tedbir amaclı martın 13nde test yaptım cok silik çizgi çıktı kan verdim daha sonrasında beta hcg söyle devam etti ; 13 mart 14,43
15 mart 44,32
19 mart 271,21
23 mart 776,93
25 mart 1.110,70 ve 25 martta vajinal muayene ile kesem 7,16 mm göründü dr artık kan verme dedi 29 martta kese 12,73 mm karnımdan göründü bugün kontrolüm vardı. Dr kese büyümüs 6+1 haftalık dedi ama kesede ne yolk sacı göründü nede bebek. Haftaya tekrar gel takip etmeliyiz dedi önce kan az artmaya baslamıstı keseyi görmek moral olmustu ama simdi iki haftadır keseyi bos görmekte moral olarak cok düstüm basına gelen var mı bilgilerinizi paylasırsanız seviniriimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?