- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 30
- Konu Sahibi alonedark18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunncanimDoktor 11+6 da kıza benziyor demişti burda herkes keseme göre erkek dedi bugün öğrendik erkekmiş sanırım kese olayı doğru
Seninde hayırlı olsun canımBende bugün kız olduğunu öğrendim kesem fasulye şeklindeydi ama yivarlagimsiydi
aha, benimki de böyle. ben kız diyeKızlar tahminleriniz nedir?
aha, benimki de böyle. ben kız diye düşünüyorum.Kızlar tahminleriniz nedir?
oğlumun ki böyle uzundu, erkek gibi geldi banaEki Görüntüle 2577617
Kızlar heyecanla bekliyorum yorumunuzu
Bi kenarı yuvarlak bi kenarı uzun olduğu için bilemedim bendeoğlumun ki böyle uzundu, erkek gibi geldi bana
Evet hatırladım ben erkek demiştim sana benim keseme benziyoduDoktor 11+6 da kıza benziyor demişti burda herkes keseme göre erkek dedi bugün öğrendik erkekmiş sanırım kese olayı doğru ☺
Aa sen mi demiştin canım demekki doğruymuş kese olayıEvet hatırladım ben erkek demiştim sana benim keseme benziyodu
Evet cnm bencede doğru hayırlı olsunAa sen mi demiştin canım demekki doğruymuş kese olayı ☺
Keşke sormasaydın cnm onlar tahmin varsayım banada 12 haftada kıza benziyo dedi 17 hafta kesin erkek olduğunu gördükkesem hep fasulye seklindeydi simdi bu 12+6 ben cok osrar edince cinsiyet grdunuzmu die gozukmedi ama kiza benziyor dedi ama hangi teoriye baksam erkek dio hayirlisi bakalm
ya ama 12 haftada giren doktor nasil goruyo ya uyuz oldum cok bakmadi bile belki biraz ugrassa grcekti valla bana farketmez kizda erkekde bir an once belli olsundaKeşke sormasaydın cnm onlar tahmin varsayım banada 12 haftada kıza benziyo dedi 17 hafta kesin erkek olduğunu gördük
Işte o haftalarda net belli olmuyo daha bisey göremezlerse arada direk kıza benziyo diyolar benim 17 haftaya kadar net gözükmedi 17de tam gözüktüya ama 12 haftada giren doktor nasil goruyo ya uyuz oldum cok bakmadi bile belki biraz ugrassa grcekti valla bana farketmez kizda erkekde bir an once belli olsunda