*Kese içinde bebek *

Tamda benim başıma gelen olay.. 6+3 te bebek yoktu hatta devletteki doktor boş gebelik 1 hafta sonra yoksa kürtaj olursun demişti.. 7+5 te özelden başka bir doktora gitiim hem bebeği hem kalp atışını duyduk muhtemelen sizinde öyledir rahat olun strese giripte bebeğide strese sokmayın..

hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre verir inşallah.
2 çocuk sahibiyim çok şükür
1 boş gebeliğim oldu
6. haftada kese vardı bebek yoktu haftaya gel dediler
7. haftada daha net görünür dediler herşey aynı hamilelik ile keseyi allattan muayene ilede gördü dr karındadanda ama bebek olmadığı için 8. haftamda kürtaj oldum ..
inşallah ki senin ki öyle değildir . geç gördükleride olabiliyor
başka bir doktora gitmeni öneririm .

Tamda benim başıma gelen olay.. 6+3 te bebek yoktu hatta devletteki doktor boş gebelik 1 hafta sonra yoksa kürtaj olursun demişti.. 7+5 te özelden başka bir doktora gitiim hem bebeği hem kalp atışını duyduk muhtemelen sizinde öyledir rahat olun strese giripte bebeğide strese sokmayın..

hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre verir inşallah.
2 çocuk sahibiyim çok şükür
1 boş gebeliğim oldu
6. haftada kese vardı bebek yoktu haftaya gel dediler
7. haftada daha net görünür dediler herşey aynı hamilelik ile keseyi allattan muayene ilede gördü dr karındadanda ama bebek olmadığı için 8. haftamda kürtaj oldum ..
inşallah ki senin ki öyle değildir . geç gördükleride olabiliyor
başka bir doktora gitmeni öneririm .

:KK17::KK17:@springsmell inşallah bende böyle birşey olmaz, valla korkuyorum :cry:
askbahcem askbahcem doktorum telaş yapma haftaya görürüz dedi , ama insan yine de düşünmeden duramıyor . Inşallah ben de görürüm . Sende hayırlısı ile al bebeğini kucağına inşallah :nazar:

Şimdi bi kese var bi de kesenin içinde bebek var. Kalp atışı değil benim sorum , yanı önce bebeği görmemiş gerek ki sonra kalp atışı duyalım? Ya da ilk kez hamile kaldigim için bilmiyorum , önce kalp atışı mi duyuluyor ?
Tamam canım bende şuna ithafen yazdım demişsin ya 6. Haftada kalp atışını duyanlar olmuş diye. Bende heyecanla gittim kalp atışını duyarım diye ama benim bebiş yeni yeni kesede oluşuyordu. Ama 10 gün sonra gittiğimde hem bebek 1.5 cm olmuştu hem kalp atışı alabildik. Önce bebeğin oluşması gerek kalp atışı ondan sonraki adımdır. Bu arada bende 7+6 da gittim ama bebeğim 7+2 çıktı usg göre. Yani acele edip kendini üzme boşuna İnan ki gebeliğin en başından başlıyor insan ya kimyasalsa, ya dış gebelikse, ya boş gebelikse diye böyle gidiyor..

Tarihten eminim çünkü tüp bebek ile hamile kaldım. Kadın doktoruma göre 6+0, tüp bebek merkezine göre 6+3 günlük hamileyim . Ama 3 gün farketmez dedi doktor . Ay bilmiyorum çok korkuyorum , o kadar çok şey yazıyor ki boş gebelik vs . :KK17:

Tup bebekle hamile kalan bir arkadasimda da ayni sey oldu hic korkma haftaya gorursun :)

Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş :oops:

6 haftalık gebeyim (6+3).:nazar:
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyor :KK17: oysa çok pozitif biriyimdir ...

Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım . :KK17:

Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim :KK200:
Canim ilk gebeligimde saglik guvencemmolmadigi icin doktora gorunemedim sigortam 9 haftalikken olacakti o zamana kadar bekledim meger bebeğin kalbi durmus 9 haftada koyu kanama ilr beraber düşük yaptım yani bebegi 3 hafta icimde cansiznsekilde tasimisim.. ama sagliknocagi doktoru bhcg den bile bebegin sagliksiz olduğunu soylemistu ama annelik sen konduramiyosun...

Ikinci hamileligimde ise yine ayni sorun bhcg düşük saglikli gebelik degil dendi erken anlamistim gebeligi 4. Haftada gittim sadexesadece kanda belliydi 5. Hafta doktor zar zor keseyi gördü alttan bakti son çare o sekilde gördü bebek yoktu 6. Haftada bebegi gördü zar zor kalp atisi yoktu 7 haftada kalp sesini duyduk ve suan kucagima oturmaya calisan minnak bebegim var rabbim hakkinizda hayirlisiji vesin sag salim alırsınız kucaginiza

Canim sakin ol. 7 hatta 8 haftayi bi bekle belki gec dollenmedir sandigindan daha kucuktur. Stres yaomadan iyi dusun ve bekle. Insallah bi dahaki kontrolde duyarain kalp atisini ben de ilk kese gormustum 5 veya 6 haftaydi sonra 15 gun sonraki kontrolde kalp sesini duymustuk insallah sen de duyarsin hayirlisiyla korkma.

Canim ilk gebeligimde saglik guvencemmolmadigi icin doktora gorunemedim sigortam 9 haftalikken olacakti o zamana kadar bekledim meger bebeğin kalbi durmus 9 haftada koyu kanama ilr beraber düşük yaptım yani bebegi 3 hafta icimde cansiznsekilde tasimisim.. ama sagliknocagi doktoru bhcg den bile bebegin sagliksiz olduğunu soylemistu ama annelik sen konduramiyosun...

Ikinci hamileligimde ise yine ayni sorun bhcg düşük saglikli gebelik degil dendi erken anlamistim gebeligi 4. Haftada gittim sadexesadece kanda belliydi 5. Hafta doktor zar zor keseyi gördü alttan bakti son çare o sekilde gördü bebek yoktu 6. Haftada bebegi gördü zar zor kalp atisi yoktu 7 haftada kalp sesini duyduk ve suan kucagima oturmaya calisan minnak bebegim var rabbim hakkinizda hayirlisiji vesin sag salim alırsınız kucaginiza
Allah bağışlasın, bana da nasip etsin inşallah . Çok teşekkürler destek için :KK200:

Canim sakin ol. 7 hatta 8 haftayi bi bekle belki gec dollenmedir sandigindan daha kucuktur. Stres yaomadan iyi dusun ve bekle. Insallah bi dahaki kontrolde duyarain kalp atisini ben de ilk kese gormustum 5 veya 6 haftaydi sonra 15 gun sonraki kontrolde kalp sesini duymustuk insallah sen de duyarsin hayirlisiyla korkma.
Sandığımdan daha küçük değil , çünkü tüp bebek ile hamile kaldım . Ama bakalım pazartesi kendi kadın doktorumda var randevum . Hayırlısı olsun inşallah :dua:

:KK17::KK17:@springsmell inşallah bende böyle birşey olmaz, valla korkuyorum :cry:
askbahcem askbahcem doktorum telaş yapma haftaya görürüz dedi , ama insan yine de düşünmeden duramıyor . Inşallah ben de görürüm . Sende hayırlısı ile al bebeğini kucağına inşallah :nazar:
Amin sağol canım sende sağlıkla doğur.. merak etme sende göreceksin hayırlısıyla.

Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş :oops:

6 haftalık gebeyim (6+3).:nazar:
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyor :KK17: oysa çok pozitif biriyimdir ...

Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım . :KK17:

Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim :KK200:
6.haftada bebeği gördük 8.haftada kalp atışını duyduk.Ama geç döllenme olayları varmış belki öyle bi durumdur.

Tebrikler, hayırlı olsun.
Ben 5. haftada gitmiştim, kese görünmüştü ama içi bomboştu tabi, ne kalp atışı ne bir şey. 8. haftada tekrar gitmiştik, o zaman dinlemiştik kalp atışlarını. İçinizi ferah tutun. Normal bunlar.

X