- 25 Ağustos 2019
- 60.484
- 110.920
- 30
-
- Konu Sahibi Miracelik16
Olabilirr geç dollenme olunca olsun cok şükür bak gördünüz iyii bariiBenim macera geçti resmen ödüm patladı korkudan karnımda keseler var ama kalp atışı için kese boştu henüz Dr vajinaldan 10 dk boyunca baktı bişey bulamadı meğer sıkışmıştım ondan görünmedi lavaboya gittim geldim göründü çok şükürbenim geç döllenme olduğu için henüz karnımda çıkacak kadar büyümemiş
Çok şükür kesinlikle kucağına ağır alma ağır taşıma ilişki kesinlikle yasak dediOlabilirr geç dollenme olunca olsun cok şükür bak gördünüz iyii bariisağlikli olsun bebükkk
Ilişki bize hic yasak demedi ama biz genede garanti ediyoruz yapmadık hiç çok şükür meyve zaten hergün mutlaka kivi mutlaka sende tüket sahsen ben kahvaltıyı zor ediyorum hep yemekyemek istiyorum ve çokta acıkıyorum hemen kurubaklagiller sebze meyve mutlaka tüketiyorum kuzumÇok şükür kesinlikle kucağına ağır alma ağır taşıma ilişki kesinlikle yasak dedive bol bol vitamin meyve hamur işinden uzak dur ara ara ye ama abartmadan dedi sende dikkatli olmalısın
Ben meyve olarak muz çok tüketiyorum bide avokado aldım ıyyy tadı iğrençIlişki bize hic yasak demedi ama biz genede garanti ediyoruz yapmadık hiç çok şükür meyve zaten hergün mutlaka kivi mutlaka sende tüket sahsen ben kahvaltıyı zor ediyorum hep yemekyemek istiyorum ve çokta acıkıyorum hemen kurubaklagiller sebze meyve mutlaka tüketiyorum kuzum
Tabikii orası öyle öyle kurubaklagiller de tuketebilirsin brokoli salata yedim mesela bendeBen meyve olarak muz çok tüketiyorum bide avokado aldım ıyyy tadı iğrençancak ballı karışım yaparım onu birebir çok iyimiş avokado, gerçi allah isterse onu bir simitle bile sağlıklı getirir amenna.
Aaa iki keseeeeeKızlar dün 6+2 de konrtole gittim kesem gözüktü oysa geçen hafta kesem sadece rahimde gözüktü dün karnımda çıktı yani . Embriyo henüz oluşmamış doktor da kötü yorum vs hiç bişey demedi haftaya gel kalp atışına bakalm dedi. Yani demem şu ki sizde kese çapı kaç mm iken embriyo ve kalp atışı oluştu. Ultrason kağıdında 7.73 mm yaziyor görsel ekliyorum. Bir arkadaş boş gebeliğe benziyor dedi ve moralim çok bozuldu
Ayrı yumurta ikizleri canımAaa iki keseeeee
İkizlerde bi tık daha geç gözüküyor. Tek yumurta galiba maşallahh
Alttan baksa belki görür içinde halka gibi bişey olucak. İlk etapta daha erken biraz daha sabretmen gerekiyor.
Yakın zamnda ikizler doğuran arkadaşom var onlar 9. Hafta kalp sesi duymuşlardı.
Herkesin lafına da bakma cnm ilk zaten böyle gözükür. O ince bi halka var. Sonra gözükür.
Aminnn minnoş minnoş çifter çifterr ohh çok istedim ama bnm kese tek diAyrı yumurta ikizleri canımbu gün vajinaldan görebildik çok şükür geç döllenme de olmuş Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
Olsun her işte bir hayır varmış allah hayırlısını nasip etsinAminnn minnoş minnoş çifter çifterr ohh çok istedim ama bnm kese tek di
Kalp atışını duydunuzmu. Bende bugün 7+4 günlük hamileyim ama bebek 6 haftayla uyumlu dedi dr. Bebek 3milimmiş kalp atışını görmedik haftaya kadar bekleyelim kalp atışı olmassa kürtaj dedi pazartesi günü başka dr.a gitcemOlabilir canım benimde normalde dün 7+0 di ama doktorum 6+1 olduğumu söyledi öyle yazıyor ultrason kağıdında da geç döllenme olabilir
Evet 6+5 de vajinalda gördük çok. Şükür daha küçük olduğu için karnımda görünmüyor zaten geç döllenme olmuş, ayrıca doktorunuz ne saçmalamış daha erken zâten kalp atışı 8 haftalığa kadar bile duymayan oluyor bence direk başka doktora görününKalp atışını duydunuzmu. Bende bugün 7+4 günlük hamileyim ama bebek 6 haftayla uyumlu dedi dr. Bebek 3milimmiş kalp atışını görmedik haftaya kadar bekleyelim kalp atışı olmassa kürtaj dedi pazartesi günü başka dr.a gitcem
Evet ben o zaman duymuştum zaten kalp atışını ama doktor zor gördü biraz. İnşallah sağ salim duyarsiniz tek doktorla kalmayınKalp atışını duydunuzmu. Bende bugün 7+4 günlük hamileyim ama bebek 6 haftayla uyumlu dedi dr. Bebek 3milimmiş kalp atışını görmedik haftaya kadar bekleyelim kalp atışı olmassa kürtaj dedi pazartesi günü başka dr.a gitcem
Aynen ne kadar moralim i bozdu geçen haftada aynısını yapmıştı inşallah pazartesi başka dr. GtcnEvet 6+5 de vajinalda gördük çok. Şükür daha küçük olduğu için karnımda görünmüyor zaten geç döllenme olmuş, ayrıca doktorunuz ne saçmalamış daha erken zâten kalp atışı 8 haftalığa kadar bile duymayan oluyor bence direk başka doktora görünün
Aynen pazartesi başka bi dr.a gitcem. Dr seçimi çok önemli kaderden kaçamassn ama bu şekilde insanı yıpratıyorEvet ben o zaman duymuştum zaten kalp atışını ama doktor zor gördü biraz. İnşallah sağ salim duyarsiniz tek doktorla kalmayın
En iyisi bence umarım herşey yolundadırAynen ne kadar moralim i bozdu geçen haftada aynısını yapmıştı inşallah pazartesi başka dr. Gtcn
Umarim siz nasılsınz inşallah bebişinzle sağlıklı ve mutlusunuzdurEn iyisi bence umarım herşey yolundadır
İlk gittiğim doktor çok zor buldu bebeği hatta sağlıksız gebelik 1 hafta zaman verelim dedi tam kalkacaktim tamam buldum deyip dinletti kalp atışını. Bir daha o doktora gitmeyeceğim doktor çok önemli kesinlikle tek doktorla herhangi bir şeye karar vermeyinAynen pazartesi başka bi dr.a gitcem. Dr seçimi çok önemli kaderden kaçamassn ama bu şekilde insanı yıpratıyor
Çok şükür canım benim doktor da vajinada zor buldu meğer sıkışmıştım ondanUmarim siz nasılsınz inşallah bebişinzle sağlıklı ve mutlusunuzdur
Çok sinir bozucu demiİlk gittiğim doktor çok zor buldu bebeği hatta sağlıksız gebelik 1 hafta zaman verelim dedi tam kalkacaktim tamam buldum deyip dinletti kalp atışını. Bir daha o doktora gitmeyeceğim doktor çok önemli kesinlikle tek doktorla herhangi bir şeye karar vermeyin
Sizin vajinal ultrason mu yapıldı?Ben de Perşembe gittim, 7+5’tim.Göremedi kalp atışını vajinal ultrason olmasına rağmen.Kese büyümüştü ama fetüsü bile belli belirsiz zor buldu.Kalp atışı zaten yoktu.Haftaya Cumartesi kürtaj olacağım.Başka doktorlara ben de gideyim mi diyorum ama umut yok diyorlar benim için çünkü benim ki tüp bebekti.Tüp bebekte zaten döllenmiş embriyo transfer edildiğinden geç döllenme diye birşey olmuyor.Umarım siz iyi sonuçlar alırsınız.Aynen pazartesi başka bi dr.a gitcem. Dr seçimi çok önemli kaderden kaçamassn ama bu şekilde insanı yıpratıyor