Kese göründü embriyo için erken mi?

Evet benim vajinal ultrason yapıldı ama siz bir kaç gün bekleyin allah'tan ümit kesilmez inşallah bize güzel haberler verirsiniz

Haklısınız yarına kadar sabretmeye çalışcam

Geç döllenme olduğunu nasıl anladınız beenmde öyle olabilirmiş tek umudum hatta şuan

Geç döllenme olduğunu nasıl anladınız beenmde öyle olabilirmiş tek umudum hatta şuan
Canım ultrason kağıdında yazıyor mesela benim son adet tarihime göre 7+3 oldum ama ultrason da daha küçük bir hafta geride doktora sorsanız oda söylüyor, inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız

Yaşadığınız süreci ben 4 kere yaşadım tüp bebekle canım hatta bu ay tüp bebek tedavisine başlıcaktım hamileymişim. Eveet tüp bebekte zaman belli olduğu için geç döllenme olmuyor ama genede farklı bi dr.a yada ayrıntılı ultrasona gir ondan sonra kürtaj ı düşün ben öyle yapmıştım en azından içim rahat etti.

Canım ultrason kağıdında yazıyor mesela benim son adet tarihime göre 7+3 oldum ama ultrason da daha küçük bir hafta geride doktora sorsanız oda söylüyor, inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız
İnşallah canım benmde öyle 7+4 regli tarihimr göre ama bebek 3 milimmiş 6 haftayla uyumlu dedi dr. Kalp atışı olsaydı belki daha iyi olurdu bakalım yarın tam 8 oluyor regliye göre belli olur galiba en azından büyüdüyse bile görünür

Ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.Benim tüplerim alındığı için maalesef doğal yolla gebelik şansım yok.Tek seçenek tüp bebek.Hayırlısı olsun.Sağolun cvp için.

Ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.Benim tüplerim alındığı için maalesef doğal yolla gebelik şansım yok.Tek seçenek tüp bebek.Hayırlısı olsun.Sağolun cvp için.
Estağfurullah. Gene sevinelim bak en azınddan hamile kalabiliosun tüp bebek de defalarca yaptırıp hamile kalamayanlar çok oluyor. Bunda böyle olduysa diğerinde inşallah sağlıkla tutar. Bende rahim kanserni atlattım canım senin neden alındı tüplern?

Canım benim tüpler hidrosalpenks diye bir sıvı ile doluymuş yani enfekteymiş.spermle yumurtanın döllenip tüplerden geçip rahme yerleşmesini engelliyor.Doğal yolla embriyo oluşsa bile öldürüyor içerde.O yüzden normal gebelik olmuyor.Alındı. Valla 5. Kerede tuttu ve yaşım oldu 40. Bundan sonra artık tutmaz gibime geliyor

Olsun biliyorum zor bi süreç ama sakın olumsuz düşünmeyin Rabbim isterrse olur. İstemessede biz elimizden geleni yaptık olmadı deriz. İmtihanımız zor inşallah içinden en güzel şekilde çıkarız.

bende 9 hafta beklemiştim ama çok pişmanım keşke sonuna kadar bekleseydim diye boş gebelik dediler kürtaj olmak zorunda kaldım. hiç rakamlara falan takılıpta moralini bozma herşeyden önemlisi yüksel moral pozitif enerji iyi gelecektir bebeklerin gelişimine...

Çok şükür canım kalp atışlarını dinledik Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah, allah herkese hayırlısını versin inşallah

Kalp atışı durmuş yani hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel duaların içinde allah razı olsun. İnşallah kısa zamanda yine hayırlı haberlerini alırız canım
Bilmiyorum bebek gelişmiyor içerde görndü ama kalp atımı yok. Ümidimi kestim bende hayırlısı böyleymiş. İnşallah sizler sağlıkla kavuşun bebeğinize rabbim korusn sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…