- 25 Ağustos 2019
- 60.484
- 110.920
- 30
-
- Konu Sahibi Miracelik16
Inşaallahh inşaallahh Yarın canımmİnşallah hayırlı haberleri alırız ya sen ne zaman gidicen
Hadi bakalım allah yardımcın olsun haber verirsinInşaallahh inşaallahh Yarın canımm
Veririm canımmHadi bakalım allah yardımcın olsun haber verirsin
Tamam canım hadi allah'a emanet ol inşallahVeririm canımmsende verirsin❤
Sende inşaallah canım benimTamam canım hadi allah'a emanet ol inşallah
Olabilir canım benimde normalde dün 7+0 di ama doktorum 6+1 olduğumu söyledi öyle yazıyor ultrason kağıdında da geç döllenme olabilirAaa öyle mi acaba geç döllenme mi oldu canım hesaba göre 6+3 oldum bu gün
Muhtemelen öyle oluyor canım çok teşekkür ederim bilgi içinOlabilir canım benimde normalde dün 7+0 di ama doktorum 6+1 olduğumu söyledi öyle yazıyor ultrason kağıdında da geç döllenme olabilir
Rica ederim canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMuhtemelen öyle oluyor canım çok teşekkür ederim bilgi için
Dedigim gibi çok erken iki haftaya kalp atışı duyulurKızlar dün 6+2 de konrtole gittim kesem gözüktü oysa geçen hafta kesem sadece rahimde gözüktü dün karnımda çıktı yani . Embriyo henüz oluşmamış doktor da kötü yorum vs hiç bişey demedi haftaya gel kalp atışına bakalm dedi. Yani demem şu ki sizde kese çapı kaç mm iken embriyo ve kalp atışı oluştu. Ultrason kağıdında 7.73 mm yaziyor görsel ekliyorum. Bir arkadaş boş gebeliğe benziyor dedi ve moralim çok bozuldu
Konrtole gittin mi canım gelişme nedirBana göre 4.5 5 haftalık arası canım çok erkensabrett benimde boş gibi duruyor hatta doktor bana 5buçuk hamileyken demişti kese düzgün o nasıl gördüyse ben bitürlü göremedim bebişimi haftaya kalp atişını duyarız inşallahh dedi ve yarın inşaallahh
Ikiz var mi soyunuzda?Kızlar dün 6+2 de konrtole gittim kesem gözüktü oysa geçen hafta kesem sadece rahimde gözüktü dün karnımda çıktı yani . Embriyo henüz oluşmamış doktor da kötü yorum vs hiç bişey demedi haftaya gel kalp atışına bakalm dedi. Yani demem şu ki sizde kese çapı kaç mm iken embriyo ve kalp atışı oluştu. Ultrason kağıdında 7.73 mm yaziyor görsel ekliyorum. Bir arkadaş boş gebeliğe benziyor dedi ve moralim çok bozuldu
Soyumuzda yok canımIkiz var mi soyunuzda?
Erken öğrenmek de iyi degil yahu.
Ben de ancak 3 hafta sonra gidicem doktora.
Ayy ikiz ne güzel ☺ sağlıcakla alırsınız kucağınıza merak etmeyin.
Ya canım snei arıyorum arıyorum bitürlü bulamadım dün gittik kalp atışını duydukKonrtole gittin mi canım gelişme nedir
Ayy çok sevindim senin adına darısı başıma inşallahYa canım snei arıyorum arıyorum bitürlü bulamadım dün gittik kalp atışını duyduk
Inşaallahh inşaallahhh sen ne zaman gidiceksinAyy çok sevindim senin adına darısı başıma inşallah
Canım sen karnından mı duydun kalp atışını yoksa vajinaldan mı?Inşaallahh inşaallahhh sen ne zaman gidiceksin
Karnımdan kuzum direk gösterdi zatenCanım sen karnından mı duydun kalp atışını yoksa vajinaldan mı?
Benim macera geçti resmen ödüm patladı korkudan karnımda keseler var ama kalp atışı için kese boştu henüz Dr vajinaldan 10 dk boyunca baktı bişey bulamadı meğer sıkışmıştım ondan görünmedi lavaboya gittim geldim göründü çok şükürKarnımdan kuzum direk gösterdi zaten