Merve sefa Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2017 464 249 3 Kasım 2021 Konu Sahibi Miracelik16 #81 Mizgincelik .!.: Kalp atışı durmuş yani hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel duaların içinde allah razı olsun. İnşallah kısa zamanda yine hayırlı haberlerini alırız canım Genişletmek için tıkla... Canım kalbi atmaya başlamış bugün devlete gittim kürtaj için kalbi atıyor çok küçük ama 6 haftayla uyumlu
Mizgincelik .!.: Kalp atışı durmuş yani hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel duaların içinde allah razı olsun. İnşallah kısa zamanda yine hayırlı haberlerini alırız canım Genişletmek için tıkla... Canım kalbi atmaya başlamış bugün devlete gittim kürtaj için kalbi atıyor çok küçük ama 6 haftayla uyumlu
Miracelik16 Mucizem 🦋 ve giden meleğim 🦋 Kayıtlı Üye 31 Ekim 2019 1.871 3.819 30 9 Kasım 2021 Konu Sahibi Miracelik16 #82 Merve sefa .!.: Canım kalbi atmaya başlamış bugün devlete gittim kürtaj için kalbi atıyor çok küçük ama 6 haftayla uyumlu Genişletmek için tıkla... Ayy çok sevindim gerçekten şu an kaç haftalıksın bide gebeliğini imza bölümünden eklesene görünür
Merve sefa .!.: Canım kalbi atmaya başlamış bugün devlete gittim kürtaj için kalbi atıyor çok küçük ama 6 haftayla uyumlu Genişletmek için tıkla... Ayy çok sevindim gerçekten şu an kaç haftalıksın bide gebeliğini imza bölümünden eklesene görünür
Miracelik16 Mucizem 🦋 ve giden meleğim 🦋 Kayıtlı Üye 31 Ekim 2019 1.871 3.819 30 11 Kasım 2021 Konu Sahibi Miracelik16 #83 Merve sefa .!.: Canım kalbi atmaya başlamış bugün devlete gittim kürtaj için kalbi atıyor çok küçük ama 6 haftayla uyumlu Genişletmek için tıkla... Huhu nasılsın canım nasıl oldun?
Merve sefa .!.: Canım kalbi atmaya başlamış bugün devlete gittim kürtaj için kalbi atıyor çok küçük ama 6 haftayla uyumlu Genişletmek için tıkla... Huhu nasılsın canım nasıl oldun?