Kese göründü embriyo için erken mi?

Kızlar dün 6+2 de konrtole gittim kesem gözüktü oysa geçen hafta kesem sadece rahimde gözüktü dün karnımda çıktı yani . Embriyo henüz oluşmamış doktor da kötü yorum vs hiç bişey demedi haftaya gel kalp atışına bakalm dedi. Yani demem şu ki sizde kese çapı kaç mm iken embriyo ve kalp atışı oluştu. Ultrason kağıdında 7.73 mm yaziyor görsel ekliyorum. Bir arkadaş boş gebeliğe benziyor dedi ve moralim çok bozuldu 🥴
Dedigim gibi çok erken iki haftaya kalp atışı duyulur 🤭 inşallah güzel sonuçlanır tam tutunma aşaması dikkat edin kendinize

Bana göre 4.5 5 haftalık arası canım çok erken 🤗 sabrett benimde boş gibi duruyor hatta doktor bana 5buçuk hamileyken demişti kese düzgün o nasıl gördüyse ben bitürlü göremedim bebişimi haftaya kalp atişını duyarız inşallahh dedi ve yarın inşaallahh 🤭
Konrtole gittin mi canım gelişme nedir 🙈

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar dün 6+2 de konrtole gittim kesem gözüktü oysa geçen hafta kesem sadece rahimde gözüktü dün karnımda çıktı yani . Embriyo henüz oluşmamış doktor da kötü yorum vs hiç bişey demedi haftaya gel kalp atışına bakalm dedi. Yani demem şu ki sizde kese çapı kaç mm iken embriyo ve kalp atışı oluştu. Ultrason kağıdında 7.73 mm yaziyor görsel ekliyorum. Bir arkadaş boş gebeliğe benziyor dedi ve moralim çok bozuldu 🥴
Ikiz var mi soyunuzda?
Erken öğrenmek de iyi degil yahu.
Ben de ancak 3 hafta sonra gidicem doktora.

Ayy ikiz ne güzel ☺ sağlıcakla alırsınız kucağınıza merak etmeyin.

Ikiz var mi soyunuzda?
Erken öğrenmek de iyi degil yahu.
Ben de ancak 3 hafta sonra gidicem doktora.

Ayy ikiz ne güzel ☺ sağlıcakla alırsınız kucağınıza merak etmeyin.
Soyumuzda yok canım 🙈 allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah 🥰 insan hamile olunca herşeyi bilmek istiyor işte

Karnımdan kuzum direk gösterdi zaten 🥰
Benim macera geçti resmen ödüm patladı korkudan karnımda keseler var ama kalp atışı için kese boştu henüz Dr vajinaldan 10 dk boyunca baktı bişey bulamadı meğer sıkışmıştım ondan görünmedi lavaboya gittim geldim göründü çok şükür 😅🧿 benim geç döllenme olduğu için henüz karnımda çıkacak kadar büyümemiş

X