- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 30
-
- Konu Sahibi Miracelik16
Çift kese var bilgilendirmedimi bir hafta sonra kalp atışı duyulur yeni oluşmaya başlıyorKızlar dün 6+2 de konrtole gittim kesem gözüktü oysa geçen hafta kesem sadece rahimde gözüktü dün karnımda çıktı yani . Embriyo henüz oluşmamış doktor da kötü yorum vs hiç bişey demedi haftaya gel kalp atışına bakalm dedi. Yani demem şu ki sizde kese çapı kaç mm iken embriyo ve kalp atışı oluştu. Ultrason kağıdında 7.73 mm yaziyor görsel ekliyorum. Bir arkadaş boş gebeliğe benziyor dedi ve moralim çok bozuldu
Ayrıca 5 haftalık görülüyor şuan çok erkenKızlar dün 6+2 de konrtole gittim kesem gözüktü oysa geçen hafta kesem sadece rahimde gözüktü dün karnımda çıktı yani . Embriyo henüz oluşmamış doktor da kötü yorum vs hiç bişey demedi haftaya gel kalp atışına bakalm dedi. Yani demem şu ki sizde kese çapı kaç mm iken embriyo ve kalp atışı oluştu. Ultrason kağıdında 7.73 mm yaziyor görsel ekliyorum. Bir arkadaş boş gebeliğe benziyor dedi ve moralim çok bozuldu
Bilgilendirdi canım allah izin verirse ikiz olacakÇift kese var bilgilendirmedimi bir hafta sonra kalp atışı duyulur yeni oluşmaya başlıyor
Ultrason kağıdına bakar mısın canım 7.73 mm yaziyor doğru demi yani küçük daha ondan mı henüz yokKese 20 mm civarıydı galiba kalp atışı duyduğumuzda 5.82 mm embriyo içindeydi.
Evet doğru. Daha küçük. 10,93 iken kese sadece yolk görmüşüm sonraki hafta kalp atışı duyduk.Ultrason kağıdına bakar mısın canım 7.73 mm yaziyor doğru demi yani küçük daha ondan mı henüz yok
Yüreğime su serptiniz hep bu uygulama yüzünden stres oluyoruz inanın olumsuz şeylere kafa dank ediyorEvet doğru. Daha küçük. 10,93 iken kese sadece yolk görmüşüm sonraki hafta kalp atışı duyduk.
Nerde yazıyor 5 haftalık diye canım anlamadımAyrıca 5 haftalık görülüyor şuan çok erken
Bana göre 4.5 5 haftalık arası canım çok erkenKızlar dün 6+2 de konrtole gittim kesem gözüktü oysa geçen hafta kesem sadece rahimde gözüktü dün karnımda çıktı yani . Embriyo henüz oluşmamış doktor da kötü yorum vs hiç bişey demedi haftaya gel kalp atışına bakalm dedi. Yani demem şu ki sizde kese çapı kaç mm iken embriyo ve kalp atışı oluştu. Ultrason kağıdında 7.73 mm yaziyor görsel ekliyorum. Bir arkadaş boş gebeliğe benziyor dedi ve moralim çok bozuldu
Aaa öyle mi acaba geç döllenme mi oldu canım hesaba göre 6+3 oldum bu günCanım aşağıda GA var gebelik ayı demek sanırım 5w1d yazıyor yani 5 hafta 1 günlük demek oluyor
Hadi inşallah bana yaz sonucu allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımBana göre 4.5 5 haftalık arası canım çok erkensabrett benimde boş gibi duruyor hatta doktor bana 5buçuk hamileyken demişti kese düzgün o nasıl gördüyse ben bitürlü göremedim bebişimi haftaya kalp atişını duyarız inşallahh dedi ve yarın inşaallahh
Inşaallahh insaallahh canım inan cok heyecanlıyım gidene kadae bayilmasam iyiiiHadi inşallah bana yaz sonucu allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Ayy anlıyorum bende ne zaman hastaneye gitsem sabaha kadar uyuyamiyorumInşaallahh insaallahh canım inan cok heyecanlıyım gidene kadae bayilmasam iyiii
Hee kızzz resmen öyle ne zaman duyucaksın pekiiAyy anlıyorum bende ne zaman hastaneye gitsem sabaha kadar uyuyamiyorumacemi hamilelik işte
Perşembe günü randevum var canım nasıl geçecek kiHee kızzz resmen öyle ne zaman duyucaksın pekii
Aynenn yaaa çok stresli bi zaman böyle şeyler gerçekten yaşayınca anladım ben dePerşembe günü randevum var canım nasıl geçecek kiutanmazsak hastane kapısında uyuyup uyanıcaz
İnşallah hayırlı haberleri alırız ya sen ne zaman gidicenAynenn yaaa çok stresli bi zaman böyle şeyler gerçekten yaşayınca anladım ben de
Sağlıklı olsun bekleyeliimm