- 13 Kasım 2013
- 322
- 106
- 103
kalp atışı için haftaya gideceğim...Hafif bazen oluyor erken diolar belirtiler için keseyi gördünüzmü siz?? Herşey yolunda gider inŞAllah Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.kalp atışı için ne zaman gideceksnz??
önce alttan sonra karından gördük..sizin belirtiler varmı bişeyBnde bazen tedirgin oluyrm.kkeseye karındanmı baktırdnz??
ya ne biçim insan bu doktorlar hemen telaşlandırıyorlar insanı bekle canım ya sıkma canını geç döllenmedir geç yumurtlamadır bir şeydir herşey yolunda gider umarım dua et bol bol içini rahat tutKızlar merhaba
Benim SAT 27.01.2015 , adetim üç gün gecikince kan testi yaptırdım 27.02.2015 te 179 çıktı çok düşük iki gün sonra tekrar gel yine yapalım dedi laboratuar ama gerek görmedim direk doktordan randevu aldım bugüne , sabah kesemi görmeyi umud ediyordum artık ama doktor göremedi , dış gebelik olabilir dedi yada daha erken de olabilir dedi haftaya pazartesi gel emin olalım dedi çok moralim bozuldu benim tarihimde olanlar ne zaman gördü kesesini? nasıl geçecek bir hafta hiç bilmiyorum?
Ya benim sat 26 ocakKızlar merhaba
Benim SAT 27.01.2015 , adetim üç gün gecikince kan testi yaptırdım 27.02.2015 te 179 çıktı çok düşük iki gün sonra tekrar gel yine yapalım dedi laboratuar ama gerek görmedim direk doktordan randevu aldım bugüne , sabah kesemi görmeyi umud ediyordum artık ama doktor göremedi , dış gebelik olabilir dedi yada daha erken de olabilir dedi haftaya pazartesi gel emin olalım dedi çok moralim bozuldu benim tarihimde olanlar ne zaman gördü kesesini? nasıl geçecek bir hafta hiç bilmiyorum?
Ve benden sonrakiler bile keseyi çoktan gördüYa benim sat 26 ocak
3 martta gittim hiçbirşey görünmedi sıkma canını kan değeri ölçtürdün mü tekrar mesela benm 3 marttaki değerim 1231 di
9 martta görürüm keseyi dedim bu sefer de doktor 16 mart gel dedi ben de artık düşünmemeye çalışıyorum
İki kere çok umutlu gittim birinde cıkmadı diğerinde de bakmayınca baya kötü oldum
Doktora bile gidesim gelmiyor artık :-(
Ya benim sat 26 ocak
3 martta gittim hiçbirşey görünmedi sıkma canını kan değeri ölçtürdün mü tekrar mesela benm 3 marttaki değerim 1231 di
9 martta görürüm keseyi dedim bu sefer de doktor 16 mart gel dedi ben de artık düşünmemeye çalışıyorum
İki kere çok umutlu gittim birinde cıkmadı diğerinde de bakmayınca baya kötü oldum
Doktora bile gidesim gelmiyor artık :-(
Bugün gittim ben de adet tarihine göre 8. Haftaya girmissin ama ultrason baktı 5+2 görünüyor keseyi gördük şükürMerhaba
Bende bugün tekrar gittim tarihlerimiz aynı geç döllenme olmuş olabilir dedi bana çünkü normalde 6+5 olması gerekirken 5+5 dedi, ve kese göründü şükürler olsun düzgün bir şekilde ama içi henüz boş bana da 15 gün sonra gel dedi sen ne yaptın gittin mi bugün ?
cnm dikkatimi çekti yazdığında bakma sen ultrasondan ultrasona bile değişiyor o bnm bi gidiyodum 2 hafta önde g,idiyodum bi gidiyiodum aynı hafta bi gidiyodum 1 hafta geride belki geç döllenmedir inş duyrasın kuzunun kap sesini için rahat ederBugün gittim ben de adet tarihine göre 8. Haftaya girmissin ama ultrason baktı 5+2 görünüyor keseyi gördük şükür
Haftaya pazartesi kalp atışı için gel dedi
İnşallah ya valla anlamadım 12 gün geriden gelmiş oluyorum bugünkü ultrason à görecnm dikkatimi çekti yazdığında bakma sen ultrasondan ultrasona bile değişiyor o bnm bi gidiyodum 2 hafta önde g,idiyodum bi gidiyiodum aynı hafta bi gidiyodum 1 hafta geride belki geç döllenmedir inş duyrasın kuzunun kap sesini için rahat eder
hiç kendini strese sokup bebişinide üzme cnm Allah büyüktür sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş dediğim gibi ultrasonun cilveleri oluyor bazen öyle ya da geç döllenmedir oluyor öyle seyler bnm arkımda da oldu sonra çok sükür dogdu da suan 2 yasına geldiİnşallah ya valla anlamadım 12 gün geriden gelmiş oluyorum bugünkü ultrason à göre
Normalde sat 26 ocak ama 7 Şubat yapınca bugünkü sonucu doğruluyor çok karmaşık yani zaten benm yumurtlama tarihim 9 Şubat görünüyordu ama neyse bakalım sağlık olsun da
Teşekkür ederim desteğin için takmıyorum ama saçma geliyor tarihler neyse bakalım buna şükürhiç kendini strese sokup bebişinide üzme cnm Allah büyüktür sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş dediğim gibi ultrasonun cilveleri oluyor bazen öyle ya da geç döllenmedir oluyor öyle seyler bnm arkımda da oldu sonra çok sükür dogdu da suan 2 yasına geldio yüzden takma :)
amin cnm hayırlısı olsunTeşekkür ederim desteğin için takmıyorum ama saçma geliyor tarihler neyse bakalım buna şükür
Haftaya anlarız Allah bağışlasın hepimizin bebeğini
Hayırlı haberler alırsın inşallahBenimde tam 6.haftam yrına randevu aldık inşallah gideciz :)
esiiir benim de sat 07.02.2015 ve biz de keseyi henüz göremedik.Kan değerleriyle takip ediypruz ancak.Bugün phg 488 çıktı.Keseyi görmek için 23üne çağırdı doktor. Aynı sanırım tarihlerimiz bence paniğe kapılmaVe benden sonrakiler bile keseyi çoktan gördü
Ama benim 5 martta hcg 2323 tü yani o zmn 5 haftalık görünüyor kanda demişti ama sanırım en doğru olan ultrasonda görülenesiiir benim de sat 07.02.2015 ve biz de keseyi henüz göremedik.Kan değerleriyle takip ediypruz ancak.Bugün phg 488 çıktı.Keseyi görmek için 23üne çağırdı doktor. Aynı sanırım tarihlerimiz bence paniğe kapılma
Bi de belki bilginiz yoktur aslında sat 26 ocak muhtemel doğum tarihi 2 kasımdıesiiir benim de sat 07.02.2015 ve biz de keseyi henüz göremedik.Kan değerleriyle takip ediypruz ancak.Bugün phg 488 çıktı.Keseyi görmek için 23üne çağırdı doktor. Aynı sanırım tarihlerimiz bence paniğe kapılma
İnşallah :)Hayırlı haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?