İnşallah canım görürsün ben bugün gittim keseyi gördüm küçük nokta kadar bebeğimi gördüm inşallah günlr çabuk geçerde sende görürsün :)Bende keseyi görmeyi bekleyenlerdenim 5*3 deyim cumA gidecem çokkk merak ediyorum rabbim hepimize sağlıkla görmeyi nasip etsin
Canım ya aynı durum bendede var ama doktor bana geç döllenme olmuş olabilir 1 hafta sonra kalp atışını duyamazsak değerlendirelim dedi akıntılar içinde progestan verdiMerhabalar aranıza yeni katıldım bende 5+3 günlük gebeyim fakat öğrendiğimden beri sıkıntılıyız .bebğin kesesi 6mm ama doktorlardan biri normal değerlendiriken diğeri kesenin 12 14 mm olması Lazım sağlıklı değil mutlaka düşer bu bebek alalım teklifinde bulundu ve bir haftadır strestenmidir bilmem ara ara kana dönüşen kahve rengi akıntılarım oluyor duaya ihtiyacım var duanızı eksik etmeyin lütfen
Akinti bende varboyle acik sari falan benimkiKıZlar cok acil yardm 5 haftalik hamileyim ve akintim cok fazla korkuyorum sizce bu normal mi
merhaba arkadaşlar bişe sormak istıyorum sizlere..bugun keseyı görmeye gıttım kesecığı görduk ve doktor 4 hafta 2 gunluk hamılesın dedıama çeşitli gebelık hesaplama yöntemlerine baktıgımda 5 hafta 4 gunluk çıkıyo.. bılen biri bana yardımcı olsun lütfen. son adet tarıhımın ilk günü 23 şubat, son gunu 2 mart...31 gunde bir regl oluyorum (bir de gecen hafta beta hcg değerim 241 dı, 3 haftalık ıcın yüksek sanırım )
canım kesenini büyüklüğü ne kadar benim 4 haftalık 4.91 mm bu normal mi sence..merhaba arkadaşlar bişe sormak istıyorum sizlere..bugun keseyı görmeye gıttım kesecığı görduk ve doktor 4 hafta 2 gunluk hamılesın dedıama çeşitli gebelık hesaplama yöntemlerine baktıgımda 5 hafta 4 gunluk çıkıyo.. bılen biri bana yardımcı olsun lütfen. son adet tarıhımın ilk günü 23 şubat, son gunu 2 mart...31 gunde bir regl oluyorum (bir de gecen hafta beta hcg değerim 241 dı, 3 haftalık ıcın yüksek sanırım )
canım kesenini büyüklüğü ne kadar benim 4 haftalık
Canımm, bizim senle günümüz aynı gidiyor. Benimde geçen cumartesi 5+2 günlükken kesemin boyutu 13.8 mm çıktı. Yani neredeyse 1,5 cm gibi. Sende ne gibi belirtiler var? Kasık ağrıları bulantı vb. var mı?kesem 7.81 cikti canim benim de ilk hamileligim pek bilmiyorum ama forumlardan anladigim kadariyla kese boyutu ayni haftaya gore bayag farklilasiyo doktorun soylerdi olumsuz bise olsaydi zamanla anlicaz zaman herkese iyi seyler gosterir umarim
senınkı bayag gelişmiş gibi maşallah bebişine de sana daCanımm, bizim senle günümüz aynı gidiyor. Benimde geçen cumartesi 5+2 günlükken kesemin boyutu 13.8 mm çıktı. Yani neredeyse 1,5 cm gibi. Sende ne gibi belirtiler var? Kasık ağrıları bulantı vb. var mı?
Maaşallah canım hepimize :) Bende de kasık ve bel ağrısı var sanki her an regl olacakmışım gibi ama 5 dakikaya geçiyor. Göğüs uçlarımdaki hassasiyet hat safhada, yorgunluk, halsizlik uyku halide çok. Bende çalışıyorum ama hiç çalışasım gelmiyorsenınkı bayag gelişmiş gibi maşallah bebişine de sana dabenım 2 haftadır kasık ağrılarım sancıların ve göğüs hassasiyetım vardı ama 2 gundur bayag azaldı. bi karnımda batmalar oluyo canım bulantı gıbı şeyler henuz başlamadı İnşallah da hiç olmaz çalşırken çok zor sen nasılsın nası gıdıyo hamılelık
canım benim de bebiş görülmedi henüz küçük dedi 5. haftadayım sanırım geç döllenme olmuş gibi dedi doktor henüz tam bilemedi kaç haftalık olduğunu ...kese 8mm civarı olmuş günlük 1 mm büyürmüş .. haftaya çarşamba gideceğiz kalp sesini duymak için ..bana folidoce verdi progestan vermedi ..senin 6 haftalıksa kese görülmesi gerekir diye biliyorumKızlar bana dr cmt gittiğimde kese görünmez erken dedi gobekten baktı bu cmt randevu verdi normalmi sizce ve bana progestan ile folidoce verdi sizlere
Çok saol cann teşekür ederim cevaplarını için muayene ben gobekten oldum sencanım benim de bebiş görülmedi henüz küçük dedi 5. haftadayım sanırım geç döllenme olmuş gibi dedi doktor henüz tam bilemedi kaç haftalık olduğunu ...kese 8mm civarı olmuş günlük 1 mm büyürmüş .. haftaya çarşamba gideceğiz kalp sesini duymak için ..bana folidoce verdi progestan vermedi ..senin 6 haftalıksa kese görülmesi gerekir diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?